UIT DE COMFORT ZONE

Hallo Lieve mensen,

Luister eens ;

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Ld4m73QmZ98

Hoe weet je NU nog wat waar is en wat niet ? HELP. Nu je steeds meer lezen kunt over de VERBORGEN WIJSHEID VAN ALLE TIJDEN, Historie enz. Want als het verandert hoe kan de historie dan niet mee veranderen maar ook de leerboeken van het onderwijs. Het verhaal OORLOG, Het verhaal van RELIGIE, het verhaal van JEZELF ??!!

Blijf bij  JEZELF; vorm je eigen innerlijke waarheid en niet wat ze je OPLEGGEN. Zo als hij je verteld in de TV Boodschap. Het is wat er nu gebeurt overal in de wereld Oorlog, Rampen en BJZ over de ruggen van de kinderen.

Hoe ver ga jij? en HUPPEL je mee met heel dit CIRCUS ?!

Dit is wakker worden, en BEWUST door gaan met je EIGEN leven. Je bent geen nummer van de Overheid nee, je bent van JEZELF. De wereld ligt aan je voeten het is voor ieder van ons, GEEN MACHT EN HEBBE HEBBE HEBBE IKKE MEER DAN JIJ? Ja, daarom al een speeltuin waar je in de maissilo spelen kunt terwijl aan de ander kant van de wereld geen mais hebben GRAANSCHUUR voor brood te maken . HOE BIZAR IS DAT . En we huppelen vrolijk mee maken foto’s en gaat FB op. Jee we like leuke foto en de Voedselbank ? kids die honger hebben ? jee, spelen in de Graanschuur hoe BIZAR wil je het hebben, maar we gaan er massaal naar toe, de Boerderijspeeltuin ??!!

Maar goed voor ieders wat wils dat is het Aardse Paradijs waar overal CHAOS HEERST, niet alleen in vele hoofden maar ook om je heen. Niet alleen bij mensen – ook bij dieren – en wat dacht je van Moeder Natuur?

HOE VER ZAL HET GAAN ?

Ik wens ieder een fijne Dinsdag toe en ENJOY THE LIVE.

White love for You All.