9= Illusie= Keuze.

Een Frisse Goedemorgen allemaal,

Wat is een Illusie ; een Gedachte gang/denkbeeld dat men verwezenlijkt wil zien, ,een Droom, Inbeelding, een Hersenspinsel/een plan, Het is er en Het is er niet. Waarneming vervalsing of onjuiste waarneming.
Goocheltruck valt hier ook onder dat is zichtbaar waar je op het zicht (zichtsbedrog) Bedonderd wordt even onder ons plat gezegd.

Het is een vrouwelijk woord ook nog, maar dat kunnen wij vrouwen goed (verbergen, doen alsof, hebzucht enz.mannen ook maar in mindere mate)een kwaliteit die heel kostbaar is maar bij vele doorgeschoten en verwilderd is.

Vraag jezelf eens af ; Heb je voldoende gestreefd naar de Verandering die je wilde aan brengen in je Leven, of zit je net gevangen in een Illusie van Gevoelens, Verzwaking, Vermogenloos, Ellendigheid, of ;;;;; Ben je aan het onderzoeken wat je er toe gebracht heeft om te veranderen omdat de ander dat wilde en dat je dacht ik wordt er gelukkiger van????? of Ben je je persoonlijkheid kwijt door dat je je voordeed/wilde voordoen en voldoen aan het beeld zoals de ander van je had????? Als je jezelf Verloochend, geef je al je Kracht weg,je Energie, wordt het nu dan eens echt tijd dat de je KRACHT terug neemt en omarmend??!!! De verandering van Illusie is de wetenschap dat JE HET ZELF CREËERT.

Weet dat naast de Uiterlijk heden de dingen die je op je weg tegenkomt verschillend gewicht en maten en vormen en gedaante hebben. LEER eerst eens om te kijken voor je Conclusies trekt en je mee laat slepen in een Illusie van aan ander, Jezelf ,de Maatschappij ,het Systeem.
Het ontwikkelen van een Doel en gedachten is de kwestie nog eens bepraten ,delen ,en zo onderscheiden wat voor jouw van toe passing is.Hoe jij het verwerken kunt in je dagelijkse dingen,Leven. In de Tastbare wereld maar ook in de Ontastbare wereld. De Keuze is aan JOUW.

Ik wens je een fijne dag toe ,en dat de voorbereiding op morgen voorspoedig verlopen mag .
Warme Hart Groet