41=Dood van een Sjamaan= Dood en Wedergeboorte.(Jamie Sams)

Hallo en Goedemorgen Lieve Mensen,

Deze Kaart heeft bijzonder veel betekenissen en opvattingen,vandaag is gaat het hier om;

Dood ; Angst, Twijfel, Dwang, Agressief, Jaloers,Slechte gewoontes, Negatieve Gedachten of Woorden, Hebzucht,geen Eigenwaarde hebben en zo kan ik nog wel even door gaan ,maar je kunt het zelf ook aanvullen.Deze Emotie kan een soort verlamming geven aan je ,we kennen het gevoel ven verstijven allemaal wel,of niet?!!

Wedergeboorte: Overwinning van de Angst in wat voor vorm dan ook zoals bijvoorbeeld hierboven beschreven staat.

Elke Overwinning die je Zelf behaald ,het maakt niet wat het is JOUW Overwinning en niemand kan en mag die invullen voor jouw.Het is Jouw behaalde Doel.Je hebt het Overwonnen,jij bent de Confrontatie aan gegaan met je Zelf ,en dat is heel MOEDIG .Niemand kan de geluiden ,het gevoel, de waarneming die jij in je opneemt voelen en verwoorden, Daarom werd gister ook de verdere uitwerking van Kokopelli De Marskramer van je gevraagd.

Weet als je Bereid bent om je oude gewoonte ,Situatie, Beweging in je Leven brengen en aan je zelf werken, door deze ervaring te beleven kan er Groei en in alle opzichte plaats vinden.je Creëert je eigen Leven.Laat Los ,maak Ruimte , en geniet. En leer wat andere je aanreiken in wat voor vorm dan ook.

Ik wens je een prachtige dag toe.

Warme Hart Groet