ANALYSE OFF……..

Hallo bezoekers van deze site,

Ik wil graag met jullie even een Analyse doen en bespreken of een lichtje werpen op deze film. Wie heeft deze vorige week gezien ;

Het zette me aan het denken tijdens de film.

Waarom ??

Nu neem eens de VULKAAN UITBARSTINGEN, DE STORMEN, TEMPERATUUR DIE ZO SCHOMMELT, ZONNEVLAMMEN DIE WE TE ZIEN KRIJGEN, EN HET GEDRAG VAN MENSEN !! O JA, DE AARDBEVINGEN mogen hier zeker niet ontbreken.

Ik krijg een rij aan verbindingen en schakels te zien. Nu ben ik wat gaan surfen  op het net, hahahah net of je op zee surft symbolisch zoals hier onder ;

foto afbeelding is van ; картинки.cc/nl/?p=188989

188989

Ik zie dit altijd op deze wijze de schakels met wat er om me heen gebeurt maar ook de weerspiegeling ervan bijv. het surfen op het net geeft me inderdaad dit soort gevoel hoge golfen aan frequentie en informatie tot een rustig en kabbelende zee,dus info die geen hoge frequentie heeft maar een stille muziek. Shavie, yes. OKÉ dan gaan we verder, met mijn analyses.

HET HELE NATIONALE netwerk/elektriciteitsnet reageert hier op, vandaar die storingen die we vaker hebben en als een last ervaren! De Zonnevlammen die veroorzaken een deel hier van dat is wetenschappelijk al bewezen. Dus maak je borst maar NAT we krijgen er nog meer en die zullen meer effect hebben geloof me maar.

 

Wat dacht je van de ziekte uitbraken/ GRIEP EN griep gedoe

en de vaccinaties

Kom op mensen wat een verbindingen en verbanden met elkaar een aan 1 schakeling van. CHAOS EN ANGST SCHEPPEND EN Gecreëerd . We weten dat bacteria en en virussen goed gedijen op de temperatuur verschillen / wisselingen ;;;;; dus 1+ 1 = 3. Zie de films er op na die hierover te zien zijn lieve mensen. Ze zijn spectaculair dat geef ik toe en ik zie ze ook graag maar er zit veel meer achter een film dan vele wel echt weten. En dat vind ik nu dan net weer spannend om te analyse en te zoeken, maar we gaan eff verder.

https://www.youtube.com/watch?v=kPGeScI4XVE

 

Deze film is eigenlijk ook zo bedoelt, en dat wist deze bijzondere man maar mocht het niet vertellen dat is wel duidelijk.Zo zie je hoe dat een lachfilm ook kan zijn en als een MIND-CONTROLER te werk kan gaan, vandaar dat die koppelingen die ik ontvangen mocht tijdens het zien van CAT.8 en wil ik die graag even de aandacht geven.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3Ail04texzQ

 

Wat dacht je van de slapende Vulkanen reeks die wakker worden.Wel mooi dat mag ik wel zeggen met die spuwende lava en heel waardevol aan mineralen voor mens en dier ( dat is weer een ander verhaal) Maar je,een mooi fenomeen dat ellende met zich mee brengt voor de mensen die er wonen, toch!!

Ja, de Aardbevingen dit stuk overhandig aan Frank die heeft een geweldige site met hierover aan info, een aanrader dus bekijk en ik weet als je vragen hebt dan kun je die gerust stellen aan hem.

Stormen ja die gaan heftig te keer af en toe deze is recent ;

https://www.youtube.com/watch?v=LtvXIU1kN2g

Hoor je dit commentaar wat ze er bij geven en het wordt stil gezwegen in het nieuws, ik heb er niks over vernomen jij?!!

Want een simpele beredenering is dat als ze kernproeven doen in de OCEAN en het HEELAL dat komt neer in de  atmosfeer zowel lucht als in het water ( doden vissen ) Wij als levende wezen die ademen dit rommeltje in mens-dier en plant ja en zo kunnen we wel eff doorgaan. Maar die kracht aan verschuiving brengt ook golven met zich mee zoals een Tsunami en Orkanen ??!! heb je daar al eens aan gedacht ? Vandaar ook dit commentaar die zij geven en dat het niet in het nieuws is geweest. Als ze dat doen dan gaan ze ook verder den doen het met laser naar de Zon toe vandaar die zwarte gaten kijk maar eens die zonnen filmpjes dan zie je het zelf. Te ver gezocht en paranoia nee, realistic en ik amuseer me kostelijk als ik dat mag zeggen. Ik laat me niet gek maken en geniet iedere dag dat ik er ben met al zijn toeters en belle die in een dag zitten gaaf toch/ Veranderen kan ik niks kan alleen de ogen iets verder openen, en echt zien. De rest is toch aan jouw en wat je wilt zien en horen. Maar ook hoe je er mee om gaat met dit alles en daar komen we dan op het gedrag van de mens uit ja, wat moet je hier nog van zeggen kijk om je heen ; Oorlog, Haat, Hebzucht, Pesten, Vernielen. Dieren Pijnigen ?? ja en de Natuur doen ze ook al geweld aan. Dus dat zijn de realiteit zaken dagelijks over en over again. Hoe kun je als mens dan nog genieten en niet in de GREEP VAN MIND-CONTROL komen. Het doen zoals ik doe, ja. keer jezelf de rug niet toe, en huichel niet naar jezelf ,ja ,ik vind het erg wat er gebeurt maar heb het vermogen niet om te veranderen ALLEEN IK ZELF KAN VERANDEREN EN ER NIET MEER AAN MEE DOEN OF AANDACHT ER AAN GEVEN.

Dat is het enige dat helpt. en dankbaar zijn om de films die ze laten zien ; OOK AL IS DE LAATSTE TIJD MEER RECLAME DAN FILM ZEKER 6/7 MIN IS JE DAT OPGEVALLEN ?? Nee, dan let er maar eens op.Plaspauze zeggen ze dan hahahahha

Maar ook de Zwavel vrijkoming van de atmosfeer in het water terecht komt hierdoor vandaar die dode vissen, enz.

 

Het blijft een mooi gezicht ;  adem benemend. ZOALS WE ZEGGEN.

 

Dus CONCLUSIE = wat ik beschrijf zit allemaal al in de film CAT 8

IK WENS JE VEEL PLEZIER VANDAAG EN GENIET MET VOLLE TEUGEN.

White love for you ALL

BRON VAN MEER INFO CHECK IT OUT;

http://exopolitics.blogs.com/peaceinspace/

http://www.scientias.nl/zon-produceert-krachtigste-zonnevlam-van-dit-jaar/96514

http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/klimaat/chemtrails-en-haarp-eerst-conspiracy-nu-officieel-beleid/

http://www.wanttoknow.nl/universum/moongate-regeringszwendel-van-universeel-formaat/