De StrijdBijl en Moeder Van het Graan.

Een hele Goedemorgen Lieve Mensen,

Het is Vrij-dag bijna weekend en ik kreeg 2 kaarten, we zullen eens kijken wat ze ons duidelijk willen maken.

De StrijdBijl is een Oorlog-Werk-tuig, symbolische gezien, het heeft ook een mannelijke energie en een vrouwelijke energie heeft, een tegen strijdig symbool als je het mij vraagt waar of niet waar?!

Als de situatie te redden valt doe het dan ook het is je plicht, je plicht om het te doen. Maar als het niet gaat of de handeling is zinloos laat het dan LOS, zodat het Rust en Ruimte krijgen kan en met de stroom mee af gevoerd kan worden. Het is niet alleen Figuurlijk maar ook Letterlijk waar of niet waar !? Vraag je dat eens af, bijv.  een Conflict, Bedrog, Juridische problemen, Verlies van iets, Onenigheid, Operatie, misschien een Scheiding, een Zekerheid of een Ideal, kijk even bij Jezelf waar heb jij je StrijdBijl staan?!

Weet dat Standvastigheid alleen kan als je het de ruimte en rust geeft om zijn draai te krijgen .

Als dat gebeurt dan neem je de volle verantwoording op je in alle opzichte en je krijgt van Moeder Van Het Graan de Inzichten kado. De aanwijzingen die lagen al voor je neus maar die waren niet zichtbaar, nu wel en door de leer van de week is het versterkt geworden. Weet dat ieder face een gewaardeerd en geaccepteerd dient te worden je brengt het zelf tot stand?! waar of niet waar?! Zo kan een situatie of probleem of what ever tot een mooie en waardevol resultaat komen, het geeft je meer standvastigheid, overvloed, fysieke voeding en welzijn, creativiteit en genezing op alle vlakken.

 

Ik wens je een fijne Vrijdag toe.en geniet van het weekend.

Warme Hart Groet,