28= De Kracht van Water= Stil, Beweging, Storm, Meesleurent. Deel 1

Een hele Goede Morgen lief mens,

Leuk en thanks dat je een bezoekje brengt aan onze site.

Vandaag is de Kracht van het Water naar ons toe gekomen,heel bijzonder want we kunnen niet zonder.Als er geen Water is Droogt alles uit ?!  Het kan dus ook Verwoestend zijn, hoe Teder en Zacht het ook soms kan zijn,dat is de andere kant van de medaille.Net zo dat het Zoet en Zout kan zijn (brak=zoet en zout,bedorven/ranzig ) in smaak, dus ook het proeven telt hierin mee. Het draagt vele krachten met zich mee, heb je op deze manier al eens naar het Water gekeken en er kennis mee gemaakt ?!

We kunnen het op verschillende manieren gebruiken, wat op zich al heel bijzonder is,maar zelf bestaan wij ook uit meer dan de helft uit Water. De % zijn verschillend (60,70,80,90 %) en ook de redenen van de schommelingen,maar we kunnen niet zonder dat is een FEIT.

Als we ons gaan verbinden met al het  vocht in ons lichaam ontstaat een nieuwe vorm van genezing, dat merk je als je in stilte gaat, ik doe het al bijna heel  mijn leven en soms hoor ik het water (net als je in bad ligt met je oren onder water dat kennen we allemaal) dan ga ik mee op de flow van de zee, rivier of een beekje dat stroomt.Daardoor is meditatie ook helend je trilling /frequentie is anders en het water neemt de vorm /kristallen aan  en brengt zo ons voor lange tijd in ontspanning,rust innerlijk,en vrede .Maar hier ga ik niet verder op in (Shumann Resonantie),als je het leuk vind kom naar een van onze avonden zie agenda. Zie Bron en de foto’s.

infohit.nl

emotokristallen

Laat ik duidelijk zijn ;;;  Als we het grondwater vervuilen komt het vuil vanzelf bij ons terug. Zo nauw zijn we verbonden met Natuur en Milieu dat is aangetoond en wetenschappelijk bewezen maar NIET tot ons door drinkt !!!  Dat  water verandert onder invloed van heel subtiele informatie, ook ons zelf lief mens,probeer het uit met muziek is Emotie , een trilling .Voel en Beleef en neem waar wat er gebeurt in je eigen body.

Zuiver water is nodig om het lichaam te reinigen en te voeden. Leidingwater is “energetisch dood noemen ze het wel ( hardheid en zachtheid van het water de pH waarde,ze moeten voldoen aan de  wettelijke kwaliteitseisen, maar wat is dat nu precies?!

Drinkwaterstatistieken

Zonder water geen geboorte, we zitten in de Baarmoeder !! voordat we geboren worden, geen wonder dat geluid of trillingen zoveel effect op ons hebben. Het dendert en doordringt nogal  in de moederbuik hahaha. Zowel Emotioneel, als op het gebied van Bewustzijn en Hersengolvenbeinvloeding vergeet dat niet lief mens .Dit is een andere kijk op Water,als je de Kracht van het Water wilt Beheersen zul je deze stof tot je nemen ,de vrije keuze is geheel aan jouw.

Vandaar neem dit eerst maar eens in je op en kom vanavond terug voor deel 2.

 

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.