De grote VRAAG wil ANTWOORD

Hallo beste bezoekers,

Ja, terwijl het in Nederland met de STILLE TROM wil verlaten maken we er een beetje lawaai bij.

Vandaag 11 april is in GROTE STEDEN VAN GROOT-BRITTANNIË DIVERSE DEMONSTRATIE’S .

EN WEL ; DE BEVOLKING WIL ANTWOORDEN OP DE VRAGEN; EN WEL OP DEZE VRAGEN.

DIT IS GEPLAATST DOOR JACQUI DEEVOY 12 UUR GELEDEN OP DE YOURNEWSWIRE ;

CITEER ER KLEINE STUKJES UIT wil je meer lezen doe het via de link en deel het thanks.

” Terug in december, John Mann MP overhandigd Parlement en de politie, een document met de namen van 22 parlementsleden ervan verdacht worden roofzuchtige pedofielen die betrokken zijn bij ernstige kindermishandeling en zelfs moord.

Tot op heden is niet een van de mensen op deze lijst is ondervraagd, onderzocht, gearresteerd of vervolgd.

De mensen van Groot-Brittannië willen weten wat er aan de hand en zal laten zien van hun minachting en ontevredenheid en diverse rally’s in het Verenigd Koninkrijk morgen.

” Het feit is dat het bewijs is beginnen te tonen dat David Cameron, Conservatieve Partij Leader en op dit moment eerste minister (hoewel hij is hard op weg bekend als de #paedominister), is actief probeert te verstikken en ontsporen eventuele onderzoek, zij het ​​van Strafrecht of Statutaire , naar deze beschuldigingen. Dat is een misdrijf .. Het heet het belemmeren van een strafrechtelijk onderzoek. Natuurlijk is dit niet de eerste keer dat de premier van het Verenigd Koninkrijk is gepasseerd een lijst van deze namen. Op 7 november 2012 op de This Morning Show, presentator Phillip Schofield overhandigde een lijst van dezelfde namen om hem live op de show

 

https://www.youtube.com/watch?v=GJ8q-xcFdhE

Zoals je ziet en hoort hij draaid er geen doekjes om en zegt het en roept de mensen die KLOKKELUIDERS genoemd worden op om door te gaan met de info te geven. hij gaat er VERANTWOORDELIJK mee om met deze info. Iets wat vele een voorbeeld aan kunnen nemen.

GENOEG IS GENOEG.

Er is al zoveel aan bewijs hoeveel dient er nog bij te komen ??

” Overlevenden van de Kindermishandeling werden uitgenodigd in het Europees Parlement voor de eerste keer. Het historische bezoek leek aan te tonen dat de stem van de slachtoffers eindelijk in de wandelgangen van de macht zou worden gehoord “ lees verder op de VICE.COM zie onder de link dat geschreven is door Ben Gelblum.

https://www.youtube.com/watch?v=yAgsdoM9Zm4

ZO ZIJN BIJ JOUW DE VRAGEN BEANTWOORD OF GEEFT HET STOF TOT DIEPER GRAVEN ?!!

Have a nice time. White love for you all.

Share this thanks 

 

WEETJES EN INFO STUFF ;

http://yournewswire.com/april-11th-major-uk-cities-to-host-child-abuse-protest-rallies/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2837175/MP-told-police-VIP-paedophile-ring-s-parties-26-years-Labour-s-John-Mann-claims-handed-evidence-abuse-Scotland-Yard-investigation-shelve

http://www.vice.com/en_uk/read/child-abuse-survivors-inquiry-whitewash-923

http://universalfreepress.com/pedophilia-cornerstone-islam/

interessant is ; http://martinvrijland.com/?s=demmink