De vlagen bestel teller staat nu reeds op 58 vlaggen.

De vlaggen bestel teller staat nu reeds op 58 vlaggen.

Het stille protest om de overheidsmisdaad tegen ons te stoppen.

De ontstane vertrouwensbreuk is nooit meer te herstellen.

De ziekte die erger is als een Fake Plandemie een geplande aanval op onze vrijheid door zieke geesten die denke dat wij hun eigendom zijn.

Deze ziekte komt voort uit het identiteit gemis door bewustwording dan Maxima die ons wakker gemaakt heeft, zij was de trigger.

We kregen te horen, dat de Nederlander niet bestond, zij had hem niet gevonden.

Vervolgens gaat ze het huwelijk aan met een Fake Koning die in waarheid erfgenaam is van Bernhad von Lippe, waarvan hij het Stadhouderschap heeft overgenomen.

Dan is nu de vraag wie zijn we, wat is onze echte oorsprong en baken voor gerechtigheid met een bestuursorgaan en een democratische grondwet.

Dus kunnen we uit in 1998 bij de Bataafse Republiek, voordat Napoleon ons onder de voet gelopen had.

Daarna zijn we enkel horige geweest van de overwinnaars die ons om de beurt hebben gebruikt en uitgebuit voor hun eigen gewin, we zijn verhandeld geworden en hadden het niet in de gaten.

Men heeft onze identiteit en soevereiniteit gestolen.

Belogen en bestolen, en tot een werkende zombie eenheidsworst gedegradeerd, door de politiek en grootkapitaal, die ons hebben opgejaagd, zodat we het zelfstandig denken verboden hebben gekregen en de vuilnis staatspropaganda van onze huidige kwelgeesten voorgeschoteld kregen.

Men heeft ons een valse realiteit opgedrongen, het zou allemaal aan ons liggen we zijn niet bereidwillig genoeg en niet tolerant genoeg.

Terwijl op de achtergrond onze eigen opgedrongen overheid ons massaal aan het terroriseren is met wet en regelgeving zonder een wettelijke basis van een Grondwet.

Macht door eendracht daar is de overheid bang voor, een wapen waar ze geen vat op hebben, de bewustwording van de slapende massa.

Het instorten van het monetair systeem zal de verandering brengen, het is aan ons welke verandering we willen.

Het huidige Hitler Kabinet, zal ook in maart als ze dan nog niet verdreven en gearresteerd zijn verkiezingen houden.

Dat is onze kans om de boeven uit te zwaaien met de Bataafse vlag.

Niemand kan ons verplichten het huidige misdaad bestuur nog langer te steunen, zij die samenklitten vanaf 13 mei 1940, toen het koninkrijk is vervallen samen met de grondwet.

Ik liep al langer met het idee, hoe kunnen we zelf voor de gewenste verandering zorgen, waarbij de Bataafse vlag een mooie stille intentie verklaring is aan de verrotte Bilderberg Maffia in Den Haag en het Satanische Fake Koningshuis.

Daar ik heb gekeken hoe de toenmalige vlag van de Bataafse Republiek er uit zag ben ik gaan zoeken of ik een fabrikant kon vinden die ze wil maken.

Dus daar ben ik nog aan het wachten eer ik prijzen kan noemen.

Het is ook helemaal OK als er iemand in Nederland met Naaimachine een de slag gaat en de vlag zelf gaat naaien, is ook een stuk werkgelegenheid en inkomen voor de betreffende mensen die dit willen doen.

Het hoeft niet perfect te zijn het gaat om het symbool, om weer een baken van saamhorigheid te krijgen, we mogen trots op ons zelf zijn, dat we het zolang hebben uitgehouden en nu eindelijk ontwaken van de massa is gestart.

Vaak heb ik de politiek met vragen over hun legitimiteit gesteld, en nooit antwoord gekregen.

Men had het kunnen ontkennen met argumenten, maar de geschiedenis liegt niet, dus men had geen antwoord.

We hebben een keuze om de huidige kwelgeesten af te wijzen, het is volbracht we hebben onze straf uitgezeten, nu maken we een keuze voor onze eigen vrijheid en soevereiniteit, deze spirit is niet te vangen, niet te verbieden, en geheel uit de fles.

Wat de kosten betreft, is het voor mij bijzaak het gaat om ons vrijheidsideaal, om onder de huidige verstikkende onderdrukking uit te komen die psychopaten ons willen opleggen om zelf de macht en controle over ons te behouden.

Het domme echter is het hele overheidsapparaat is ver in de minderheid qua aantal op de bevolking die zich niet meer wil laten knechten door globalisten gangsters en hun bruinhemden bende die de bevolking met geweld wil dwingen in opdracht van de politieke schlemielen.

Alle achting en vertrouwen aan hun adres is volledig verloren gegaan naarmate ze hun ware gezicht en agenda hebben laten zien.

Mocht een vlag geld kosten, is het deze keer dik en dubbel zijn geld waard.

Via deze weg roep ik mensen op die mee willen sponseren om het vlaggen traject in gang te kunnen zetten.

Als er door GESARA fondsen vrij komen, iedereen de vlag gratis krijgt, dus als je per vlag vooruit betaald en de fondsen komen vrij, zal een groep van investeerders alle benodigde kosten betalen voor de productie van de Bataafse Vlag dat als Baken voor onze vrijheid en soevereiniteit zal staan.

Dus als er een naaiclubje het losse steekje met stof en naaimachine in het schuurtje een pikkransje gaat houden, kunnen we het allemaal zelf doen om de eerste behoefte te dekken.

De aanvraag tot nu bedraagt 44 vlaggen, en het is nog maar het prille beging van een vreedzame manier om ons vrij te maken van het huidige politiek schorem die denk dat we hun lijfeigenen zijn.

Hoeveel vlaggen kun je kopen als je geen inkomsten of wegenbelasting meer betaald?

De Fake overheid kan niet 17 miljoen mensen gaan vervolgen die de corrupte overheid niet meer willen en hun dwang niet meer accepteren.

Mensen die een donatie voor de opstart kosten willen doen zijn van harte welkom.

Alle gelden die nu betaald worden, gaan ook weer terug gestort worden als de welvaartsfondsen vrijgegeven zijn.

Denk niet als een gierige krent, maar draag bij aan je eigen vrijheid voor je eigen en het belang van je gezin.

Bedenk, wat je kinderen of kleinkinderen zullen zeggen als ze later jullie verhaal van de massale bewustwording en bevrijding te horen krijgen.

Dan zullen ze bewondering voor je hebben, dat je de stap gezet hebt en de moed om deel te nemen aan je eigen vrijheidsdrang om los te komen van een corrupte valse overheid.

Links or rechtsom de vlag gaat er komen om de Bilderberg Gangsters van het partij kartel uit te zwaaien.

Het is niet aan ons om ze op te jagen of berechten, dat zal voor het US leger zijn samen met Interpol, die alle misdadigers voor hun misdaden en georganiseerde Genocide zal gaan jagen en via een oorlogstribunaal zal berechten.  

De President verkiezingen in de US waren de trigger, nu gaat alles in werking treden, een operatie die door onze corrupte overheid niet te stoppen zal zijn.

Hartelijk dank voor het vertrouwen en de bereidwilligheid om samen een einde te maken aan onze bezetting en opgelegde beperkingen van uit een misdaad organisatie Rutte III en de Fake Koning Willy.

Door ons bewust te zijn van de leugen die we geleefd hebben, putten we de hoop en moed om te zeggen het is welletjes geweest ik doe niet meer mee.

De verandering begint in je eigen hart en je eigen bewustwording, deze veldslag kunnen de satanisten uit de politiek nooit willen.

Een vlag als kerst geschenk voor de vrijheid voor je familie en vrienden, geloof me het zal wat losmaken in de mensen, want vrijheid is een recht en keuze.

John, 1 vlag voor mij.

Janneke. Wat een goed idee, graag wil ik een vlag bestellen.

Bert, Allereerst wat fantastisch wat jij en je team allemaal doen, respect. Ik ben geïnteresseerd in het aanschaffen van de Bataafse Vlag. Laat het weten.

Dann, Mocht het voor mekaar komen, graag een vlag voor ons.

Johanna, Geweldig dat jij ervoor wil zorgen, Ik wil bij deze 2 vlaggen bestellen.

Paul, Ja ik heb interesse in 1 vlag. Ik hoor wel wanneer en hoe ik kan betalen.

Gea, Hierbij wil ik graag een voorbestelling voor de vlag doen. 

Wilma, Graag wil ik op de hoogte gehouden worden wat onze nieuwe vlag gaat worden en wat de prijs hiervan gaat zijn?
Wil deze natuurlijke heel graag kopen want in dit bezette niet bestaande Nederland wil ik graag mijn steentje bijdragen aan een nieuwe vrije en mooie toekomst. Geheten de Bataafse republiek.

Eric, Graag 1 pet, 1 vlag, 1 speltje.

Fred, Na het lezen van https://www.takecare4.eu/het-is-volbracht-no-escape-no-deals/ wil ik graag aangeven interesse te hebben in de Bataafse Vlag, Het is hoog tijd om de misdadigers uit te zwaaien!

Bjorn, Zou graag een aanvraag willen doen op de Bataafse vlag.

Rian, Hoi Rinus, Ik ben zeker geïnteresseerd in de Bataafse vlag.

Roelof, Bij deze zou ik graag een Bataafse Republiek vlag bestellen. Naar wat ik begreep op internet zijn er 2 versies. Zie https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bataafse_vlag Klopt dit? Bij deze zou ik daarom graag willen weten welke vlag we als eenheid zullen gebruiken. Bvd.

Ingrid 1, Hoi Rinus. Graag wil ik je aller eerst bedanken voor je inzet en je mooie website waar wij zoveel info vandaan kunnen halen. Top ?
Graag willen wij 2 vlagen bestellen en wat zal hij met trots opgehangen worden, want dat is waar we het met z’n (allen) voor hebben gedaan. ?❤ Thanks Rinus.

Ingrid 2, Graag zou ik bij deze alvast een nieuwe echte Nederlandse vlag willen bestellen. Heb nooit zo iets aan mijn huis willen hebben maar nu wel. 

Ingrid 3 Bij deze laat ik weten dat ik de nieuwe vlag wil bestellen.
Hou mij op de hoogte wanneer de vlaggen geleverd kunnen worden en wat de kosten zijn.
Ik hoor graag van u,

Toon, Ik ben geïnteresseerd in het kopen van een Bataafse vlag.

Jannette, Mocht de vlag er komen dan hang ik hem uit, de Nederlandse vlag heb ik nooit op willen hangen, maar deze met trots. Ik hoor het wel

Frans, Graag wil ik een Bataafse Vlag in mijn bezit hebben. 

Ben het helemaal eens met de gigantische corruptie op ONZE WERELD. 

Opruimen die boel. 

Jur, Graag bestel ik bij deze de vlag van de Bataafse Republiek!

Mario, Wil mij opgeven voor een Bataafse vlag!!

Thea, Hierbij mij bestelling van 2 Bataafse vlaggen.

Kim, Hey super vrijheidsstrijders, Ik wil graag de vlag van de vrije Bataafse Republiek!
Heb nog nooit een vlag uitgehangen, maar zodra de hele corrupte bende opgerold is zal ik deze met trots uithangen!  Hou me alsjeblieft op de hoogte.

Koopmans gedrag, Hallo Wij hebben wel belangstelling als de prijs gunstig is.

Cor, Zou graag een Bataafse vlag bestellen.

Joyce, Hello, Rinus How can i order the flag  ?  Greetz

Ons contact met militaire inlichtingen bevestigde de bronnen van dhr. Fleming dat POTUS en de teams vandaag om 11.00 uur EST RV-teamvergadering probeerden om iedereen gecoördineerd te krijgen voor het vrijgeven van liquiditeit morgen wo 11 nov (Veteranendag) en do 12 nov; ze zeiden dat dit een sleutelweek is voor de release; POTUS wilde dat het personeel van de callcenters en het redemption centre vanaf do 12 nov beschikbaar was; hij bevestigde dat het 4-5 dagen kan duren om het volledig te verwijderen; POTUS sprak vandaag met DoD over veiligheidsproblemen en voor zover hij weet staat alles op groen om vooruit te komen; hij zei dat hij de bronnen van dhr. Fleming en de bronnen van Bruce kan bevestigen dat do 12 nov voor ons misschien als “kerstdag” is, maar hij moest voor de zekerheid vaag zijn over de exacte starttijd voor T4B, omdat het “4-5 dagen kan duren ”Om alles eruit te halen op het gebied van liquiditeit en 4B-meldingen;

Deel deze info met je vrienden en contacten, laat ze de ontsnappingsroute zien uit dit leugen labyrint, https://www.takecare4.eu/even-logisch-denken-het-schot-zal-naar-achter-afgaan/

https://t.me/QNewsOfficialTV/5270 meld je gratis aan op deze link.

https://t.me/QNewsOfficialTV/5280

Onderdrukking is het Dynamit, onze claim naar vrijheid is de vonk die het mogelijk maakt.

We zijn geen onderdanen van fascisten, maar vrije mensen die een eigen keuze maken door zelfstandig te denken en de staatspropaganda spuug zat zijn.

Vrije Emotionele creatieve wezen die zelf hun leven beslissen.

Bestel e-mail: Bataafse.Vlag@Gmail.com

Hartelijke groet

Rinus.