63= Het Zuiden= Ontbreekt deze kracht aan power?!= innerlijk, voelen, onschuld.

Een hele Goedemorgen Lief Mens,

En zuiver gespoeld dit weekend het was mooi weer ,en nadat 4 delen van  water zul je wel he hahaha, Daarom brengt het ons in verbinding met Het Zuiden. Het Zuiden wil ons verbinden met het gevoelselement en dat hebben we net gehad dat is ….. WATER, en nu  kijken of het in balans is.Het Zuiden staat ook in verbinding met het Water element . Anders door loop je de 4 Waterdelen nog eens door.

Het Zuiden staat recht onder Het Noorden ! Dat is als we Moeder Aarde bekijken en we hebben ook afbeeldingen van de mens staan  bij de Schumann Resonantie hier over bekijk die maar eens  ! Het Zuiden is bij de mens onder gelegen – Nadi= beneden. en hier bevind zich ook een vortex/opening.

Zo zie je dat het veel meer betekent dan alleen maar Het Zuiden!  Ook wat het gehele gebied te bieden heeft. Maar goed Het Zuiden.

Zuivering, geloof, kracht, ontwaken van je innerlijk kind, het overwinnen van obstakels en blokkades, speelsheid, verandering, beweging, zelfstandigheid, vertrouwen, wederopstanding en bescherming.

De Richting is niet zomaar iets ,het is heel symbolisch en er hangt veel mee samen ,hoe dat de stad is gebouwd ,een gebouw wordt gebouwd, waar bevind je je, hoe je zelf iets benadert vanuit welke kant, waar komt de wind vandaan? Maar de vraag is ,is het ook in Balans de 4 richtingen ; Welke hand schrijf je links of rechts de meeste van ons zijn rechtshandig dat wordt je geleerd op school,als je links bent wordt er alles aan gedaan om je rechts te laten schrijven denk hier maar eens over na?? Ook de rechter Hersenhelft is die sterker ontwikkeld als de linkerkant ? Laten we dit eens even bekijken het is belangrijk het staat allemaal in verbinding met elkaar en voor elkaar.

4 ontwikkelingen in de Hersenen die belangrijk zijn ; 1= waarneming/primaire sensorisch   2= voorbereiding en uitvoering van bewegingen/motorisch   3= zintuigsysteem ,bewust en onbewust informatie/associatie   4= puberteit ontwikkeling,langertermijn planning, oordeelsvermogen, redenering en de motivatie/prefrontale. Daarom is het ook belangrijk dat je bewust bent van wat er om je heen gebeurt,

Welke kant begeeft het zich links van je of rechts? daar zit ook weer verschil in of verplaatst het terwijl je het passeert ? Komt het naar je toe en van welke kant opzij of van achter of recht voor je?

Links is de Hartkant= vrouwelijk= respectiever = en staat vaak voor dat de energieën nog opgesloten zitten ze zijn nog niet tot expressie gekomen/gebracht.Ontbreekt deze kracht aan power?!

Rechts is de Krachtkant= mannelijk = assertiever = en staat vaak voor dat de energieën zich al geuit hebben of dat het nu het moment is om te uiten. Laat het gebeuren. Ontbreekt deze kracht aan power?!

Verplaatsen tijdens de passage = ze willen je de energieën laten leren kennen en versterken.

Alles wat telt en ENKEL telt is je gedrag in je gevoels- wereld , de dualiteit zal altijd aanwezig blijven maar hoe reageer je erop dat is de VRAAG en een WEET voor jouw. De Intuïtie is hier mee verbonden.

En wat is dat dan ???:   nu ; Volheid en veelheid aan de mogelijkheden die zich voordoen, openbaren aan je, je pad door kruizen; Gedreven passie ; Drijfkracht van en voor…..; Wat is je reactie op gevoelens? ; Overgave van …. ; Blijheid van uit het Hart ; Geen Materiële behoeften en wensen ; Horen wat er gezegd wordt ; Rechtvaardig zijn zonder eigenbelang en Besef van de kringloop hebben dit zijn de kwaliteiten van het Zuiden.

comingtoamerica2010.wordpress.com  de foto is hier van.

het zuiden.

Het Zuiden = Kijken wordt Zien ; Horen wordt Luisteren ; Tasten wordt voelen ;  Reuk wordt herinnering en intuitie ; dit geeft de  PUURHEID  weer terug.

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.