LEVEND POLIOVIRUS ?????

Hallo lieve bezoekers en lezers,

Ik kwam vanochtend het volgende tegen, wat zo interessant is dat het in de VERGETELHEID IS GERAAKT. En misschien iemand die opheldering over deze kwestie kan zorgen of ONDERZOEK naar gedaan wordt hierover ; 45 LITER LEVEND POLIO VIRUS los gelaten in de Belgishe Rivieren .

Dat is nogal wat hé,vind je ook niet. en je HOORT EN ZIET er niks meer van  ieder in de ban van Oorlog en Ebola, maar wat er onder je neus gebeurt is ver van mijn bedschow ?? vreemd vind ik dat, dat kan ik je wel vertellen.

Oké ik zal citeren wat daar geschreven/geplubliseerd staat op 21 september gepost door Chillymanjaro.

Europees Centrum voor ziektepreventie en bestrijding (ECDC) in zijn dreigende besmettelijke ziekten te melden vanaf 11 september 2014 gerapporteerd over een accidentele lozing van 45 liter geconcentreerde levend poliovirus oplossing in het milieu.

Op 2 september 2014, naar aanleiding van een menselijke fout, 45 liter geconcentreerde levend poliovirus oplossing werden in het milieu in Rixensart stad, België door het farmaceutische bedrijf, GlaxoSmithKline (GSK) . De vloeistof werd direct uitgevoerd om een water-zuiveringsinstallatie Rosieres en vrijgegeven na behandeling in de rivier Lasne zijrivier van de rivier de Dijle, die zijrivier van de rivier Escaut / Schelde.
De geschatte virale afwijzing van levend virus Saukett (Salk) serotype 3 was van 10 ^ 13 celcultuur infectieuze dosis 50% (CCID50). GSK test momenteel een experimenteel vaccin tegen Ebola op vrijwilligers in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Enkel toegankelijk risicobeoordeling rapport was degene die de Hoge Raad voor Volksgezondheid (HCPH) die concludeerde dat het risico van besmetting van de bevolking blootgesteld aan het besmette water is zeer laag vanwege de hoge mate van verdunning en de hoge vaccinatiegraad (95 %) in België. Het risico is hoger geschat voor het personeel van de water-zuiveringsinstallatie, zodat ze kregen medische hulp / onderzoek en polio vaccinatie. Bovendien is hun risico-evaluatie tot de conclusie dat uit de kruising van de rivier de Lasne met de Dijle de verdunning van het virus in de rivier water brengt het risico tot verwaarloosbaar.

Uit voorzorg, een booster dosis poliovaccin werd aanbevolen aan personen die in contact komen met het water van de rivier de Lasne zijn geweest van 2 september 2014 tot de datum waarop het voorzorgsbeginsel maatregelen zullen worden opgeheven.

Maatregelen van de plaatselijke gezondheidsautoriteiten zijn de moleculaire (PCR) testen van milieu-monsters van het rivierwater en slib, de bevolking te informeren door middel van een persbericht op 5 september en de activering van een call center op het ministerie van Volksgezondheid voor het grote publiek, kennisgeving van de huisartsen en relevante lokale gezondheidsautoriteiten door middel van een brief van HCPH met aanbevelingen. Relevante corrigerende maatregelen dienen te worden genomen door GSK onder de controle van de overheid.
Op 8 september 2014, de Federale Overheidsdienst (FOD) Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu in België bevestigde dat monsters van modder en water uit de Rosieres zuiveringsinstallatie, rivier Lasne en Dijle, alle negatief getest op de aanwezigheid van polio virus.

Volgens het ECDC assessment het onvoorzien vrijkomen in het milieu van grote hoeveelheden levend poliovirus vormt een risico voor de volksgezondheid in geval kwetsbare groepen worden blootgesteld aan verontreinigd water of modder. De verontreiniging van de rivieren hangt af van de doeltreffendheid van de behandeling in de Rosiere behandelplan virussen voorkomen wordt vrijgegeven. De Lasne en Dijle rivieren zijn toetreding tot de Escaut / Schelde rivier die uitmondt in het zuidwestelijke deel van Nederland waar verschillende orthodoxe protestantse gemeenschappen een geringer polio vaccinatie, vóór het bereiken van de Noordzee.

Drug maker GlaxoSmithKline kreeg een boete van $ 492.000.000 op 19 september 2014 voor het omkopen van artsen in China in de grootste dergelijke straf ooit door een Chinese rechtbank opgelegd. Het bedrijf de Britse voormalig country manager Mark Reilly werd veroordeeld tot gevangenis. Deze zaak benadrukt het wijdverbreide gebruik van betalingen aan artsen en ziekenhuizen door verkopers van geneesmiddelen en medische apparatuur in een slecht gefinancierd stelsel van gezondheidszorg dat de Chinese leiders hebben beloofd om te verbeteren.

ZO DAT IS NOGAL WAT OF NIET DAN . Vreemd die datums die springen van 11 sept. 2 naar 8 sept en op 21 sept. gepubliseerd. EN MUIS STIL JE HOORT ER NIKS VAN . RAAR MAAR WAAR.

https://www.youtube.com/watch?v=hzpBBWiuItc

Volgens het Europees Centrum voor ziektepreventie en bestrijding (ECDC) WORDT GESCHREVEN DAT ;

Poliomyelitis (polio) wordt veroorzaakt door poliovirussen, ingedeeld in typen 1, 2 en 3 mensen de enige reservoir van de infectie: het poliovirus plaatsvindt in de darm en in de keel van geïnfecteerde individuen. Poliovirus is zeer besmettelijk en geïnfecteerde individuen scheiden het virus in de ontlasting en orale afscheidingen, waardoor de wijze van overdracht is van persoon tot persoon, zowel via de fecaal-orale en de mondelinge-orale route.( onder staat de link )

en onderaan staat dit nog eens waar ik mijn  ????? bijzet.

****** ECDC publiceerde verschillende documenten met betrekking tot polio in 2013-2014 als gevolg van een opleving van polio in gebieden die had gedacht vrij van polio, waaronder Israël en Syrië te zijn geweest. In de documenten, ECDC geëvalueerd het risico van poliovirus herintroductie tot de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte (EU / EER) en presenteerde opties voor de opsporing en bestrijding van polio tot de EU / EER-lidstaten te ondersteunen bij hun besluitvorming en de voorbereiding processen.*******

Het farmaceutische bedrijf;  GlaxoSmithKline (GSK)kent iemand deze !? laten we deze eens nader bekijken.

Je zult zelf op onderzoek dienen tegaan en wat voor jouw van toepassing is op eel het weten natuurlijk. Anders volg je mijn spoor en zo als we af zonderlijk spoorzoeken komen we meer teweten dus. Lets do this.

Wat ik vind op deze site is kort samen gevat ; GSK is ook een van de hoofdleveranciers van vaccins aan belangrijke internationale organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganistie (WGO), UNICEF en de Pan-American Health Organisation. Het is een ruime site met veel blikvangers !  Als ik dat terug koppel aan dit stukje ;” GSK test momenteel een experimenteel vaccin tegen Ebola op vrijwilligers in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.” en de verhalen die wij in het nieuws tehoren krijgen ,gelukkig zijn er andere site’s die meer weten zie hieronder. is waar de uitbraken nu heel langzaam komen enkele gevallen worden daar gemeld ??!!!

LUISTER NAAR DEZE DOCO DAAR worden dan nog veel stilzwijgende vragen beantwoordt ; Gepubliceerd op 16 juli 2012

‘Poliomyelitis: Geschiedenis, Conquest en Cost Analysis’ gepresenteerd door John M. Lehman, PhD, Assoc. VC voor onderzoek, Health Sciences; Assoc. Dean voor Onderzoek Graduate Studies aan de Brody School of Medicine en hoogleraar Pathologie Laboratorium Geneeskunde aan East Carolina University.Part van de Medische Geschiedenis Interest Group Lecture Series gesponsord door Laupus Bibliotheek Collecties van de afdeling Bio-ethiek Interdisciplinaire Studies aan East Carolina University

Maar ook dit is tegen strijdig lees zelf  maar eens;   is gepost op 5-9-2014” Belgische gezondheidsautoriteiten waren direct betrokken bij het verzoek van de minister van Volksgezondheid, alle nodige maatregelen, zodra ze werden geïnformeerd over de situatie. Het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid en de Hoge Raad voor de Volksgezondheid heeft een risicoanalyse uitgevoerd en bevestigen dat er geen openbaar risico voor de gezondheid van een bevolkingsgroep.”

” Geen risico de mensen” hier in het Nederlandje – Belgié snotteren, hoesten en proesten mensen zich wat af.  De zomergriep die we nu al lachend noemen gaat niet weg en gaat over in de wintergriep vele mensen hebben ALLERGIE , HOOIKOORTS WORDT HET GENOEMD EN DE AANDACHT OP HET WATER WORDT HEEL ZACHTJES AF-GEWEND DOOR EEN MOOI BABBELTJE EN PlAATJE. Wat is er werkelijk aan de hand ; wat stilgezwegen wordt dat is de HamVRAAG hier, niet dat ik een varken slacht dat doen de Overheid en Instansies voor ons al dus dat is nie voor de poes om het zo maar eens kort door de bocht scheurend te zeggen. Het stilzwijgen van de MIL/BILJOENEN die daar genoemd en mee gemoeid zijn. Jee, wat een geld hé ; nu weet je ook waarom ze durfen tevragen € 2000,00 voor het MS medicijn ?? terwijl een ander goedkoper net zo goed werkt maar mag de arts niet uitschrijven ? duhhhhhhé. Dus VIES SPELLETJE HÉ.

Volgens GEWOONNIEUWS het volgende ; lees hier .

Luister eens naar wat er gezegt wordt in deze doco dan worden de vragen/antwoorden  die stilgezwegen worden beantwoordt ; Gepubliceerd op 16 juli 2012 ( ik weet dat dit een herhaling is in het artikel een tweede keer kan geen kwaad )

‘Poliomyelitis: Geschiedenis, Conquest en Cost Analysis’ gepresenteerd door John M. Lehman, PhD, Assoc. VC voor onderzoek, Health Sciences; Assoc. Dean voor Onderzoek Graduate Studies aan de Brody School of Medicine en hoogleraar Pathologie Laboratorium Geneeskunde aan East Carolina University.Part van de Medische Geschiedenis Interest Group Lecture Series gesponsord door Laupus Bibliotheek Collecties van de afdeling Bio-ethiek Interdisciplinaire Studies aan East Carolina University

Dan met deze wetenschap aan zelfonderzoek en het geschreven feit hierboven ja dan lossen mijn ???????????? op en die van jouw of triggert het nu alleen maar nog meer . HIHIH ach het is zondag dus !!

Ik wens je een fijne zondag en vooral een hele fijne nieuwe spannende week toe.

White Love for You All

 

BRON VAN INFO EN MEER WEETJES ;

HOOFDBRON = http://thewatchers.adorraeli.com/2014/09/21/45-liters-of-live-polio-virus-released-into-belgian-rivers/

ECDC = http://www.ecdc.europa.eu/en/healthtopics/polio/Pages/index.aspx

GSK = http://www.gsk.com/

FPS = https://www.wiv-isp.be/news/Pages/Liquidecontamin%C3%A9rejet%C3%A9parlesiteGSKdeRixensart.aspx

http://www.wanttoknow.nl/overige/klokkenluider-elke-dag-vervalste-ik-het-nieuws/

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/10/leger-vs-bereidt-zich-voor-om-amerikaanse-steden-te-bezetten/

Trouw van 3-5-2000