23=Signaal= Bedoeling.

Een hele Goedemorgen Lieve Mensen,

23=Signaal= Bedoeling.

Na een fijn weekend heerlijk uit gerust kunnen we er weer tegen, of niet soms.

Krijg je Signalen of zie je Signalen maar zie je ze niet hoor je ze niet ? dat is de vraag. In welke vorm komen ze naar je toe, Zijn het pijn prikkels: van hee let op je Lichaam, in een Stoot vorm, bijv. je hoofd Stoten, in een Schrik vorm? en waar Schrik je van? in een Black-out vorm, hoe wordt deze veroorzaakt?  valt je een bepaald Gedrag op van iemand waar je op Reageert, een liedje wat je iedere keer opnieuw Hoort, heeft iets jouw Aandacht waar door je Getriggert wordt of net Gefascineerd naar Kijken kunt. En zo kunnen er nog veel meer zijn, en je ziet dat ik hoofdletters gebruik om daar iets mee aan te duiden. (Materieel- Mentaal- Lichaamlijk- Emotioneel- Geestelijk/gedrag.)

De verbindingen zijn Emotie, Gevoel, je Ervaart iets. Hoe interpreteer je, hoe neem je de Verandering waar, wat Beweegt het voort of net achteruit?? wat voor Actie zit hier in Verborgen.

Als je deze weet en bij je zelf Beantwoorden kunt dan heb je Inzicht en weet je de Bedoeling van de hele situatie/het hele moment, je leer-les weet je dan, maar daar is ook de Confrontatie met jezelf bij, je kunt jezelf niet langer voor de gek houden. Zo mag je Helderheid ontvangen van de Bedoeling, welke richting je op mag gaan, of wat voor een draai je er aan mag Geven.

Kijk goed naar de Signalen om je heen, ben Allert, Zo Her-ken je de dingen die nog Ont-breken, om je Doel te bereiken. De Behoeftes die je nodig hebt om het te bereiken of dat je ze over boord mag gooien omdat ze niet langer je van dienst zijn. Nu ben je Besluit -vaardig en Standvast. Dat is het Doel in je eigen zijn geweldig. Dit mooie spel gaat de gehele dag door tot dat je Rusten gaat.??!!! Neem op tijd Rust is ook nu weer een Kado, en ben Dankbaar voor het spel van de Signalen die je ontdekken mag.

Ik wens je een hele fijne dag toe.

Warme Hart Groet van