Shape-shifting EYES

Hallo lieve bezoekers,

Ja, het  is een mooie Zondag vandaag lekker temperatuurtje mag je wel zeggen.

Ik wil het graag met jullie over de SHAPE SHIFTING EYES hebben. Ik geef jullie de mogelijkheid om zelf op onderzoek te gaan. Wat is dat nu en wat houd het eigenlijk in waar ZIJ het over hebben. Bestaat het wel en zo ja, wat doe je er tegen ?! Hoe herken je ze ?

Eerst ga ik deze weg in. en die je dagelijks ziet.

OGEN.

SONY DSCDit zijn honden ogen.

Wake-Up-People-e1314924717916Mensen oog.

Ik weet nog heel goed, bij mij op het basisonderwijs was een meisje die geiten ogen had. Zo noemde we dat toen en dat is ruim ; 40 jaar geleden (jee, wat een tijd hé ) Zij kon daardoor niet zo goed zien en had een speciale bril, Dat weet ik nog heel goed. Het is me altijd bij gebleven. Karakter van haar was; stil; zwijgzaam; fel; grappig; in zich zelf gekeerd; slim en doordacht, ze wist vaak al wat anderen gingen doen. Ja, ik mocht haar wel, had geen problemen met haar. IK ACCEPTED HAAR ZOALS ZE WAS/is.

Ik heb NU ook nog Reptilian vrienden dat weet ik, maar ik VEROORDEEL ze niet ze ZIJN NET ZO WAARDIG ALS IK ZELF. Ik weet hoe ze denken en handelen,en dat maakt het tot een leuk afwisselende vriendschap.Begin ze steeds dieper te kennen op vele niveua’s.

Dat is belangrijk ,eigenlijk altijd belangrijk ; ZONDER OORDEEL-VEROORDEEL.  Ieder heeft zijn kwaliteiten ook de andere wezens onder ons. Dat laat het dierenwereld heel goed zien, mits de MENS zich daar BUITEN houd !! Of de MENS dat kan ?? HEBZUCHT- BEMOEIZUCHT speelt bij het mensen wezen een hoge toon. Toch waar of waar ??

Je leest veel hier over de shape shifting en je kunt er alles op terug vinden op Youtube.

Spannend en Sensatie rijk ;  dat is het zeker.

En je kennis hierin vergroten is een ware aanvulling op alle eervlakke dat je die kans en mogelijkheid NU aangeboden krijgt, WAT JE ER MEE DOET IS GEHEEL AAN JOUW.

JE MAG NU ; ervaren; waarnemen; voelen en samen werken met ze, hoe gaaf is dat. ls je je gevoel en JEZELF niet verloochend is dat een mooie  Experience consists of knowledge

Zo overstijg je jezelf en je ANGST.

We gaan eens rustig verder onderzoeken en dan  kom je er achter dat het een HOAX is of ……..?!

Volgens de  Wikipe over de Reptilians het volgende;

Reptielen (ook wel Reptoids,of Draconians) zijn reptielachtige wezens. DAVID ICKE beweerd dat
mensachtigen die een prominente rol in science fiction, maar ook moderne ufologie en complottheorieën spelen.
Het idee van de reptielen op aarde werd gepopulariseerd door David Icke, een samenzwering theoreticus die beweert shape-shifting reptielachtige buitenaardsen controle Aarde door het nemen van een menselijke vorm en het verkrijgen van politieke macht om onze samenleving te manipuleren. Icke heeft beweerd op meerdere gelegenheden dat veel van de wereldleiders zijn, of worden bezeten door, reptielen.

COMPLOT-THEORIE OF ..??!!

https://www.youtube.com/watch?v=hvxv1ZWhvv0

Gepubliceerd op 23 okt. 2014.Bizarre footage has emerged, of a possible reptillian female, filmed on a popular american tv show. RECENT OF NIET ?!

https://www.youtube.com/watch?v=4HN4dxrMQZ4

Deze kennen we ook al  toch ?? Hebben ze zo gedaan dat je deze niet meer openlijk delen kunt wat belachelijk maar goed een teken dat het DUS WEL ZO IS ??!!

We gaan eens anders kijken ;

Volgens deze site ; DIE EEN BEZOEK WAARD IS.staat het heel mooi beschreven en leest gemakkelijk. Ik zal er dit stukje uit citeren ;

Reptielenogen
Men zegt wel eens dat de ogen de spiegel zijn van de ziel. De ogen verraden medeleven en liefde, opgewekt door centra in de neocortex en het limbische systeem of zoogdierenbrein. Maar het brein is ook verantwoordelijk voor de zogenaamde “reptilian stare”. Populaire media moedigen het publiek aan de emotieloze reptielenblik te onderscheiden bij misdadigers, machtswellustelingen en narcistische pop-iconen. 
Professor Robert Hare van de Universiteit van Brits Columbia is wereldautoriteit op het gebied van de 4% van de mensheid die behept is met het door Meloy beschreven “reptielenbrein”. Voor het gemak noem ik deze 4%  “reptilians” in plaats van de technische term te gebruiken. Hare, die zelf voortdurend de reptielenbeeldspraak gebruikt, zegt hierover: 
“Veel mensen vinden het moeilijk om om te gaan met de intense, emotieloze roofdierenblik van de [reptilian]. Normale mensen onderhouden nauw oogcontact met anderen voor een verscheidenheid aan redenen, maar de gefixeerde blik van de [reptilian] is meer een voorbode van selfgratificatie en uitoefening van macht dan eenvoudig interesse of zorgzaamheid. Sommige mensen reageren op de emotieloze blik van de [reptilian] met aanzienlijk ongemak, bijna alsof ze het gevoel hebben een potentiële prooi te zijn in de aanwezigheid van een roofdier. “
Professor in de klinische psychiatrie R.J. Meloy, bevestigt de leegte van de reptielenblik bij deze 4% en schrijft; “De roofzuchtige reptielenogen zijn in zekere zin de antithese van de liefdevolle spiegeling van het kind in de ogen van de moeder. Het ontluikende zelf wordt weerspiegeld als prooi, in plaats van als object van liefde.” De gefixeerde blik bij deze groep is, zegt Meloy, de “voorbode van instinctieve bevrediging in plaats van empathische zorgzaamheid. De interactie wordt maatschappelijk gedefinieerd door parameters van macht in plaats van gehechtheid.” Het is de roofdierenblik gericht op een target of prooi.
In Meloys studie Violent Attachments spreken zowel vrouwelijke als mannelijke slachtoffers zich uit over de specifieke, intense en vasthoudende blik als voorbode van instinctieve bevrediging; de destructie van het slachtoffer of de ‘target’. Het is alsof alle intensiteit via de ogen op de prooi wordt gericht, een gewaarwording die een vrouwelijk slachtoffer rapporteerde als “being eaten” Onderzoeker Jan Storms spreekt over “psychisch kannibalisme” en “consumeren van de zielssubstantie.

Zo als je leest kun je terug gaan in de geschiedenis, VERWARREND ?!! Ja, he want geen een geschiedenis boek verteld hier over ja, Egypte en hun hiërogliefen. De juiste uitleg ?? is heel ver te zoeken, wat is de juiste ? met de ontcijfering van wat er NU werkelijk staat ?? Wat zijn die symbolen, zo ver kun je gaan zoeken met je eigen onderzoek mooi toch. Je eigenwijsheid kan dan aanvulling geven op WAT VOOR JOUW VAN TOEPASSING IS. en dat vergeten er veel, WAT VAN JOUW VAN TOEPASSING IS. ( Herhaling ik weet het.)

https://www.youtube.com/watch?v=Jz1LCl-grh0

Kijk deze film eens, NOAH een verhaal over wat de mensheid  is en OOK bezit ? Het stukje van dat hij een SLAPEND DIER DE KOP AFBIJT zegt genoeg en dat was een Reptiel ?! op ; 1;28;14.Oke de film is Frans kreeg de engelse niet te pakken.

Het gaat erom wat doet het met jouw? en wat zegt deze film over de FASE WAAR WE NU IN DE WERELDWIJD BELAND ZIJN ? !

en ja, deze heb je ook DE KLEURLENZEN ;

640px-Ocularimplant

Deze lagen 2 jaar geleden al in London toen we daar waren door een steden tripje die ik maakte. Dus wat je ziet hoeft niet waar te zijn. En dan kom je toch weer bij je GEVOEL UIT DIE JE BLINGS DIENT TE VERTROUWEN. jE HEBT ZE IN ALLE KLEUREN EN …. HALLOWEEN MOTIEVE. ECHT GAAF. kijk maar ; Kleurlenzen.

Dus ga  je GEVOEL OPWAARDEREN ZOU IK ZEGGEN en kom zelf tot ontdekking wat wel of wat niet is ?

EN ALS JE ZO analyseerd KOM JE EEN STUK VERDER tot……….. de ontknoping van …………. JEZELF en AL wat LEEFT en ADEMT.

Dus lief mensen kind ; HAVE FUN AND LEARN.

White love for you ALL

 

BRON EN MEER WEETJES VOOR JE HIER ;

www.ninefornews.nl/zijn-de-complottheorieen-over-reptilians-waar/

www.beautylenzen.nl/Sclera.html?Treeid=17

http://www.anarchiel.com/display/de_reptilians_zijn_onder_ons