The Truth Virus

Lieve mensen hier de laatste NIEUWS en stand van zaken.

Ik heb het er maar druk mee, ben enkel een satirisch doorgeef luik.

Achteraf kijk je een koe in de kont:

Achter is het gemakkelijk oordelen, want je kent dan natuurlijk de afloop.

Blijf zelf op de hoogte van actuele informatie met dagelijkse update: https://operationdisclosure1.blogspot.com/                                                                                                               

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/11/biden-obama-clinton-pelosi-tied-to.html

Natuurlijk zijn de Dutch Pedo Dons uit de regering daar ook in het vizier, geen wonder dat ze zo graag Joe Biden willen om hun straf te ontlopen.

https://twitter.com/grijze_dakduif/status/1275817387183484928

Lees alle tweet reacties, het lezen dik en dubbel waard.

Bataafse vlaggen Info.

De verzoeken om een Bataafse Republiek vlag blijven binnen stromen.

Rinus,

Ik wil graag een Bataafse vlag bestellen 

Laat maar horen wat jullie nodig hebben voor gegevens 

Gr Peter 

WWG1WGA Trust the plan ???

Goedemiddag, 

Middels deze mail wil ik graag een Bataafse vlag reserveren voor mijzelf.

Wat ik verwacht, zodra ik hem uithang, is dat hij in beslag wordt genomen en daarom wil ik graag 3 vlaggen reserveren/bestellen. Met vriendelijke groet, Patrick

De hang naar een eigen identiteit en soevereine zelfbeschikking is veel sterker als de verraders en MSM ooit hadden kunnen vermoeden.

Daarom heb ik de offerteaanvraag verdubbeld, wetende dar het slechts een druppel op de gloeiende plaat zal zijn.

Het is voor ons een symbool van saamhorigheid en een claim voor onze onafhankelijkheid.

Hoop door standvastigheid is de sleutel naar onze toekomst die we zelf bepalen door de vergiftigde Mind Set van de Overheid en MSM niet meer toe te laten.

Er kwam een gedachten in me op die jullie wel zal bevallen.

Laten we bij alle  buitenlandse ambassade in Nederland een vlag brengen, met het verzoek om de Soevereine Bataafse Republiek te erkennen.

Dat wij geen contracten die namens een niet bestaand Nederland zijn aangegaan als onze verplichtingen erkennen, en we graag met alle landen op een vreedzame manier handel willen bedrijven op basis van gelijkwaardigheid en respect, zonder import heffingen aal elkaar op te leggen en ons niet verplicht voelen om de handels akkoorden die de Globalisten hebben gesloten als onze handleiding te erkennen.

Wie uiteindelijk deze gesprekken gaat voeren zien we wel in een later stadium als de huidige Fascisten zijn verwijderd.

Transitie Info.

12 November 2020.

De vrijgave van NESARA / GESARA fondsen is niet de Nieuwe Wereld Orde Project van Klaus Schwab van het Wereld Economisch Forum of IMF, ECB, FED.

Wie er uiteindelijk al dan niet met fraude gewonnen heeft maakt niet uit, door de escape om NESARA / GESARA uit te roepen.

Het leger neemt het landbestuur over tot de verkiezingen die binnen 120 dagen gehouden moeten worden, en arresteert in tussen de hele Deep State.

Tegen Biden lopen verschillende onderzoeken en aanklachten dat hij nooit de President van de VS kan worden, want vanuit een Cel op GITMO is het lastig regeren.

Judy Note: Late di. ‘s avonds 10 november gaf het ministerie van Defensie groen licht om alles vooruit te helpen. POTUS wilde dat het personeel van de Call Centers en het Redemption Center vanaf donderdag bereikbaar was. 12 november , hoewel het 4-5 dagen kan duren voordat de RV- en Tier 4B-melding volledig is verwijderd.

Trump-teams hebben bij het Hooggerechtshof Quantum Blockchain-bewijs ingediend van een 80% + Trump-stemoverwinning, samen met bewijs van B | iden / Dem massale stemfraude.

NESARA en GESARA vrijwaring van schuldenwetten zou een van de belangrijke aankondigingen kunnen zijn die op woensdag zullen verschijnen. 11 nov. T / m za. 14 nov.

Na aankondiging van NESARA zouden binnen 120 dagen nieuwe verkiezingen moeten worden gehouden. In de tussentijd zouden we overgaan van maritiem recht naar gewoonterecht en terug naar de principes van de oorspronkelijke grondwet.

Op 4 november meldde Charlie Ward:

-POTUS had gewonnen in een aardverschuiving met 80% + van de stemmen.

-Het Quantum Voting System werd naast het oude systeem gebruikt.

-Het “slimme” papier dat werd gebruikt voor de legitieme stembiljetten, kwam allemaal van één leverancier, maar werd in verschillende staten gedrukt. Het papier zelf heeft een Quantum Water Mark, een digitale handtekening met een serienummer dat kan worden gevolgd vanaf een satelliet. De Quantum-computer werkt met een triljoen frames per seconde. De Quantum Computer telde de legitieme stembiljetten en gooide de valse stembiljetten weg en 100% van de valse stembiljetten was voor [J] o * e [B] i * den. POTUS maakte een punt om “Legal Votes” te tweeten.

Ons contact met militaire inlichtingen zei de bronnen van de heer Fleming dat er in de afgelopen 24 uur 2 ontwikkelingen aan het ontstaan ​​zijn die op het punt staan ​​de moeder van alle bommen (MOAB’s) op de Deep State te laten vallen (Dem’s & GOP Deep Staters) die hebben gevochten tegen de vrijlating van de RV , die de valse ongrondwettige Biden hebben opgedrongen als ‘president-elect’ verhaal, en die er alles aan hebben gedaan om hun verlies van controle, geld en macht terug te geven door Trump en de witte hoeden aan de mensen: hij zei dat de RV-vrijlating komt NU NOG STEEDS (hij zei: begin morgen do 12 november te kijken voor meldingen).

Hij zei dat terwijl de RV nu wordt vrijgegeven, de Deep State Democrats (& Republikeinen) achter de schermen in paniek raken dat (1) hun leugens en (2) hun gebruik van belastinggeld om die leugens te betalen om de RV te bestrijden en GESARA zal in de komende 3 weken verschijnen als een MOAB, terwijl we in T4B uitwisselen:


[ 19:19 ]
. Hij zei dat de MOAB op het punt staat Deep State-leugens uit te schakelen wanneer wordt onthuld dat PUBLIC TAXPAYER DOLLARS WERDEN GEBRUIKT door Biden en Obama via het DoD Office of Net Assessments (ONA) om CIA-agent Stefan Halper te BETALEN om VALSE GELOOFDSCHAP TE GEVEN aan de RUSLAND HOAX LIGT NU BEWEZEN EEN GROTE HOAX TE ZIJN (DoD Office of Net Assessments ervoor betaald door “contracten toe te kennen aan” Stefan Halper – hij zei google “Sen Chuck Grassley Defense Office of Net Assessments”). 

MOAB-punt (1): hij zei dat in het kielzog van de Deep State-opererende voormalige Secty of Defense Mark Esper die werd ontslagen door Trump en het DoD verliet, de nieuwe acterende Secty of Defense Christopher Miller nog 2 witte hoeden in DoD heeft gebracht.

(A ) Ezra Cohen-Watnick als ondersecretaris van defensie-inlichtingen, en (B) Kash Patel, de stafmedewerker die Devin Nunes hielp om het bewijs te vrijgeven dat bewijst dat het Russische hoax-verhaal FALSE & FABRICATED was door Hillary & the Deep State, die Obama en Biden (& corrupte FBI-corruptocraten Comey, McCabe en Strzok) waren valselijk via de nep-streammedia het Amerikaanse volk aan het opdringen en drongen bedrieglijk op de FISA-rechtbank als basis om verraderlijk de Trump-campagne voor 3+ JAAR te bespioneren en om generaal Flynn te krijgen uit de weg in 2017-18 omdat Gen.


[19:19]
. MOAB-punt (2) – hij zei (A) Ezra Cohen-Watnick, de nieuwe ondersecretaris van defensie-inlichtingen, was de stafmedewerker van generaal Michael T. Flynn toen Flynn de aankomende National Security Advisor was voordat Flynn in 2017-2018 FALS werd beschuldigd door corrupte FBI-bureaucraten Comey , McCabe, & Strzok van “liegen”; hij zei dat transcripties BEWIJZEN dat generaal Flynn NIET loog, zoals de Mueller Probe & FBI-corruptocraten beweerden, toen ze valselijk beweerden dat Flynn sancties besprak met de 2016-Russische ambassadeur Kislyak – dit wordt duidelijk aangetoond dat hij zei door het vrijgegeven transcript van de oproep: het is Kislyak tijdens de oproep die het woord “sancties” SLECHTS EENMAAL noemde op pagina 10 van het transcript (link hieronder), en Flynn was eerlijk tegenover FBI-corruptocraten dat hij GEEN “SANCTIES” VERMELD of BESPREEK OP ALLEN in gesprek met de Russische ambassadeur: https://int.nyt.com/data/documenthelper/6976-flynn-kislyak-transcripts/cd9e96e708a9b0c8ba58/optimized/full.pdf#page=1  .


MOAB-punt (3) – hij zei (B) Kash Patel is nu stafchef van de nieuwe acterende Afdeling van Defensie Christopher Miller, en als zodanig ZULLEN Patel en Cohen-Watnick Trump en witte hoeden helpen om het ONTDEKKEN EN VOLLEDIG te onthullen corruptie van Deep Staters die MET UW TAXPAYER DOLLARS betaalden via het DoD Office of Net Assessments, en zij betaalden een bekende Deep State CIA-spion en leugenaar Stefan Halper om te beweren dat het Russische hoax-verhaal waar was, wat nu TOTAAL ONWAAR is gebleken ( https://thefederalist.com/2019/02/14/russia-hoax-begins-unravel-gaslighting-begins/ en https://www.foxnews.com/opinion/russia-hoax-lie-hillary-clinton-gregg -jarrett); (bewerkt)


The Federalist
As The Russia Hoax Begins To Unravel, The Gaslighting Begins
De media geeft aanwijzingen dat ze weten dat ze ongelijk hebben, maar het pushen van het heimelijke verhaal levert hen geld op, dus waarom zou je nu stoppen?

[19:19]
MOAB-punt (4) – hij zei dat Deep State-leugenaars in de Biden Crime Family-campagne en in de nepstream-media NU achter de schermen in paniek raken dat enige tijd in de komende 3 weken de waarheid van BIDEN’s betrokkenheid bij het nep-Russische hoaxverhaal tegen Trump, in de valse beschuldigingen tegen generaal Michael T. Flynn, die op een frauduleuze manier belastingbetaler DOLLARS GEBRUIKT om een ​​CIA-spion Halper te betalen, zal naar buiten komen en het hele Deep State-plan aan het licht brengen, dat EEN KERNDEEL IS VAN DE ANTI-RV-ACTIVITEITEN VAN DEZE CORRUPTOCRATEN ; hij zei dat ze niet zullen slagen en de witte hoeden en Trump ZIJN NU DE MACHT, het GELD en de CONTROLE TERUGGEVEN aan de MENSEN die in de afgelopen eeuw plus gestolen zijn door de Deep State. Deel dit:

Onze militaire intel contactpersoon heeft bevestigd dat meneer Fleming’s bronnen dat op de 11 uur EST RV teamvergadering van vandaag POTUS en de teams probeerden om iedereen te coördineren voor het vrijgeven van liquiditeit morgen Wed 11 Nov (Veteranen Dag) en Thu 12 Nov; ze zeiden dat dit een belangrijke week is voor de vrijlating; POTUS wilde de call centres en het personeel van het verlossingscentrum op vraag die Thu 12 Nov begint; hij bevestigde dat het 4-5 dagen kan vergen om het uit volledig te krijgen; POTUS sprak met DoD over veiligheidszorgen vandaag en allen is groen-lichtig voor zover hij om zich vooruit weet te bewegen; hij zei hij M. kan bevestigen. Fleming’s bronnen en Bruce’s bronnen dat Thu 12 Nov kan zijn als “Kerstdag” voor ons, maar hij moest vaag zijn voor de veiligheid over de exacte begintijd voor T4B omdat het “4-5 dagen” kon duren om alles eruit te krijgen in termen van liquiditeit en 4B kennisgevingen; dus zei hij dat we moeten blijven in de bereidheid en bidden over alle nu; ik heb niet gesproken over de rv voor een paar dagen als niets ging op tot onze dinsdag tot donderdag venster. Mijn bronnen verwachten deze week de mogelijke vrijgave van tier 2. De zaken gaan goed vooruit. Blijf gefocust dat het vandaag wordt uitgebracht op deze super manifesterende dag.  Laten we doorgaan met onze 11:11 uur en Pm-meditatie op 11/11/2020! Zie de wereld bevrijd worden van schuldslavernij. Zie president Trump herkozen. Zie Nesara en Gesara vrijgelaten worden. Zie de rv vrijgelaten en alle niveauvloeistof. Omring President Trump en zijn familie en personeel in een schild van bescherming. Doe wat je moet doen voor vandaag. Blijf sterk en houd het geloof en moge God ieder van jullie zegenen ?

Na het verliezen van de Presidentsverkiezingen door fraude. MSM lijkt zijn eigen spelregels te hebben die niet gebonden zijn aan een grondwet.

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/ruim-week-na-verkiezingen-wint-trump-in-alaska-hertelling-in-georgia/ar-BB1aV35Y?ocid=msedgdhp

Ruim week na verkiezingen wint Trump in Alaska, hertelling in Georgia

 

Fraude info die de Cabal niet wil erkennen en MSM niet wil vinden.

https://www.takecare4.eu/even-logisch-denken-het-schot-zal-naar-achter-afgaan/

Staatsgreep in de US, Biden is al aan het regeren met de Obama Deep State schaduw regering om de US in de NWO in te lijven.

Politieke luchtfietsenrij van een demente uiterst corrupte bejaarde.

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/biden-wil-oudgediende-ron-klain-benoemen-tot-stafchef-witte-huis/ar-BB1aVEWs?ocid=msedgdhp

Joe Biden, de verkozen president van de Verenigde Staten Inc, wil Ron Klain benoemen tot stafchef van het Witte Huis, meldt The New York Times. Klain geldt al jaren als een bekend gezicht in de top van de Democratische partij.

https://t.me/fragunsdoch_WWG1WGA/3486

De stafchef van het Witte Huis geldt als de hoogste ambtenaar in het team van functionarissen dat voor de president werkt. Klain werkte in 1989 al voor Biden toen die nog senator namens de staat Delaware was, en later toen Biden vicepresident was onder Barack Obama, diende Klain ook als Bidens stafchef.

„Ron Klains uitgebreide en diverse ervaring en zijn capaciteit om met mensen van alle politieke overtuigingen samen te werken, is precies wat ik nodig heb in een stafchef van het Witte Huis nu we de confrontatie aangaan met dit moment van crisis en ons land weer samenbrengen”, schrijft Biden op Twitter.

Donald J Trump, heeft het startschot gegeven voor de vrijgaven van GESARA fondsen en de arrestatie van de Coup Plegers, volgens mijn contact van uit de Q server.

De Coup die de Democraten plegen is een oorlog act tegen de zittende en herkozen president Trump, op hoogverraad die door het oorlogstribunaal wordt gehouden, staat de doodstraf voor de Coup Plegers.

Wil de EU eigenlijk wel terug onder de vleugels van de VS?

De verzuchting kwam onlangs van twee gepensioneerde Franse diplomaten in de Franse krant L’Opinion. „Soms hoop ik op een overwinning van Trump”, was hun boodschap. „Want als Biden wordt gekozen, haasten al die Europese overheden zich weer snel richting het Amerikaanse kamp.”

De Europese reacties op Joe Bidens winst klonken alsof een oude vriend na een lange reis feestelijk werd onthaald. De Parijse burgemeester Anne Hidalgo verwoordde het misschien wel het duidelijkst met haar tweet: „Welcome back America!”. Overal in Europa toonden politici opluchting en somden direct een lijstje op van thema’s waarop ze met de nieuwe president willen samenwerken. De afgelopen vier jaar was daarvan nauwelijks sprake.

Voor de EU was het een hard ontwaken, het pijnlijke besef alleen op zichzelf te kunnen rekenen. Onder Trump zat er niets anders op dan uit de coulissen te schuifelen en te zoeken naar een eigen plek op het wereldtoneel. Maar nu confronteert Bidens overwinning Europa misschien wel met meer vragen dan voortzetting van het Trump-tijdperk. Keren oude tijden terug, en belangrijker: wil de EU dat eigenlijk wel?

Heeft de EU wel iets te willen als een ongekozen Nazi gedrogt, zeker niet als we soeverein zijn en geen enkele verplichting hebben aan deze mens verachtende smeerlappen.

Lees Meer: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/wil-de-eu-eigenlijk-wel-terug-onder-de-vleugels-van-de-vs/ar-BB1aVjPd?ocid=msedgdhp

Donald J Trump en Vladimir Poetin zullen de NWO nooit toestaan, om hun landen te onderwerpen aan het NWO Fascisme.

Donald J Trump de gekozen legitiem president op 3 November 2020 van de US Federatie, en Diden als hij het al zou overleven het faillissement van de US Inc mag afhandelen.

De dodelijke vergissing om de coupplegers in de US te steunen zal als buitenlandse inmenging uitgelegd worden in binnenlandse US aangelegenheden, als je dit in de US of Rusland probeert verdwijn je eenvoudig.

Zeker daar de geallieerden in Europa heel snel de orde kunnen herstellen als hun belangen in bezet Europa bedreigd worden, Gezocht: Dood of levend zal het dan heten, met mogelijk een premie voor de aanhouding of uitlevering van de criminelen.

De RV, is de start van het herwaarderen van alle Valuta op deze planeet.

Landen die niet mee willen doen, hebben geen toegang tot de QFS en wereldhandel.

De Petrodollar wordt vervangen door de US Note, die waarde gedekt is, mede door het gestolen GOUD dat in het Vaticaan duizenden jaren was opgeslagen.

Met een luchtbrug van 650 vluchten heeft Trump het Amerikaans GOUD terug gehaald.

GOUD brengt de val van de FED, ECB en overige centrale banken teweeg.

De misleiding is enorm, Kimberley Ann Guogen, de Manna Trust Houder, beweert grote fondsen te beheren.

Heeft contact met de Rothschild familie, de Black Sun, IMF, WEF. Juist met deze Cabal leden die ons willen onderwerpen en vaccineren om hun Great Reset van hun Fiat bedrog verder te kunnen handhaven, met digitale geldschepping uit het niets zonder tegenwaarden.

Als men al 3% goud zou bezitten om weer te starten met fractioneel bankieren zal de inflatie de bevolking gaan uithongeren.

De vaccinatie de bevolking uit dunnen, om een beheersbare aantal van slaven over te houden.

Kimberley Ann Guogen, kan niet vertellen waar haar rijkdom vandaan komt, welke waarde het heeft, en wie het kan krijgen, nee als je iets wil zal je hun eerst moeten betalen is mijn persoonlijke ervaring.

Als je over grote fondsen beschikt en je opwerpt als de redder van het Systeem, waarom dan geld vragen aan mensen die niets meer hebben?

Welke rol speelt Kimberley Ann Guogen werkelijk, hij die het weet mag het zeggen, mijn vermoeden is dat zij juist bij de Cabal hoort, want de is totaal niet betrokken bij de RV volgens haar eigen zeggen.

Natuurlijk zullen er verschil van inzichten zijn, deze zullen snel duidelijk worden als de Waarheid naar buiten komt, want het nieuwe virus is al aan de horizon zichtbaar, en heeft over de hele wereld een echte pandemie veroorzaakt, vergelijkbaar met de Doos van Pandora.

 

Virus Info.

Door het massaal ontwaken omdat mensen zelf gaan denken, een geweldige uitleg over het Fake Virus om ons in de Nieuwe Wereld Orde te dwingen.

Vanaf het Nazi hoofdkwartier in de Führer Bunker op het binnenhof Den Haag.

Welk vlinder effect zou het hebben opgeleverd als Rutte en Hugo hun vaders kapotjes hadden gebruikt.

Dan had niet bestaand bezet Nederland toch veel mooier uitgezien.

Kunnen jullie het nog volgen, ik krijg er langzaam moeite mee.

Bellingcat (zonder enige geloofwaardigheid met een waarheidsgehalte van WC EEND): Nederlander die twijfel zaait over MH17 aangestuurd vanuit Rusland

Weer het waarheidsvirus dat toeslaat, https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/bellingcat-nederlander-die-twijfel-zaait-over-mh17-aangestuurd-vanuit-rusland/ar-BB1aW4kw?ocid=iehp&li=BBoPOOe

Een mediaplatform waarop twijfel wordt gezaaid over de ramp met vlucht MH17, heeft banden met de Russische militaire geheime dienst. Dat ontdekte onderzoekscollectief Bellingcat.

Laat je geen zand in de ogen strooien door de MSM, vorm je een eigen beeld. https://mh370-jit-lie.blogspot.com/

En de welbekende video met de bekentenissen: Rutte the Movie https://www.bitchute.com/video/NrBrRr3OYxaA/

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/11/c0vid-no-virus-no-test-no-contagion.html

covid criminelen … 1) geen virus, 2) geen test, 3) geen besmetting

U zult gemerkt hebben dat er in 2020 een enorme verstoring van het leven en het levensonderhoud heeft plaatsgevonden. Om ongecensureerde waarheid te helpen, raadpleegt u drie onderwerpen die dringend , openbaar, ‘c0vid’-discussie:

geen virus …

In 1890 zette de Duitse arts, dr. Robert Koch, vier vereiste bewijzen op (de zogenaamde Koch’s postulaten) om volledig vast te stellen dat een ‘virus’ daadwerkelijk een ziekte veroorzaakte. Koch’s postulaat 1: Een identiek virus moet aanwezig zijn in elk geval van een specifieke ziekte. 2: Het gezuiverde virus moet uniek worden geïdentificeerd. 3: Het virus moet onder laboratoriumomstandigheden kunnen worden gekweekt. 4: Het virus moet in elk geval van de ziekte dezelfde symptomen veroorzaken. Kochs werk ondersteunde de bevindingen van de ‘terreintheorie’ van Antoine Bechamp – die bewees dat ‘virussen’ alleen je niet ziek maken. Ondanks 40 jaar proberen, slaagde Louis Pasteur (hoewel hij goed was in marketing) er niet in om iemand ziek te maken via hoesten, niezen of het snotteren van anderen – noch tussen dieren en mensen die zijn: kiem ‘theorie’ gebruikten. We hebben allemaal dagelijks,

Bekijk: Tom Barnett (video van 11 minuten) Geen virus: https://www.youtube.com/watch?v=1uNxlVcWTsI
Geen test …

Dr. Kary Mullis heeft de PCR-test uitgevonden en stelt dat deze niet nauwkeurig genoeg is om als diagnostisch hulpmiddel te gebruiken. De RT-PCR-test (Reverse Transcription – Polymerase Chain Reaction) is een kwantitatieve, geen kwalitatieve test. Het is uitsluitend gebaseerd op herhaalde amplificatiecycli van ‘viral load’-deeltjes – hoe meer cycli van een herhaalde amplificatie, hoe waarschijnlijker het is dat een geclaimde, maar vals positieve, de: case-demic. Is dit echte wetenschap die afhankelijk is van een willekeurige en variabele afsnijding? De deeltjes zijn in werkelijkheid cellulaire exosomen, uitgescheiden als reinigende oplosmiddelen, die op natuurlijke wijze een lichaam ontgiften. Het verbod op autopsietesten elimineerde al het bewijs dat daadwerkelijk ‘door c0vid geclaimde’ sterfgevallen kon bevestigen. Een belangrijke studie zou zich richten op de 90% van degenen die beweerden ‘c0vid-sterfgevallen’ te hebben die het griepvaccin hadden gekregen.

Op 31 augustus 2020 verminderde het Amerikaanse Center for Disease Control het aantal ‘c0vid-sterfgevallen’ van meer dan 150.000 tot iets meer dan 9.000. Waarschijnlijk werd dit cijfer voor ‘sterfgevallenreductie’ veroorzaakt doordat het Amerikaanse ministerie van Justitie een onderzoek startte naar fraude met ziekenhuisverzekeringen voor claims over ‘c0vid-sterfgevallen’. Het massale gebruik van ventilatoren resulteerde in een sterftecijfer van 90%, terwijl het bewijs zich opstapelde.

Geen besmetting …

Dr. Thomas Cowan heeft het boek: The Contagion Myth geschreven, vanaf 29 september 2020. Om uit zijn video hieronder te citeren “je kunt niemand anders ziekte geven”. Hij heeft uitgebreid bestudeerd hoe virale ‘deeltjes’ je niet ziek maken – maar dat wel kunnen, wanneer ze worden geïnjecteerd … Bewijs bevestigt dat er geen toename is in de wereldwijde jaarlijkse sterfgevallen, maar helaas, ‘vervangende’ sterfgevallen, zoals beschreven in het boek: CORONA FALSE ALARM ? door Dr Karina Reiss en Dr Sucharit Bhakdi. Er zijn al rechtszaken aangespannen tegen regeringen in Engeland, Schotland, Ierland, Canada en Duitsland. Er zullen nieuwe Neurenbergprocessen plaatsvinden, en we zullen dan de oorsprong hiervan zien: C19-84 PLANdemic – wie heeft het geïnitieerd en waarom.

Dr Thomas Cowan (exposé van 1 uur en 30 minuten): https://www.youtube.com/watch?v=KGIzWjjkpNkOp 16 september 2020 voor de camera voor Paul Moulton van Isle of Man TV Howard Quayle die zaken doet als Isle of Man, sprak hoofdminister over ‘C21’ – waarschijnlijk heeft hij zijn handelsscript ontvangen van Klaus Schwab van het WEF. Klaus groeide op in nazi-Duitsland. (In werkelijkheid en genegeerd door de slapende massa is zojuist een wereldwijde economische re-set in volle gang – onder de dekmantel van ‘c0vid’)… Word alstublieft wakker.

Deze dag in vrede, liefde en eer gezonden: dinsdag 10 november 2020:

courtenay-adam-lawrence: rubriek – auteur van: From Health Heretic To Common Law Advocate

Aankomende auteur van: The C0vid Con; A Wake (uit 1 december 2020) courtenay@manx.net

Lees ook PDF BIJLAGE van Dutch Report

De rechtszaken en schade claims gaan komen aan het adres van de georganiceerde misdadigers.

Als politici de eerste shot krijgen zorgen we dat ze uit de levering die voor ons bedoelt is gaan krijgen.

En omdat we zo van hen houden krijgen ze een 4 dubbele dosis dan kunnen we ze s, Nachts in het donker zonder licht nog zien als glow in the dark.

Wie zijn die mensen, ongekozen en opgedrongen NWO Nazi’s https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/eu-wil-voortaan-gezamenlijk-epidemiedraaiboek-bij-gezondheidscrisis/ar-BB1aUyUi?ocid=msedgdhp

Rinus.