De Kracht van Water ; Stil ,beweging, Stroom. Deel 2.

Hallo Lief mens en een Goede morgen deze morgen,

Deel 2 zal gaan over de Stilte , Beweging en de Stroom,

www.dolfijnenclub.nl

dolfijn 2

Je ziet hoe Stil het is hierboven op de foto ! en toch is er stroming en beweging !

Kun je tegen deze STILTE of wil je altijd oordopjes in en geluid horen,zodat je hoofd bonkt van volheid !

Weet dat ADEMHALING en GELUID ook een onderdeel van water zijn; Ademhaling is die met het ritme van jezelf ? of stokt het ergens en krijg je een hoestbui,is het speeksel niet optimaal want dat is ook een  watervloeistof ? De ademhaling als die oké is, is deze RITMISCH met de flow/stroom mee. Dat wil ik graag even uitdiepen voor je en kun je het toepassen oké.

Er zijn vele Ademtechnieken en zijn allemaal goed zolang jij je er goed door voelt; het is essentieel voor het leven net als water, door de juiste adem te halen door kruis je het proces van voelen , opwekken en toegang krijgen voor nieuwe vermogens en die tot je beschikking zijn gekomen.Spanning en stress ontladen en verlaten je lichaam hier door en als je genoeg water drinkt dan vloeit de afvalstof weg en spoel je zuiver.Dan is het Water in je lichaam ook in RITME, en zo is de genezing voor Lichaam ,Geest en Ziel gekomen. ZO krijg je een Beheersende Ademhaling die jij alleen onder controle hebt ,maar ook de situatie, je bent niet meer in een zware storm te krijgen , soms is het nodig om je statement te maken en je mening te doen laten horen,maar dan bedaard het weer en is het kabbelend in RITME.

Het is heel belangrijk dat je de hele energiebalans na gaat kijken en corrigeert. Zelfs wanneer de oorzaak een overbelasting is of een verkeerde houding, dan is er een onderliggende zwakte in de energie.Deze blokkeert als het ware de doorstroom.

Als Emotie vast gaat zitten is ook de ademhaling vast gaan zitten,uitdroging ligt op de loer, dus er zal een regenbui nodig zijn om weer gevuld te zijn en in de stroom mee te gaan.Nu en wat krijg je dan een ONWEERSBUI natuurlijk, jajajaja, een ONWEERSBUI ,flink wat geluid , regen ,en je bent net een spons je zuigt alles op, Je raakt weer gevuld met water, zo kan de stroom weer in beweging komen en het overtollige af voeren,ook je geluid je stem laten horen??!!

Weet dat WATER-ADEMHALING- GELUID het leven is.

Water is nodig om de ongevormde creatieve elementen tot uiting te brengen,als een vrouw in verwachting is ,is de baby ook een waterschepsel ,dat zijn we allen geweest lief mens. Allen we zijn het vergeten , maar goed dat is geen overboord move toch nee, nee, nu weten we weer en passen het toe.Dit hoort ook bij de verantwoording van ons bestaan en handel en wandel in het dagelijks leven.

Water te zuiveren is een simpel iets ; doe in een kan met water 1 bergkristal, 1 amethist 1 rozenkwarts zet het op de aanrecht en je kunt het drinken heel eenvoudig en niet duur .Weet dat water gezuiverd wordt door het Stenenvolk en Moeder Aarde.

Simpel is eenvoud    Eenvoudigheid is Simpelheid   die je naar de eeuwigheid leidt.

Ik wens je een fijne dag toe geniet toedeloe.

Warme hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.