De Tijd , ja de Tijd ,………

 

Hallo Lieve Mensen ,het is buiten heerlijk echt Zondag weer hahaha.

De Tijd ,ja de tijd ,………
Ik wil dit graag met jullie delen ,en misschien her-er-ken je hier iets van,of ervaar je het zelf.

We Hebben de Tijd een 1 vooruit gezet,met de intentie van langer ligt en dat is duurzaam, maar is dat ook wel zo??????

Door dat mijn vader Dement is vertoef ik wel eens in dat wereldje ook op medisch gebied.Wat ik gemerkt ,waargenomen,ervaren heb en van de verpleging hoorde dat het vooruit zetten met de Tijd een hopeloos geval is, de mensen zijn uit hun BALANS, kunnen zich moeilijk aanpassen hun structuur is veranderd en hun gevoels klok klopt niet meer ze kunnen het al bijna geen uiting meer geven hierin en dat is de klok vooruit gezet wat gebeurt er chaos,verwarring,paniek en kan zich uiten in agressief zijn wat ze helemaal niet willen .

Oké,dat is een klein groepje hummmm, de babby’s met de voeding?? Kinderen die nu eigenlijk te laat in bed liggen en zo hun Rust niet volledig krijgen ; Agressief, Moeheid, Geprikkeld , ja en dan de hokjes mogen we niet vergeten; ADHD,Autisme, Gehandikepte , Onder de noemer Moeilijke kinderen. Hahhaha laat me lachen dit laat me lachen waarom?? Nu kijk en denk en voel wat het met je zelf doet, is het wel duurzaam???

Wat dacht je van de medicatie die ingenomen moet worden en de Psychische patiënt,Hallo alles verschuift lieve mensen dat ook het lichaam reageert hier op is het nu ook nog duurzaam.;; Dat vraag ik me af of zie ik het alleen wat ik weet dat dat niet zo is, er wordt geen aan dacht geven hieraan ,wat jammer is want er draait heel veel hierom . Kijk eens om je heen, het gedrag , de Natuur heeft het niet , de Dieren hebben het niet , en doen hun ding op eigen tijd . En voor wie is het DUURZAAM ???!!!!!

Het geeft veel stress en ongemak, kijk een snaar jezelf ik hoor het van de deelnemers die mee doen aan de workshops, ik hoor het van de kinderen als ik het schoolproject geef, zie het bij Klein Schalig Wonen waar vader verblijft.
EN IK VOEL HET BIJ MIJ ZELF WAT HET UUR VOORUIT DOET.Ik heb de Ziekte van Bechterew, en ik heb er veel moeite mee,in plaats dat het vooruit gaat ,ben ik vermoeid en kom niet voor uit.Geestelijk wel maar Lichamelijk niet. Ik kan er mee omgaan met de kruiden en olie die ik gebruik en rust geven aan het lichaam wanneer het nodig is ,niet over de grens gaan heel belangrijk.En ik weet met mij nog duizende mensen .Eigenlijk alle mensen , ook al heb je geen medicatie of ziekte , Ik rijk je iets aan en je mag er over nadenken ,ervaren en waarnemen. Ik zet je in beweging en nu mag jij kijken of je een antwoordt krijgt op iets wat je niet kon verklaren of plaatsen maar met deze andere kijk op de Tijd nu wel.
Vandaar heb ik deze afbeelding van Flos geplaatst het geeft veel weer en verteld het eigenlijk al ,als je het zien wilt.
Geniet van deze mooie zondag ik ga snoeien in de tuin.

Warme Hart Groet,

ILLUSTRATIE FLOS VINGERHOETS