4= Rommel= Los laten ,Opruimen.

4= Rommel= Los laten ,Opruimen.(dit is een gedeelte ervan die nu vandaag heel toepasselijk is)

Een hele Goede Morgen deze mooie bijzondere morgen Lieve Mensen,

Ik liep met mijn hond te wandelen en je voelt dat er iets in de lucht hangt om het zo maar eens uit te drukken Letterlijk en Figuurlijk. Je kunt de spanning voelen, ja de Kroning en er zijn vele mensen op de been met feest vieren ,overal leuke activiteiten,lachende kids en volwassenen.
Aan de Dagelijkse sores denkt nu bijna niemand meer ,even iets Leuks, de Aandacht op wat anders ,even de andere kant opkijken.
Wat alcohol en tegen ieder leuk doen jeee wat een plezier hahahaha,dat zie je als je rond loopt en alleen maar kijkt, maar kennen ze elkaar morgen en overmorgen ook nog????????? Waar of niet Waar ?!!

Ik kwam nu al Overal glasscherven tegen wat zal dat morgen wel niet zijn, ze Gooien het zo maar neer als ze naar Huis lopen onderweg zijn ze dan , ze laten een heel spoor achter van rommel.
en wie kan het opruimen ?????????????????????? ( Huis is ook je Innerlijk,Jezelf)
Ja ,de rommel opruimen van een ander dat is toch absurd, daarom is er zoveel psychische en gedrags- ellende ze ruimen hun eigen rommel niet eens op ze kunnen het niet meer !!!!
Heb je daar ooit eens over nagedacht, of stil bij gestaan. Je raakt er door Gefrustreerd, je Ergert je eraan .
Het is niet allen op straat maar ook in het Bos., je hond heeft glas in zijn poot je kunt er mee naar de dierenarts,en de Vogels, en de andere dieren ,ja en dan vragen ze zich af waar komen de Ratten vandaan hahahha.
Terwijl de Dieren ons zoveel duidelijk willen maken maar dat zien we niet meer deze kennis is langzaam verloren gegaan ,gelukkig zijn er nog van deze bijzondere Leerkrachten die deze Wijsheid nog bezitten en het weer door geven.

De Rommel zegt veel over de persoon meer dan je denkt .
En wij tegen de kids zeggen ; alles in de prullenbak en zelf???? Gooien we in het rond ,en als de kids er wat van zeggen dan hebben ze een grote mond;;; NEE NEE ,ze zeggen de realiteit tegen je en confronteren hiermee ,maar dat is een pijnlijk moment en niet toegestaan..!!

Neem de Verantwoording en de Consequenties van het eigen gedrag, Loop hier niet voor weg.
Weet dat jij de Creator bent ook van het Afval??!!!!
Hoe Bewust ga je hier mee om , of kijk je de andere kant op en je vind het prima zo,morgen kunnen we weer klagen over de troep en het verkwisten van Geld .

Mensen geniet Vandaag , doe het Bewust ,of je nu deelneemt of niet , het is je eigen Verantwoording op alle niveaus en in je Daden en Woorden die je Spreekt.
Rijk jezelf en de Ander de Hand.

Warme Hart Groet