Als pesten uit de hand loopt.

Gister avond werd ik gebeld door de ouders van Oscar van Halen.
Ze hebben een 1 eigen tweeling en een dochter.
Hun 2 zoons worden al gepest sinds ze kunnen lopen.
Ze zijn het mik punt van geweld, treiteringen, etc , Zelfs de ouders zijn het mikpunt als ze voor hun zoons opkomen worden hun bedreigd en zelfs aangevallen.
Justitie doet er niks aan tot op heden, Met hun lozen beloftes zijn ouders hebben er geen goed woord voor over!Gister is Oscar 13 jaar oud op school (praktijk college in Spijkenisse Voor jongeren met leer problemen) en wordt er van zijn vriend de sleutel afgepakt en waarop hij de sleutel terug vraagt voor ze vriend!
De Jongen geeft de sleutel aan ze vriend terug en begint ze woede op Oscar af te reageren,
Met het gevolg deze foto, Dubbelen neus breuk, oor gekneusd etc dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd maar nu is het wel het ergst.
School doet er niks aan, de jongen in kwestie is gister aangehouden maar gelijk weer vrijgelaten.
De normalen gang van zaken is dat de jongen geschorst zou worden of als dit meerdere malen het geval over gaan tot verwijderen van school!
Maar hij was vandaag gewoon weer op school en in de les, Zijn vader heeft gebeld naar school maar ze kunnen zijn veiligheid niet garanderen!
HOE KAN DIT WILLEN ZE HET ZELFDE ALS VORIGE MAAND ZWAARDERE MISHANDELINGEN OF ZELFS (ZELF)MOORD!
En Oscar is doodsbang dat de jongen gewoon weer verder gaan want school doet niks!
Hij durft niet meer naar school!!!!!
Ze ouders hebben mij gevraagd om het project pesten op te gaan starten en hun zoons meer zelfvertrouwen te laten geven en weerbaarheid trainingen.Budokai De Jager
Rutger de Jager