De kracht van Water, Bevriezen of Dooien, Deel 3.

Hallo en een Zonnige ochtend vandaag allemaal,

Geweldig dit hé,iedereen is meteen anders gestemd en vrolijk, dat doet goed om te zien.

Ik ga het vandaag in deel 3 hebben over ja  ja Bevriezen, ja ik weet dat je zegt maar nu schijnt de zon even geen bevriezing hahaha .Klopt helemaal gelijk in, maar…………het haalt de kou uit je lijf.

www.chiropractie-brugge.be

ijsberg

Haahaa nu komen we ergens, oeps zo had ik het niet verwacht ?! Maar ik wel !!

Lief mens alles staat in en met elkaar in verbinding.

Zowel boven als Onder: dat geld ook voor ons hoor. Als je je eigen bevriest in Emoties dan kom je vast te zitten,e n vaak heeft dat eer een gevolg van lichamelijke klachten. Waar of niet Waar. Hoe graag wil je Echt voor jezelf opkomen, Hoe graag wil je jezelf laten zien wie je ECHT bent. Hoe graag wil je in je eigen FLOW komen, je eigen ritme.!!

Water is ook het element van het Zuiden, dat wordt ook nog behandelt de 4 Richtingen, maar eerst hier mee aan de slag,

Ik Citeer uit “open je eigen deur” (ISBN;978-94-90537-10-4)

Blz 23; “Durf naar je ziekte kijken, want het is niet zomaar dat je ziek wordt. Wordt bewust van het feit dat je ziek bent en het gaat erom beter te worden als het je gegeven is. Het kan ook een verslaving zijn hoor (zucht) (foute aandacht vragen), iedere keer een klaagzang en vooral ook laten horen.Kijk er heel Bewust naar, durf naar het Waarom te kijken. En als je respecteert wat je overkomen is dan kun je eerlijk naar JEZELF kijken en dan heb je het Waarom ook.”

Ik wil hier aangeven dat als je ernaar kijkt wat het ook mag zijn, welke vorm het ook maar heeft., dan kan de dooi plaats vinden lief mens. Alles is met elkaar verbonden ook de dingen die je waarneemt.

Als je handelt met de bewegelijkheid wat het Water heeft, Als je voelt met de bewegelijkheid wat het Water heeft dan ben je de stroom, dan stroomt het in je eigen ritme door je aders en  lichaam heen.Het is heel belangrijk dat je de hele energiebalans na gaat kijken en corrigeert. Zelfs wanneer de oorzaak een overbelasting is of een verkeerde houding, dan is er een onderliggende zwakte in de energie.Deze blokkeert als het ware de doorstroom. Dat hebben we in deel 2 ook aan gegeven.Maar wat zijn dan zoal die klachten die lichamelijk zijn? ;

Deze zijn aan de Waterenergie gebonden,; Vermoeidheid, Burn-out, Knieklachten, Concentratieproblemen, Geen controle over het urineren vaak in de nacht, Blaas-, Prostaat- en Baarmoederproblemen, Verminderd libido, Oorklachten, problemen met Tanden en Botten. Maar ook  moeite hebben met volhouden/volharden, moeite hebben met luisteren naar jezelf, niet duidelijk weten wat je wilt, wie je bent of wat goed voor je is.

Maar ja de Waarheid is soms niet zo Aangenaam, vind niet graag gehoor, en jezelf voor de gek houden is een prettig gevoel !!

Wil je dooien of bevriezen?!!

Weet dat ieder keuze helemaal oké is zolang het je eigen keuze is dat is en heet de VRIJE WIL.

Ik wens je een heerlijke dag toe geniet met heel je Hart.

Warme Hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.