De Lucht was gevuld met ……

Hallo Lieve bezoekers,

ja, ik kan het niet laten om niks te schrijven over ………….

Ja, over de STREPEN IN DE LUCHT  ; ZONDAG EN GISTEREN.

 

Heeft of hebben dat er meer gezien, het kan haast niet aan je ooghoeken ontsnapt zijn. Ze vlogen af en aan. een heel web hadden ze gemaakt.

” ALS DE BLANKE MAN EEN WEB GAAT MAKEN IN DE LUCHT, VERNIETIGD DIE AL WAT LEEFT “

Dat is een spreuk van de Indianen, zij hebben dit in hun visioen gehad, en vwala daar zijn we nu in aan gekomen in die fase van de gesproken visioenen van weleer.Zoals wij al eerder hebben gepost .

Ja, je kunt je ogen dicht doen en de andere kant uit kijken en je gewoon afvragen ; ??? ; Hoe kom ik aan die HUIDUITSLAG  ( jammer zijn de video’s verwijderd 1 tje is er nog !!, een teken dat het wel zo is maar niet gezien of gehoord worden.) ? Hoe kom ik aan die VERKOUDHEID ?, Hoe kom ik aan de vreemde HOOFDPIJNEN ?, Hoe kom ik aan die rare VERMOEIDHEID ?, Hoe kom ik aan die vreemde MISSELIJKHEID ?, o JA, HOE KAN IK VERWARD ZIJN EN RAKEN ???

tip van de week ; ZET EEN HOED-MUTS-PET OP. KRIJGT DIE MODE ook weer aandacht ?!!

Dat kun je gewoon negeren en zeggen o, wat een mooie vliegtuig strepen in de lucht kijk wat ze maken voor ons !! ja, zeker dat kan en mag je denken het is jouw feestje.

Ik wil je hier even mee kennis laten maken, en kijk hoe het in jouw feestje past . Veel plezier.

Experts: Chemtrails ‘niet natuurlijk’ en het veroorzaken van ‘DNA-schade,’ Weer Manipulatie Het vernietigen van de aarde. geschreven door ; Susan Duclos.

Is de moeite waard en verdient aandacht. LEES HET EENS AANDACHTIG DOOR OOK de stukken die gelinkt staan wauw wat een waardevolle info mag je ontvangen. Dat leer je niet op school ?!! Alleen op het NET leer je dat.

https://www.youtube.com/watch?v=sOEJTzo1Cnk

Ik wil je geen angst aan jagen alleen BEWUSTZIJN GROEI laten ervaren een wake up call.

Als je een bewustzijns groei wil wil je dan het hele pakket of alleen maar een stukje ??! DENK HIER EENS OVER NA. THANKS. Hoe lang wil je JEZELF voor d egek blijven houden ?! voor mij een vraag een JOUW en een weet voor jezelf ?!!

HAVE FUN TODAY. WHITE LOVE FOR YOU ALL.

Bron = http://www.allnewspipeline.com/Experts_Chemtrails_Not_Natural.php#