Even logisch denken, het schot zal naar achter afgaan.

Even logisch denken, het schot zal naar achter afgaan.

Wie wil welke regelgeving opleggen en forceren, in wiens belang en is men daar bevoegd voor?

De Corona Leugen is enkel een vehikel om het wereldfascisme van het grootkapitaal door te voeren.

De stromannen uit de regeringen zijn gekochte verraders die de bevolking misleiden en onder hun dictatuur willen brengen.

Domme onbenullen die zich een weg omhoog gelikt hebben wanen zich Half Goden om de bevolking die ze verachten te dwingen hun opgelegde onzin te volgen.

De tevens omgekochte MSM spuiten hun overheid leugens en propaganda Diarree uit, op een wijze die de bevolking als domme kleuters moet beleren.

WNL, CNN, en overige wereld Deep State media stations is daar een afstotend voorbeeld van, een stel toneel zwakbegaafde die de bevolking in de NWO fuik moeten jagen. https://www.youtube.com/watch?v=JFTSig33VmE

Gewichtig uitziende linkse kakerlakken die de bevolking moeten overtuigen van hun gelijk als wapen tegen zelfstandig denken van de bevolking.

We hebben te maken met een samenzwering tegen de mensheid, die door veel prominenten is bevestigd, onder andere door Rutte, Obama, Bush, WEF, IMF, dat hij klaar wil zijn voor de Nieuwe Wereld Orde.

Je krijgt het recht in he gezicht gesmeten, en als je dan vragen stelt lijd je aan de ziekte samenzweringstheorie, een knap staaltje van Framen om je mond dood te maken.

Laat iedereen helder worden dat het een strijd is van kwaad (NWO slavendrijvers uit de regeringen) tegen goed (leiders en bevolking die soeverein en vrijheid nastreven).

Donald J Trump stond in de weg, samen met Poetin en meerdere staten die hun lands en bevolkingsbelangen voorop stellen.

Men ziet nu met eigen ogen, en hoort met eigen oren dat Joe Biden al vevolg aan het geven is aan de NWO, het verplicht stellen van Vaccinatie, en stilleggen van de Economie als hij werkelijk op 21 Januari 2021 tot de 46e president van de VS beëdigd zou worden.

Perverse Joe Biden heeft ook al een transitie team van transgenders het nieuwe normaal van viespeuk Joe.

Het is niet alleen om te lachen maar ook erg zielig dat deze verwarde mensen vergeten zijn hoe ze op de wereld gekomen zijn, een blijk van zelfhaat en psychische stoornis als mislukt mens.

Het gaat om de wens van de bevolking en niet om de valse plannen van machthebbers en NGO te gaan volgen.

De opgezette val voor de verkiezingen in de US, hebben zijn werking niet gemist.

Daar de opkomst van de bevolking dermate groot was, en dit nooit door het kwaad gewonnen kon worden was er fraude nodig om dit mogelijk te maken.

Hoe meer stemmen voor Donald J Trump, hoe groter de fraude moest zijn om te kunnen winnen.

Je moet het laten zien, het bedrog bloot leggen, dan verliezen ze niet alleen hun geloofwaardigheid maar ook al hun bezittingen, die door corruptie verkregen zijn.

Als je van tevoren weet welke strategie de tegenstander heeft en je alle vallen opstelt kun je rustig achteroverleunen en de resultaten zich zelf laten onthullen.

Just a friendly reminder to stock up on Popcorn for the Trump Vs Biden  debate tonight and all the memes that will come from it. - 9GAG

Als men kan niet meer bepalen wanneer welke post voor te stemmen binnen kwam, daar de enveloppen verwijderd zijn, wat betekend dat alle post stemmen voor Binden gaan vervallen zeker als deze stemmen geen watermerk hebben.

Giuliani presents evidence for Trump’s legal battle   https://www.youtube.com/watch?v=0xurB9TiCWE

De rechter die de kies documenten heeft goedgekeurd en gecertificeerd zal nu moeten beslissen wat er gaat gebeuren, en deze beslissing moet deze week voor de 14e November vallen.

Hoe kun je de valse van echte stemdocumenten onderscheiden. https://twitter.com/TrumperWavin/status/1324800496704643074?s=09

De bevolking heeft gekozen, maar is door bedrog van zijn stem beroofd, en heeft nooit toestemming voor een fascistisch mandaat voor de NWO gegeven.

Trump en zijn team hebben de misdaad moeten toelaten om ook een misdaad aan te kunnen tonen, en de rechtsgang zijn werk te laten doen.

Dit is in real time bewaakt en vastgelegd. https://twitter.com/tom2badcat/status/1325124397729001472

Zie wat met de geldige stembiljetten is gebeurd.

https://t.me/QNewsOfficialTV/5259

https://www.rt.com/usa/505958-texas-woman-election-fraud/

Dit is de aanleiding om de fraude zaak vanuit DOJ te starten.

https://twitter.com/3days3nights/status/1325991076881190912

Barr Geactiveerd

11/9.

In wezen vertelt de DOJ dat ze alle “duidelijke” & “ernstige” kiezersfraudeclaims moeten onderzoeken. Zegt ook dat Staten ze niet kunnen tegenhouden. Tot slot zegt het dat DOJ niet kan worden beschuldigd van het belemmeren van een verkiezing omdat er al gestemd is.

Nu weet je waarom Barr heeft gewacht.

Men heeft de Deep State compleet in de val gelokt om de kiezersfraude te laten gebeuren en aan te tonen.

Afbeelding
Afbeelding

Wow,

Er hangt iets in de lucht, er gaat iets groots gebeuren.

De betrokkenheid vanuit de Europese Cabal heeft nu gevolgen voor de Deep State regeringen van verraders, want er is in Europa nog altijd een bezettingsmacht van de US aanwezig, daar er nooit een vredesverdrag is gesloten.

De Europese regeringen en ECB zijn dus aan te merken als Deep State stromannen van de Cabal uit de US FED, Vaticaan, City of London, Wereld Economisch Forum, comité 300 en Bilderberg Maffia vanuit Nederland, en Europese Commissie van de ongekozen EU.

Info die vlijtige  speurders hebben gevonden en tot een prognose komen van aanstaande gebeurtenissen deze week onder DEFCON One.

Gerechtigheid zal worden geleverd, nu de Deep State zelf alle bewijzen heeft geleverd van hun bedrog, corruptie, en Genocide plannen, het is nu zichtbaar voor de hele wereld.

Als dank voor hun werk krijgen ze een vakantie aangeboden, tegen het einde van Donald J Trump, zijn ze allemaal verdwenen, heeft Trump in een toespraak laten weten.

File:474 ECED leaves Camp Justice, Guantanamo.jpg - Wikimedia Commons

Er is een Ziekenhuis, maar zal men ook beschikken over een crematorium om de boel goed op te warmen.

Iedereen die in Nederland de bevrijding openlijk wil vieren, kan een interesse mail sturen om een vlag te bestellen van de Bataafse Republiek met een herstelde democratische grondwet.

Een symbool van eenheid na een lange tijd van onderdrukking.

Patriotten kunnen via Bataafse.Vlag@gmail.com laten weten of ze een vlag willen kopen van de bevrijde Bataafse Republiek, en einde aan een Fake monarchie.

Ook vlaggen fabrikanten mogen via deze E-mail

Patriotten kunnen via Bataafse.Vlag@gmail.com laten weten of ze een vlag willen kopen van de bevrijde Bataafse Republiek, en einde aan een Fake monarchie.

een aanbieding voor de productie van deze vlag doen.

De kleuren zijn Donker Oranje, Wit, Middel Blauw, met het wapen van de Republiek in het linker boven gedeelte.

Ex D66 voorman corrupte Alexander Pechtholt was in alle staten en vertelde dan hij vlaggen met oranje wit blauw had gezien, hij kan nu de lol op met het herstel van de Bataafse Republiek.

Voor een betere kwaliteit van het wapen logo zie bijgevoegde link.

https://wikikids.nl/Bestand:Element_uit_de_vlag_van_de_marine_van_de_Bataafse_Republiek.svg

https://wikikids.nl/Bestand:Flag_of_the_navy_of_the_Batavian_Republic.svg

De vlag zal zich door de kleurstelling onderscheiden van de Nederlandse vlag, want Nederland bestaat niet volgens Fake Koningin Maxima.

Wat de vlaggen moeten kosten is tot nu toe niet bekend, als echter de transitie vorm krijgt en de wereldfondsen vrijkomen, worden de vlaggen gratis geleverd, om het huidige misdaad Dutch Bilderberg Hitler Kabinet uit te zwaaien, want de verkiezingen die geplant staan voor 17 maart 2021 hebben geen legitiem mandaat door het ontbreken van een legitieme wetgeving, daar Nederland niet bestaat en wij door een Nazi bezettingsmacht worden bestuurd vanaf 18 mei 1940 zonder geldige grondwet.

Bedenk iedereen die een vlag wil hebben, is tevens een erkend vertegenwoordiger van de Bataafse Republiek door de erkenning ervan.

Hier een verklaring van een Ex rechter Alex Brenninkmeijer.

https://www.mr-online.nl/brenninkmeijer-grondwet-zo-dood-als-een-pier/

Terwijl de Dutch Cabal Politiek blijft zwijgen, om hun NWO misdaad tegen de bevolking voort te kunnen zetten.

Rinus.