Goededoel Bolderkar

Het is een tijdje terug maar dat zegt niets toch.
De drukte had de tijd nodig  maar nu mogen we jullie laten zien wat een plezier en vreugde de Bolderkar die we gesponsord hebben aan het Asielzoekers Centrum.
De kids waren verrast en verbaasd, verwonderd en argwanend, ja dat mag zo wel genoemd geworden. je ziet het aan hun oogjes de pijn, verdriet en traumatische ervaring er tussen schuilen en dat het aanwezig is.
Dat zie je alleen als je er mee in aanraking komt, de begeleidsters doen daar FANTASTISCH werk, en wordt niet bekroond wat heel jammer is. Als je weet dat de kinderen geen Nederlands spreken uit een land komen waar verschrikkelijke dingen gebeuren, en alleen op LIEFDE-GEVOEL -VERTROUWEN -INZICHT werken waar vind je dat nog ???????? Ze doen het geweldig, het was ook HARTVERWARMEND om te zien hoe snel de bolderkar in gebruik werd genomen.
geschenk
Vandaar de privacy in acht genomen hebben we deze mooie foto genomen daar staat de Bolderkar op en dit mooie creatieve kunstwerk van kids van 3/4 jaar deze lijsten we in en komt in de ruimte te hangen waar we samen komen.
Nogmaals bedankt voor de giften zo dat we hun droom waar hebben kunnen en mogen maken.
Warme Hart Groet,