De Kracht van Water ; Bewust in het moment. Deel 4.

Water is het scheppende element ; Vrouwelijk, Emotioneel, Fantasierijk maar is ook heel symbolisch, je ziet het Water teken overal terug. In de creativiteit van de mens die expressie uit en kunst presenteert. Maar ook het Nieuwe Vermogen symboliseert de Scheppende kracht die van het  Innerlijke naar buiten uit draagt en zo werkzaam kan en mag zijn. Het zijn over algemeen creatieve personen, Jammer genoeg wordt er vaak gezegd dat ze ADHD of ADD en weet ik wat voor etiket ze op geplakt krijgen, maar goed jij kunt er wat aan doen. (Alleen jij zelf en dat is belangrijk om te weten,als je dat weet dan loop je die weg naar vrijheid zelf tegen-moed en kom je de tools zelf tegen en pas je ze toe.) Deze groep is oprecht en heel begaan met de medemens, ze weten vaak zelf al wat te zeggen en te handelen instinctief hoog ontwikkeld heet dat.

Je kunt ook even kijken wat er in het water leeft; waterdieren – zoet water of zout water- amfibieën schepsels ( dubbel leven ; in het water en op het land) – insecten die hun eitjes in het water leggen. Snap je nu dat deze personen zo creatief en boordevol energie zitten ??!! IK WEL.

Dat brengt ons weer naar het  Psychologisch niveau maar daar wil ik geen aandacht aan besteden nu .

Vandaar dat Bevriezen en Dooien hier mee verbonden zijn; De Kracht van Water is nu Emotie die dient te stromen; Kijk eens nu naar JEZELF; Klam je je ergens aan vast, Verzuip je !, Bevriest de situatie dat je geen kant meer op kunt, weet dat je eerst zult Voelen en dan kan Helen, het dient eerst samen gebracht te worden. Maak er geen Hangmat van ,hang er niet aan, maar creëer het ook niet; ook dit heb jezelf geheel in de hand.

Jij bent de Creator dus…….

041

Spoel schoon, drink genoeg Water, als je intentie zuiver is dan is het water voor jouw gezuiverd en het kost niks alleen maar 1 vraag (en ik had je iets gegeven voor in het water te doen weet je nog !,  anders kijk even terug ) Dat geld ook voor de douche, vraag voor zuivering, dan spoelt de energie die overbodig is van je af, let op je ademhaling; neem de controle zelf in je hand je eigen ritme je eigen tempo , dan ben je in het moment Bewust aanwezig, Zo geef je je levenstaak vorm, zo geef je je leven inhoud die waardevol is net als jij.

Daarom is het ook in 4 delen, eerst weten van hoe en wat, dan voelen hoe het zit, dan een plaats geven, en dan kun je het los laten: je hebt het doorleeft -beleeft en waar genomen. Iedere dag heeft een Begin en een Einde, ben dankbaar dat je het beleven en er deel vanuit mag maken. Het is allemaal 1 deel en het bevind zich ook in jouw !!!???

Geniet lief mens van deze prachtige zon overgoten dag en spoel schoon hahahaha zwemmennnnnLaughing

Warme Hart Groet

 

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.

 

 

 

.