Over de ruggen van….

Hallo Lieve bezoekers,

Zo ik wil dit volgende even met jullie delen.Jullie weten dat mijn vader de Vasculaire Dementie heeft en dat ik hier al wat aandacht aan heb gegeven.

2099e9604dba0fff814520e1bb732d73

DIT GEBEURT ECHT ; IK VIND HET ZO KNAP VAN DEZE MAN ONDANKS DAT ZIJN ZOON IN De POLITIEK ZIT DAT HIJ OPKOMT VOOR ZICHZELF EN ZIJN VROUW. Ook voor ieder van ons, die afhankelijk zijn van de zorg en WETEN  = waar ze over praten = in plaats van het gerommel van Politiek en Gemeente?!!

Geld is er genoeg werk is er genoeg alleen je mag niet dat is de realiteit. De politiek zet alles stop en vernield de mensheid eigenlijk als je het gaat analyseren en het geheel gaat strippen. OOK dat doen ze in werkelijkheid ,maar dat is een heel ander verhaal, wel verbonden met elkaar heel duidelijk zichtbaar nu . Vind je ook niet ? 

 

Citeer uit de Volkskrant dit stukje en dat zegt ZOVEEL ;

***** ‘Mijn vrouw kreeg geen ontbijt of medicijn. Ze waren haar vergeten

INTERVIEW Ze willen dat hij zijn mond houdt over de toestanden in het verpleeghuis WZH. Maar Ben Oude Nijhuis denkt er niet over: ‘Ik laat me de mond niet snoeren.’

Lees het hele stuk onder bij Weetjes en info.en bekijk de video. SHARE THIS THANKS.

Geüpload op 19 nov. 2010 ==== ja , al in 2010 geplaatst dus============ dat wist de Politiek al lang lieve schatten??

Wie zorgt er straks voor het grote aantal dementerenden in Nederland. En hoeveel zijn dat er eigenlijk? Bekijk het in onze animatie. Reageer ook op onze site:

Ik geef hier lezingen over, dialogen, samen praten samen delen. Gewoon de realiteit benoemen en delen dat is pijnlijk maar wel nodig. DAAR ZIJN DE MENSEN HET MEEST BANG VOOR ; ANGST. Angst voor ………. ZICH ZELF,omdat ze het zelf geheel niet aankunnen en willen zien wat er werkelijk gebeurt ! Ik vraag me af waarom, het geeft je alleen maar een dieper inzicht en maakt je vrij van je eigen GEVANGENIS om het zo maar eens te zeggen is dat het misschien ? JA,
OOK DEZE SITUATIE IS WEER EEN WEERSPIEGELING VAN………. 


Dit is ook is een APART VERHAAL een verhaal die graag onder de stoel geschoven wordt ook in de GEZONDHEIDSZORG. ben een levensdeskundige hierin, mijn vader heeft ook deze papieren maar dan ……….. ook hier ondersteun ik mensen in die daar om vragen. De weg is een verward BOS met vele paden en welke je ook bewandelt is een met kuilen en gaten. De koste zijn reiskosten duur nee, ik dacht het niet. Hoef ook niet ik doe het met liefde naastenzorg heet dat. werken vanuit je Hart. EN NIET OVER DE RUG VERDIENEN OVER EEN HALVE LEVENDE ??!!! OF DE PARTNER UITKLEDEN  IN VELE VORMEN ??!! == schuld aan praten, lichamelijk op zijn, geestelijk gek maken, dat is wat de Overheid je geeft ??  MENINGSUITING == luister maar op 31;06 luister nu eens wat zij werkelijk zegt , dementen kijken anders tegen hun ziekte aan, HOE KAN DAT NU ALS ZE GEESTELIJK TERUG GAAN IN TIJD VAN WAARNEMING. OOk het reageren is ; niet meer lopen ,geen controle over de motoriek ,niet meer spreken allen OGEN TAAL : Ja en die wordt niet begrepen??!!  Urine en ontlasting laten lopen, de naaste niet meer HERKENNEN, Jee, wat zorg ik goed zeg ?!!

Ook hier ervaart en neemt ieder ander het anders en dat mag ook, maar verlies niet de PERSOON WAAR HET OM GAAT ?? Al kan die niet meer reageren ,de KEUZE is al gemaakt toen dat wel kon dus hoe bewust is dat ?? HEEL BEWUST ; veel zijn bang van de DOOD daar heeft dit allemaal mee te maken en ja ,ook GELD, WANT HIER VALT VEEL TE VERDIENEN , MEDICAMENTEN ENZ.
Ik en mijn collega hebben  op  een nieuwe rubriek aan gemaakt deze is voor de gesprekken van alledaags,die zo belangrijk zijn omdat het dagelijks gebeurt. 
Straks als het INLOOPHOUSE klaar is zal er meer activiteiten plaats gaan vinden we zijn al begonnen buiten want wij werken van buiten naar binnen ?!! Ja, een geheel nieuwe manier van werken en samen zijn.
Weetjes en infobron is hier ;