Belastingen en de gelegaliseerde roof

Hallo En Goedemorgen op deze nieuwe vrijdag,nog eff en dan is het weekend.

Ja, hier wil ik je graag mee kennis laten maken en je deze info en uitleg niet onthouden  deel dit dan ook zoveel je kan. Hier wordt info gegeven zodat je de kijk op onze BELASTINGEN  OP EENS VERANDERD.

VERANDERD en ook andere dingen die hieraan zijn gekoppeld ; koningshuis,overheid enz

Deze meneer verteld het op zijn eigen manier wat heel begrijpelijk is voor jouw en zelfs voor kids. Hij belicht het op manieren 2 petten kun je wel zeggen maar dat geeft beweging. En wel zo dat veel verschuift in je eigen inzichten en vooral de onderdrukking komt in beweging in vele opzichten.

Ik wens je veel plezier naar het luisteren en……………………..

Gepubliceerd op 2 mei 2013
Tijdens Café Bastiat van 16 april 2013 (*) verzorgde Toine Manders een prikkelende lezing over het hoe en waarom van belastingontwijking. Dhr Manders is voorzitter van de Libertarische Partij (LP) en directeur van het Haags Juristen College, dat gespecialiseerd is in belastingontwijking. Hij gaf de lezing dan ook met twee petten op.

Met zijn LP pet op schetst hij eerst het beeld van de overheid: niet een vrijgevige weldoener, maar een inhalige rover die geweld niet schuwt. Belastingen zijn gelegaliseerde roof. Belastingontduiking ziet hij als een moreel recht, je verzet je immers ook tegen diefstal. Belastingontwijking ziet hij als een plicht, want willens en wetens meer belasting betalen dan mogelijk komt neer op het legitimeren van de roofstaat.

Gelukkig zijn er manieren om ons tegen de roofzucht van de overheid te beschermen. Dhr. Manders doet zijn HJC pet op en licht vanaf vanaf 1:20:40 enkele juridische constructies toe waarmee ondernemers en vermogenden belastingen tot een minimum kunnen beperken.

EN DAN NAAR ONZE FRANK.

Frank van der Linde heeft een filmpje een gesprek die hij voert met de belasting dienst.  Een gewoon vriendelijk gesprek (waar vele een voorbeeld aan kunnen nemen) Maar helaas is het verwijderd. Nu is onze Frank ook nog eens een goede schrijver en heeft een mooi artikel geplaatst op ONEWORLD waar ik een stukje van citeer en via d elink kun je het gesprek zien en beluisteren maar ook het artikel enjoy it ;

‘Belastingdienst censureert mijn YouTube-filmpje over belastingparadijs’
26-03-2015 Door: Frank van der Linde

BLOG – Beroep : activist. Frank wil graag weten waarom multinationals wel in aanmerkingen komen voor riante belastingkortingen, en hij niet. Zijn gesprek hierover met de belastingdienst plaatst hij op YouTube. Wat schetst zijn verbazing een paar dagen later? YouTube heeft zijn filmpje – op laste van de belastingdienst – verwijderd.

Op 12 maart belde ik met de belastingdienst om met hen afspraken te maken over de hoeveelheid belasting die ik moet betalen over mijn inkomsten in 2014. Vorig jaar heb ik als zzper wat geld verdiend, waar ik uiteraard belasting over moet betalen. In Nederland is het normaal als je vervolgens met de belastingdienst een lager bedrag overeenkomt. Althans, als je rijk of een multinationals bent. Het gewone volk heeft die mogelijkheid niet, zoals onder andere blijkt uit het boek ‘Het belastingparadijs’. De ondertitel van het boek spreekt boekdelen: ‘Waarom niemand hier belasting betaalt – behalve u.’

Multinationals betalen, zoals Zembla op 11 maart onthulde, 7 miljard minder dan ze zouden moeten betalen door allerlei belastingconstructies. Daardoor moeten de 7 miljoen belastingbetalende burgers feitelijk 1000 euro meer betasting betalen.
Ik ga daar niet (meer) mee akkoord. Ik wil ook een ruling, zoals een afspraak met de belastingdienst heet. Ondanks dat ik zeer vriendelijk te woord werd gestaan door de belastingdienst en de telefoon ook zeer snel werd opgenomen (hetgeen in het verleden wel anders was), bleef de deur voor mij als gewone Nederlander pot dicht. Ik besluit het filmpje van het telefoongesprek op YouTube en Facebook te plaatsen, want ik ben helemaal geen gewone Nederlander. Ik ben activist en ik ben het zat.

Ik denk ieder van ons is het zat om de uitgemolken koe te zijn en de Multinationals ja, LANG LEVEN DE LOL ; VRIJ AAN BELASTING ; VRIJ AAN EN VAN  FRAUDE; VRIJ VAN BEDROG ; VRIJ VAN ……. JA, DAT DOEN WE ZELF EN KAN ONS NIKS MAKEN EN GEPAKT WORDEN KAN NIET TRALLALALALATRALLALAALLAA.

DAAROM DEEL DIT EN GEEF HET AANDACHT DAT VERDIENT HET DAT VERDIENT DE BURGER ZELF ” HET IS GENOEG”

Have fun this day enjoy the SUN.

weet genot ;

https://www.facebook.com/video.php?v=10152919018859667&set=vb.570779666&type=3&theater

http://www.oneworld.nl/blog/uit-het-leven-van-een-activist/belastingdienst-censureert-mijn-youtube-filmpje-over?utm_content=buffere96a6&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm