Kinderen weer als proefkonijn

Hallo trouwe lezers,

Ik kwam dit bericht tegen ( zie onder bij de links info voor al het weet genot )

Onderzoekcentrum gaat GHB aan kinderen geven in de vorm van een test periode ?!! hueeé.

Heeft onze Schippers dat niet op de lijst gezet of wilde ze dat gaan doen ?!! Volgens mij rond  september 2011,  (GHB op lijst 1 van de Opiumwet ) of is dat niet door gegaan ?!!

Wat is GHB ?

Volgens de site De Drugscontrole en vele info op internet zeggen dit ;

GHB werkt in op overdrachtsstoffen, die in de hersenen prikkels overbrengen. In kleine hoeveelheden geeft GHB een ontspannen, vredig gevoel en kan het seksueel stimulerend werken. Bij hogere doseringen van GHB kunnen misselijkheid en duizeligheid optreden.
Uiteindelijk val je als een blok in slaap. Dit lijkt veel op het effect van een grote dosis alcohol. Bij het wakker worden is men vaak erg alert en soms zelfs wat agressief.

Het doseren van GHB is moeilijk en gaat vaak mis. Het verschil tussen een dosis met gewenste effecten en een dosis met nare effecten, is klein. Het doseren van GHB blijft hoe dan ook riskant, omdat de sterkte van GHB erg uiteenloopt. De meeste mensen nemen maar weinig GHB voor het gewenste effect.

GHB & je lijf;
Het overdoseren van GHB kan ernstige gevolgen hebben en zelfs dodelijk zijn. Veel mensen worden op de Intensive Care behandeld. Mensen die uit een bewusteloze slaap van GHB komen, kunnen erg verward en agressief zijn.

De sterkte van het verdovende effect van GHB is afhankelijk van de hoeveelheid die je neemt. Als je door een overdosis GHB bewusteloos raakt, kun je stikken in braaksel of in je tong. Hierdoor kan ernstig letsel aan de longen ontstaan. Opgegeven maagzuur kan in uitzonderlijke gevallen je slokdarm verwonden.

Bij hoge doseringen is er een kans op coma, hartstilstand, ademstilstand, bloeddrukproblemen. Vooral in combinatie met alcohol en slaapmiddelen is dit risico groot.

Zo dat is nogal wat of niet soms ??!!

Je zult je kind dit toe dienen en er gebeurt dan zoiets ??!! Proef testen op kinderen van 7 tot 16 jaar. Net als ze in de pubertijd zitten ?!! en dat ze van school wisselen gaan !! Dit is een tijd van stress bij de kids van wat ze allemaal gaan doen ,ontdekken wie en wat ze zijn, ontdekken welke opleiding ze gaan volgen of ze nu willen of niet, pesten in vele vormen?!, misschien net in een periode zitten waar thuis een scheiding of sterf geval plaats vind ?! Ze trekken de grote wereld in en jee, dat is spanned dat geeft veel beweging in het lichaam dat zich aan het ontwikkelen is en beweging in het hoofd ( stress -burnouts enz) En veel druk van de buitenwereld hoe en wat er in Nederland gebeurt, en wereldwijd in en volop in beweging van moord, chrash vliegtuigen, weers verschillen, geweld in vele vormen . Ja, ik kan nog eff door gaan, je weet vast zelf wel welke kant ik uit wil of niet ?!!

OOk wordt het gebruikt in Vaccinaties, zo meld Gezondheidblog.nl dat geschreven is door Amber van Pinxteren op 4 februari 2011 om 09:22, in de categorie Actualiteiten en Mexicaanse griep. het volgende :

Twee kleuters krijgen slaapziekte na vaccinatie. 

Ook in Nederland zijn kinderen anderhalf jaar geleden tijdens de grote vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep ingeënt met Pandemrix.

Of er een verband is tussen de vaccinatie en het ontstaan van de slaapziekte bij de twee Nederlandse jongetjes is niet bekend.

Narcolepsie wordt jaarlijks bij 1 op de 100.000 mensen vastgesteld.

Kijk maar eens deze boodschappen die ik hier neer gezet heb.

Wat is de alternatieve mogelijkheid ?

Slaapziekte is een vectorziekte die veroorzaakt wordt door een protozoaire parasiet, ahá dus een parasiet is de boos doener. Mexiaanse griep wordt hier ook aan gelinkt.

Zo komt het wel heel anders te staan, door vaccinatie. EN DAAR IS NU ZOVEEL OVER TE DOEN .

WILLEN ZE HUN HAGJE REDDEN OF ZO ?!! BANG DAT DEZE ZAAK AAN HET LICHT KOMT ?!!

Hier staat veel over wat verzegen is ; wanttoknow

net zo als bij deze ninefornews

DUS TREK ZELF JE CONCLUSIE MAAR EENS EN GA OP ONDERZOEK UIT. HET ZAL JE VERBASEN EN VERRASSEN WAT JE TEGEN KOMT ?

Alternatieven zijn er zeker, die zal ik als een vervolg hierop geven, dit is verlopig genoeg info denk ik zo.

Fijne zoektocht toe gewenst.

Weet info stuffff ;

http://www.rtvnh.nl/nieuws/161621/onderzoekscentrum-geeft-kinderen-ghb

http://gezondheid.blog.nl/actualiteiten/2011/02/04/twee-kleuters-krijgen-slaapziekte-na-vaccinatie

http://www.drugsondercontrole.nl/46870/Wat-doet-GHB.html

http://www.drugsenuitgaan.nl/middelen/ghb

http://www.jellinek.nl/informatie-over-alcohol-drugs/ghb/basisinfo-over-ghb/wat-is-ghb/

http://www.artsenzondergrenzen.nl/ontdekken/nieuws/nieuwe-medicatie-voor-dodelijke-slaapziekte

http://www.parasieten.com/parasieten-2/slaapziekten/