De EU is in het proces van hervorming van de richtlijn inzake GGO’s

Hallo en een Goede Dag bezoekers,

IK wil dit weer eens naar voren halen het is o zo belangrijk,en ik vraag DEEL HET zo vaak je kan, dat is ons enige vraag om inzicht en de werklijkheid naar de oppervlakte te laten komen.

Citeer een stukje uit Duurzaam Nieuws;

 Geschreven door  Peter van Vliet 27 mei 2014

Nieuw: GMO’s als oplossing voor alle wereldproblemen

Op het eerste gezicht hebben beide voorvallen weinig of niets met elkaar te maken, behalve dat er schijnbaar toevallig GMO gewassen bij betrokken zijn. Maar er zijn interessante overeenkomsten: in de motivatie van zowel Fidenato als het rapport van Bereuter ontbreekt elke verwijzing naar wetenschappelijke argumenten voor het gebruik van GMO’s. In plaats daarvan worden GGO’s in beeld gebracht als oplossing voor een veel groter onheil, in het ene geval democratisch onrecht, in het andere geval klimaatrampen en voedselschaarste. Vooral de laatste koppeling is brutaal. De landbouwproductie loopt wereldwijd vooral terug vanwege degradatie van de grond, mede als gevolg van overmatig pesticiden gebruik, waartegen planten via genetische manipulatie nu juist bestand worden gemaakt (zodat er nog meer kan worden gespoten).

Download het rapport.

 

https://www.youtube.com/watch?v=T-IJikX1144&feature=player_detailpage

 

Dit is ook nieuws en dat verborgen blijft alleen de zoekers vinden dit dus share wil ik vragen .

Citeer uit ; door ;

Maar verder dan de economische factor, bedreigingen voor het ecosysteem lijkt zijn grootste zorg. “Op een veld ingezaaid met GGO’s, het water gewoon glijdt weg. Mijn plot, die gezond en levendig is, kan tot 90 procent van het water. Vorig jaar hadden we een grote overstroming, en ik kan mijn biodynamische wijngaard bedanken als mijn huis is nog steeds intact, “zei Da Prato. “Zodra we klaar zijn exploiteren ons grondgebied te vullen van de portemonnee, en de aarde zal niet in staat om ons voedsel nog langer te geven, dan misschien zullen de mensen beginnen zich af te vragen wat er gebeurd is,” besloot hij treurig.

De juridische strijd tussen deze twee standpunten is nog steeds op, als Croce verklaarde: “De EU is in het proces van hervorming van de richtlijn inzake GGO’s, en dit zal waarschijnlijk gebeuren tijdens het Italiaanse voorzitterschap (juli-december 2014). Op basis van de huidige onderhandelingen, we hebben goede hoop dat de nieuwe verordening zal een extra grond waarvan de lidstaten om ook verbieden GGO’s om economische redenen, die cruciaal is voor ‘Made in Italy’ export. “

Dit speelt zich af in Italië, dan weet je ook het EU gebeuren of niet soms ?!

Mensen die zich er tegen gaan verzetten worden zo gedwarsboomd dat is tegen de  mensen Rechten maar dat amaakt tegenwoordig geheel net meer uit lijkt wel.Alles wat er NU gebeurt in de Wereld is eigenlijk tegen de MENSENRECHTEN. En ze blijven maar door gaan ?? Hoe is het mogelijk. Dan zie je wat een macht die hebben over de mensheid zij bepalen wat er gebeurt en wij maar stemmen ?!!

Eigenlijk kun je ze voor de Rechter slepen maar JA DAT HEBBEN ZE OOK IN HANDEN, dus brave Burgers laat je niet gek maken !!

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Jt3sPZTICzY

 

Ja ,deze wil ik ook eff delen met jullie, belangrijk.

NaturalNews) Grassroots activisme tegen transgene aantasting heeft zijn vruchten afgeworpen in Canada, waar vergunningen voor genetisch gemodificeerde (GM) alfalfa zijn in de wacht gezet, volgens de nieuwe rapporten. Massale protesten in Montreal, Levis, Quebec, Toronto en maar liefst 35 andere steden en gemeenten in Canada veroorzaakt Amerikaanse Monsanto en Silo Genetics International, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het creëren van GM alfalfa behulp Monsanto’s technologie, om de uitgifte van hun groeiende hebben licenties vertraagd in overeenstemming met de wil van het volk. ( is van zondag 1 juni link zie onder het artikel de laatste )

Hier zie dat het wel degelijk zin heeft om dit zo vaak mogelijk te herhalen en te delen dit soort artikelen en geen struisvogel te spelen weet wat je eet ??!! Elkaar te ondersteunen zo sta je niet alleen zoals die Boer in Italië en in andere EU landen, zij willen strijden strijden wij met hun samen ??!!  Wij kopen het voedsel en zij verbouwen het dus…………….

White Love for You All and thanks for sharing this.

 

Meer leer en info bronnen ;

http://www.duurzaamnieuws.nl/nieuw-gmos-als-oplossing-voor-alle-wereldproblemen/

http://www.thechicagocouncil.org/files/Global_Agricultural_Development_Initiative/files/Global_Agriculture/2014_Next_Generation_Delegation.aspx#audate

http://www.geennieuws.com/2014/06/nigel-farage-en-beppe-grillo-gaan-de-eu-hervormen-video/

http://www.ninefornews.nl/bankiers-zitten-achter-iedere-oorlog/

http://www.naturalnews.com/045434_influenza_vaccines_pregnant_women_mercury.html

http://www.naturalnews.com/045394_Monsanto_GM_alfalfa_Canada.html