vervolg van gister….

Hallo en een Goedemiddag Lieve Mensen,

Zo het Stenen Volk heeft goed zijn best  gedaan hé,en is nog actief hoor.

En zo wil ik deze aanvulling even geven ik kom hier ieder keer weer op terug vandaar dat ik het nu deel.

Een Mergelblok, die  ik zelf gebeeldhouwd heb  tijdens een workshop samen met mijn kids bij Bianca Kruitz in Sittard.

Zij is een Sjamaan en geeft workshops op verschillende vlakken.Mergel is een Zacht gesteente,het verpulvert. Maar heel fijn om mee te werken,ik heb het nu nog binnen staan,en ga het buiten een plaats geven. Ik zeg de Mergel die wij ook in ons Rugwervel hebben??? is ook Zacht ,Ja wat wil ik je nu zeggen. Wel nu het volgende; Weet dat terug trekken geen Zwakheid is maar een een DAADKRACHT. Je geeft het rust en laat het weg waaien,zodat het voeding kan geven aan Moeder Aarde en kan gaan groeien, Weet dat Mergel een Voedingrijke Aard gesteente is.En een grond dat voeding nodig heeft dit graag in zich opneemt.

Denk eraan dat wonderen gebeuren wanneer je uit gerust bent.Je eigen voeding hebt gegeven.

Ik wens je een fijne na-de-middag toe.