E-BOOK met Hennep Recepten

Hallo Lieve bezoekers,

Ik wil jullie graag kennis laten maken met ;

HET GRATIS E-BOOK  ; HENNEP RECEPTEN.

Zijn naam = naam is Cees Schouls.  De auteur Cees Schouls, initiatiefnemer van Hennepweb en Hennep & Co .

Cees heeft veel gedaan ( ook veelzijdig net als de plant ?)  zo ook deze kant heeft bewandelt( misschien nog wel )

https://www.youtube.com/watch?v=bSmRSftDKJ0&list=UUYvG5n-gRdqmo3FudEsnrXA

https://www.youtube.com/watch?v=1AgmrSWZOyo

En hij legt graag uit aan jullie over de Hennep en de veel zijdig heid ervan . Ook recepte om aan de slag tegaan die hij verzameld heeft en zo gebundeld.

Hij  legt je graag iets uit over een prachtige uitvinding van Moeder Natuur en mijn grote uitdagende passie: Hennep.
Mijn beste beslissing over eten. Een paar jaar geleden besloot ik samen met mijn gezin om nog maar heel af en toe dierlijke producten te eten. Inmiddels voelen we ons daar heel goed bij. Gezond,energiek, levenslustig. Maar het duurde even voordat we door hadden hoe we genoeg voedingsstoffen binnenkregen. Groente was geen probleem die haal ik uit mijn eigen moestuin. Maar het was niet genoeg.

Stoffen (eiwitten, te weinig essentiële amino-en vetzuren)  die je nodig hebt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.  Hennep zit vol eiwitten en essentiële vetzuren die vrijwel gelijk zijn aan de dierlijke variant. Het is de enige plantaardige voedselbron die alle essentiële aminozuren bevat. Ook levert het de essentiële vetzuren omega 3 en omega 6 in de juiste verhouding zodat ze optimaal hun werk kunnen doen. En ook nog energie, vezels, mineralen en vitaminen..

 

Lekker en veelzijdig dat is wel zeker probeer zelf zou ik zeggen !? Wat let je je probeert zo vaak iets anders wat de SUPERMARKT AANBIED OFTEWEL OP DE TV RECLAME TE ZIEN IS DUS WAAROM DIT DAN NIET ??
Benieuwd hoe je hennep in je dagelijks eten kunt verwerken? Tja, op welke manier eigenlijk niet? Eet de hennepzaadjes zo, geschild of ongeschild. Doe ze door de yoghurt of in een smoothie of maak er heerlijk romige melk van. Je kunt ook kiezen voor henneppasta: vermalen hennepzaadjes. Lekker op brood, als basis voor dipsauzen of als
vervanger van boter in gebak. Met hennepmeel bak je glutenvrij brood en gebak. En de olie doet het fantastisch in salades en door soep. Verder heb je nog hennepchocolade, hennepspaghetti, hennepthee.

Stap 1: Maak de hennep melk
Stap 2: Voeg de ingredienten toe

Ingredienten:
– 1/2 cup ongepeld hennepzaad – 2 cm3 gember
– 2 1/2 cup water
– 3 ongeschilde appels in stukjes – 1/4 theel. kaneel
– eventueel mespuntje stevia (dit is van : superfood)

JEMIG VEEL HÉ, ik weet dat ik melk maak van ongepelde Hennepzaad in de winkel verkrijgbaar. die laat ik eff weken en dan door d eblender heen , afgieten door een linnendoek en zeef en je het heerlijke melk en daar bak ik pannekoeken van jammie.

Want deze kenne we allemaal al de Mediwiet die ondersteunend is in vele ziektes?!

Zelf neem ik deze ook en ik heb resultaat erbij. Mocht je vragen hier over hebben die kun je stellen dan kijk ik of ik die beantwoorden kan.

Zo zie je maar weer hoe waarde vol dit PLANTJE EIGENLIJK IS. En dat de Regering / EU / Machthebbers = dit tegen houden voor de mensheid ??

Biodiesel

Voor het E-BOOK te downloaden klik hier .

HAVE FUN AND ENJOY IT.

WHITE LOVE FOR YOU ALL

 

Bron en meer weetjes hier ;

pantanova.nl/project/sustainable-fibers

www.lekkerraw.nl/

www.hennepenco.nl/

www.stichtingmediwiet.nl/

www.gewoon-nieuws.nl/?s=hennep

www.wanttoknow.nl/?s=hennep

Natural News

www.klokkenluideronline.is/?s=HENNEP