1=18=De Moeder van het Graan. 2=27=Het medicijnwiel. 3= 4= De Wolf.

Een Goedemorgen Lieve Mensen,

Het was een oranje/rode Zon van morgen die opkom mooi om te zien.
Er vielen 3 kaarten voor mij neer na het schudde ik bekeek ze,en dit is hun Boodschap:
1=18=De Moeder van het Graan.
2=27=Het medicijnwiel.
3= 4= De Wolf.
De cijfers zeggen al genoeg, en de afbeeldingen ook, ik zal het omzetten naar dit tijdmoment waar we ons nu in bevinden.

Iedere fase heeft zijn eigen Kenmerk, zijn eigen bewegingen en veranderingen, ieder keer weer op nieuw. Hier daar krijg je de mogelijkheid aan geboden om op de dingen te letten, die iedere keer in de fase aanwezig zijn ALS JE ZIEN WILT . Waardeer dit dan ook, en als je er geen verwachting aan hangt, kan het nooit tegen vallen je bent verrast dan .

De Omstandigheden en de Oorzaken kunnen je kwalen, blokkades, ongenoegen geven. Maar weet je eigenlijk dat je het medicijn ZELF in handen hebt ? Weet je dat wel echt !!??
Als je wat hier boven ZIEN wilt dan zie je ook wat je uit Balans of de Dis-harmonie brengt.
Vraag; ;;; Wat heb je nodig om het te HERSTELLEN ? Om de fase met zijn eigen KEN_MERK = JOUW leert Kennen en jouw Merk wordt !!!!!!

Weet dat elke uitdaging ieder nieuwe FASE je in beweging zet. Als de Angst opvoert bij je innerlijk zodat: onzekerheid, twijfel, hoofdpijn, verkoudheid, koud van binnen, geen energie, lusteloosheid, boosheid, zweten/aanvallen, verdriet.
Door deze beweging deze FASE toch te aanvaarden, kan dit de groei doormaken die het nodig heeft zowel voor je zelf als de Wereld.
Je vertrouwd op je eigen IK, Het NEE zeggen is geboren, Geen uitbuiten meer, maar het welzijn van je eigen en daarna de ander heeft gestalte gekregen.
Je laat het oude patroon los je kijkt erna haalt er iets uit wat je gebruiken kunt en het is klaar.
Dat doet Aanvaarding wauw wat een Kracht dit is Overgave
Maar je doet het zelf met ondersteuning van…… maar ZELF is de uitdaging .

Ik wens je een fijne Zonnige dag toe.

Warme Hart Groet,