Gechipt of Ongechipt??

Hallo en een goedemorgen lieve mensen,

Zo de week is weer begonnen,nauw wat het begonnen,het is maar net wat voor werk je doet en wat voor schift je hebt. Tegenwoordig is het anders dan vroeger dat weekend gevoel. Je hebt het nog als je een student bent en een werk/baan van 8;30 tot 17;00 hebt en van maandag tot vrijdag werkt eigenlijk als je zo kijkt en het leest behoorlijk saai en eéntonig ? toch ! Ben jij te vrede met wat je hebt, ben je te vrede met jezelf?!

Nu we daar zijn aan geland wil ik dit met je delen en vragen om het aandacht te geven

De techniek van de door ons gebruikte chip wordt al jaren succesvol toegepast door dierenartsen.

De chip zendt een GPS-signaal uit dat door ons systeem wordt ontvangen.

Dit staat vermeld in de website ; http://www.chipjekind.nl/

1 = De techniek wordt door de dierenarts gebruikt ; lief mens ; zijn wij dieren , en wil JIJ zo behandeld worden ?!  Kijk hoe mensen met dieren om gaan Dierenmishandeling.Dieren proeven waar wij geen weet van hebben maar die er wel degelijk zijn ?!!  maar goed eigen keus als jij je met een dier laat vergelijken we zijn tenslotte schapen en volgen braaf ??!!

2 = GPS -signaal lieve mensen kind waar gaat dat naar toe . Wil je dat je te trasseren bent en dat ze je kunnen besturen want dat gaat in de toekomst wel gebeuren. En dit is niet dat ik het zomaar zeg NEE NEE let hier mee op. kijk dat ze kinderen die vermist zijn zo willen opsporen ze kunnen hun werk zo al niet  behoorlijk uitvoeren ,denk je dat het dan beter zal zijn . ?? Wie zou hier achter zitten ?

Nederland bestelt een bij wet verboden spionagesysteem .

Zou het hier mee te maken hebben dat spionsysteem ????

“Ik wil daar meer grip op krijgen en nog meer verhinderen,” zegt Opstelten.En schrijven ze verder; Wat betreft het registreren van persoonsgegevens van burgers ligt het bij de oudere Nederlanders nog vers in het geheugen dat Nazi-Duitsland, om de Joden uit te kunnen roeien, maar wat graag gebruik heeft gemaakt van de lijsten van de Nederlands Joodse Gemeenschap om ze op te kunnen sporen en op transport te zetten richting vernietigingskampen. Alhoewel politici het niet nalaten om op iedere herdenkingsdag luidkeels te verkondigen dat dit nóóit, maar dan ook nóóit  meer mag gebeuren, zijn ze ondertussen bezig een zo grondig controlesysteem op poten te zetten waar de nazi’s alleen maar van  hebben kunnen dromen.Read more ; gewoon nieuws 

Niet alleen de NSA gaat voor totale controle op de sociale media.
Voor 230 miljoen euro per jaar houdt een Europese inlichtingendienst de burger in het oog.

Dit kan ik niet genoeg laten lezen maar doe het eens ?;

4 Oktober 2013
Er wordt volop gewerkt aan de uitbouw van de Europese Geheime Dienst. Dat heeft de nieuwssite Deutsche Wirtschaftsnachrichten gemeld. De dienst zou moeten worden ingeschakeld om onder meer de strijd tegen het terrorisme efficiënter te organiseren. Critici voeren echter aan dat de activiteiten zich echter zouden kunnen toespitsen op het bespioneren van eurosceptici, andersdenkenden of andere figuren met een ongewenst profiel. Ook zou het mogelijk worden om belastingontwijkers gemakkelijker op te sporen. De dienst zou aan de Europese belastingbetaler 230 miljoen euro per jaar kosten. Eén van de drijvende krachten achter het initiatief is volgens de nieuwssite de Duitse politicus Wolfgang Schäuble.

“Door het oprichten van een Europese geheime dienst kan de controle op de Europese burger efficiënter worden aangepakt,” aldus Deutsche Wirtschaftsnachrichten. “Dat was met de afzonderlijke geheime diensten van de individuele lidstaten veel moeilijker.” Er wordt op gewezen dat Wolfgang Schäuble, huidig minister van financiën van Duitsland, al langer aanstuurt om op Europees niveau een grotere samenwerking tussen politie, militaire eenheden en geheime diensten tot stand te brengen en destijds als minister van binnenlandse zaken ook in Duitsland aan gelijkaardige samenwerkingsverbanden heeft gewerkt.

Het nieuwe korps zou dertienhonderd medewerkers tellen. “Het is nog enigszins te begrijpen dat inspanningen zouden worden gedaan om fiscale ontwijking en fraude beter te kunnen opsporen en dat er een betere coördinatie zou komen op het gebied van strafvervolging en rampenbestrijding, maar het wordt veel bedenkelijker wanneer het apparaat kan worden ingezet tegen alle mogelijke critici en andersdenkenden,” merkt Deutsche Wirtschaftsnachrichten nog op. “Op dat ogenblik dreigt de creatie van een gecentraliseerde superstaat waarin de basisrechten van de burger ongemerkt geschonden kunnen worden.” wil je meer lezen dan read more ; wij worden wakker.

Als je eenmaal hebt toegegeven aan welke vorm van manipulatie dan ook, dan zal het niet bij één keer blijven. Als een manipulator eenmaal in de gaten heeft dat dit effectief bij je werkt zal deze er vaker gebruik van gaan maken. Soms hebben mensen niet eens bewust in de gaten dat ze manipulatie gebruiken. En daar valt dit ook onder echt waar.

Het antwoord op deze vragen is echter vrij logisch. Met een depressie op de schaal die gepland is kan de overheid niet vertrouwen op de loyaliteit van de politie, zij zijn hun spaargeld kwijt en hun familie zit tenslotte in het zelfde bootje als de rest van de middenklasse. Het is dan erg moeilijk om loyaal te blijven! Het leger doet het niet veel beter, misschien nog wel slechter, nadat talloze recent in opdracht van de FED gevochten hebben en nu het belachelijke en nutteloze van hun opofferingen beginnen in te zien. Om deze redenen is het belangrijk dat de VS hun troepen uit Afghanistan terug halen en hun buitenlandse troepenmacht verminderen om de dreiging van gewapende groepen terug te dringen. Dat laat het vertrouwen op de schouders van Homeland om het bezit van de rijken te beschermen tegen degene die niets meer hebben. Een zeer beangstigend scenario. Dit komt uit ; het nieuwe denken 

Het is een groot web dat hun geweven hebben en verder weven , DOE JE DAAR AAN MEE ??????

Of wordt je zo als getoond wordt in dit stukje film. Weet dat jij altijd de hoofdrol speler in je eigen film bent en blijft en dat Oorzaak en Gevolg de Universele wet ook hier handhaaft.Vergeet dat niet je doet het jezelf aan. ??!

Veel plezier vandaag.

Warme Hart Groet