Change/ Innovation

Hallo en Goede dag vandaag bezoekers van onze site,

” It is afraid of the modern world, a world of change and innovation.”

“De moderne wereld is bang , een wereld van verandering en innovatie. “

Wat is hier NU zo moeilijk aan !!

Voorbeeld van mijn ervaring; Liep in de stad en maakte een dansje gewoon Be Happy dansje. Mensen lachen ,kijken verbaasd. Het is o zo simpel en en zo gemakkelijk net wat hun woorden zijn wat deze jonge mensen zingen.

Niet Bewust geluisterd doe het nog eens.

Het gaat om het LEVENDE aspect; mens- dier en planten, Alles is in eigen groei en bloei en wie ben JIJ om daar een oordeel en een uiting aan te geven. Vreemd hé dat mensen Jongeren Nu zelfs voor 1 a 2 dagen het leven van een dakloze gaan beleven en ervaren ? Nieuwe HYPE vast wel. Ik denk dat de Welvaart hier een rolletje heeft gekregen.

Dakloze is een keuze of je komt niet uit een cirkel waar je in ben beland en geen kans krijgt om het opnieuw te doen de GUN Factor komt hier om de hoek kijken en wil ook graag een rol in het geheel. Ook een rol wil de uitkering in alle vormen en fassete. Vaak is er een innerlijk geluk toch aanwezig en een sterke motivatie maar die is geheel ondergesneeuwd dus zal de Zon de sneeuw doen smelten, en je krijgt een kans en bingo je draait weer mee in de maatschappij.

Jee, wat een ervaringen heb je in deze film mogen beleven.

Wat achterblijft zijn de diepe schrammen op je Ziel en in je Geest hoe dat mensen je behandelen, over je oordelen, enz. ja, zelfs een OORLOG voeren Hoe bizar is dat ??!!

Loop jij met hun mee, of ben je die dakloze met een warm Hart, een mens met een warm Hart die de andere laat lachen, een warm Hart die de dieren aandacht geeft of een warm Hart voor Moeder Aarde.

een oud spreekwoord luid; ” VERANDER DE WERELD BEGIN BIJ JEZELF ”  ” CHANGE THE WOLRD START BY YOURSELF “

WAT IS hier nu ZO MOEILIJK aan ?? Weet jij het laat een reactie achter aub.

Hier een prachtig voorbeeld kijk maar eens goed.Hoe en wat is het gedrag van de persoon ? HERKENBAAR ?!!

EN DEZE DAN ;

EN in dit gedrag zitten we al heeeeellll lang lief mensen kind.

Is het omdat hij al een leven gehad of achter hem heeft? geen Schaamtegevoel ??!!

Ja, we horen en zien het graag het raakt ons pits even een puntje, kijk eens naar de mensen hoe ze kijken. Zo ernstig,een beweging en het masker breekt, stijf in houding.

MIJN VRAAG ?  WAT DOE JIJ BIJ EEN MUZIEKKANT OP DE STRAAT ?!!

En aangezien dat de omgeving geheel niet in BALANS is = MUZIEK ook geen verrijking voor je en de omgeving Vandaar de OORLOG,SLECHT NIEUWS.  Dat door de Elite, Illuminati en zeer rijke zo een macht en onder drukking op de mensheid uitoefenen van ongekende grote en kracht. Je kunt alles terug vinden op klokkeluiders site op het net. Mocht je interesse hebben om de werkelijkheid te weten. Da Vinci Code geeft veel boodschappen weer en die worden in de werkelijkheid in de doofpot gestopt. Maar dat wist je al hé !!

Zo ik wens je een hele fijne dag vandaag en GENIET.

WHITE LOVE FOR YOU.