De Wolf en onze Hond .

Hallo en een hele goedemorgen mensen,

Ja de Wolf ,dat gevaarlijk dier , ik vraag me af wie is gevaarlijker de Wolf of de Mens ??? Als ik eerlijk ben zeg ik de ” de Mens”. Met zijn gemanipuleer, liegen, de vele maskers waar het zich achter verbergt, afgunst en hebzucht, koelbloedig, wreedheid, en met aanvallen op verschillende niveaus . Ja dat is nogal wat hé. Maar wel zo als het is .

Als ik kijk naar mijn eigen huisdier de Hond die ik / wij in ons midden hebben en deel maakt uit het gezin ,en in de orde waar het zijn plaats weet zoals ieder van ons met wederzijds respect. En dat er beweging in zit en ruimte die je elkaar geeft ook de huisdieren hebben dat nodig. Een lichaamstaal weergeven gelijk met de gezichtstaal die je ogen weer geven. Dan krijg je eenheid , een éénheid die respect en acceptatie geeft en brengt en een harmonische sfeer geeft waar ieder zich geborgen en veilig voelt en zo groeien en genieten en leven kan zoals het bedoelt is. Het is in balans en niet uit balans wat nu in vele manieren plaats vind en niet alleen in Nederland nee wereldwijd.

Maar kijk eens hoe wij dieren behandelen neem onze vriend de Hond eens;

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FW-IMI7TTRU[/youtube]

Deze dierenmishandeling gebeurt nog steeds het is schokkend om te zien , ik vraag me af of het wel zo is. We doen het nog steeds een groep uit de mensheid doet het nog  geen verantwoording dragen over de levende dingen. Zie je ook de verschillen maar de overeenkomst met ons mensen ??!! slavernij, manipuleren en martelen dat onder gaat de mensheid ook ?? 

Waarom ???!!!! Ga je ze ook om met mensen en het antwoordt is JA. Geen psychologische gewauwel maar gewoon VERANTWOORDING  . Je kunt niet alles onder die hoed duwen lieve mensen. Kijk wat we doen en hoe gaan we er mee om , Neem de hond geheel kapot gefokt en opgefokt. Sorry dat ik het zo noem maar het is zo. Het gedrag klopt geheel niet meer , en nu dat van ons dat is ook uit de naad  uit balans. 

Met al dat gemanipuleerd voedsel, medicijnen, mindcontrol, Controle en Bestuurbaar geeft hun MACHT Zodat zij heersers zij over alles .

Maar gelukkig begint er beweging in te komen en een liefdevolle beweging mensen gaan samen werken, ondersteunen elkaar het komt van het volk zelf uit en het maakt niet uit hoe veel weerstand ze krijgen door dat de zwijgheid doorbroken is worden ze langzaam wakker en zien wat er werkelijk speelt .Kijk wat wij onze kinderen van de toekomst geven maar ook ons zelf?!

nestle

 

Citeer uit Earth-Matters; De afgelopen tijd lezen we regelmatig dat er opnieuw een wereldwijd gevaar dreigt door Fukushima. Het gaat dan over het verwijderen van brandstof uit eenheid-4 van de centrale. Als er daarbij iets misgaat, zou er 85 keer zoveel van het radioactieve cesium vrij kunnen komen als bij het ongeluk in Tsjernobyl in 1986. Nadere analyse leert dat men er hierbij van  uitgaat dat alle aanwezige cesium in de lucht terecht komt. Dat klopt niet. Bij Tsjernobyl kwam 13- 30% van het cesium in de lucht, aangewakkerd door een felle en langdurige brand. Bij de smelting van de kern van drie Fukushima-reactoren ging het om 2% van het beschikbare cesium en bij andere ernstige ongelukken – zoals Harrisburg in maart 1979 –  om nog minder. Daarom is de aanname van 100% lozing van cesium bij Fukushima-4 onrealistisch, temeer daar de brandstofelementen lang niet meer zo warm zijn als in maart 2011.

Waarom komt dit stukje er in ???????

Nu ik wil de aandacht hier op vestigen kijk wat er met Moeder Aarde gebeurt ,kijk wat er met Moeder natuur gebeurt.

Hallo Wakker worden dit is een groot probleem en ieder duwt het weg ? Je ademt , eet ,en drinkt lieven mensen .

Maar goed wat dacht je van deze ; Chippen  ik gaf het gister al aan . De techniek van de door ons gebruikte chip wordt al jaren succesvol toegepast door dierenartsen (Take Care 4) Jajajajja we zijn lekker bezig .

 

Als u goed om u heen kijkt ziet u haar overal smeulen.

Geef haar zuurstof.

Opdat ze brandt.

Bron foto ; http://plazilla.com/moeder-aarde-sterft

b231cd78c440db0d6aa5888f19458d6e

 

Ik weet dat ik over de Wolf begon en de onze vriend de Hond. En dat ik oversprong op voedsel , en Fukusima . Maar ik weet dat mijn boodschap is ; * neem je verantwoordelijkheid , * jij bent degene die het creëert *  schuif de schuld in in andermans schoenen.*

Ik laat me niet behandelen als een hond op wat voor manier dan ook ??!!!

Ik wil met iets wonderbaarlijks afsluiten neem even rust om te kijken naar de Beauty van wat ons gegeven is. Veel plezier.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RWmOtXSAr1M

 

http://www.whitewolfpack.com/2011/04/living-with-wolves-story-of-jim-and.html Is een waardevolle en liefdevolle site. Thanks dat hij het deelt met ons . Moge wij ook weer leren zien.

bron ; De leugen produceert niets van blijvende aard wij worden wakker, earth-matters, youtube, White wolf, plazilla.com.

Veel plezier vandaag lief mensenkind.

Warme Hart Groet