Rijk jezelf de Hand 2.

Hallo jij daar,

We hadden het gister over Rijk jezelf de Hand,dit is een aanvulling die je kan ondersteunen hierin.

Ik citeer uit mijn 1ste boek “Open je eigen deur”. :

“Je wilt tevreden zijn met “JEZELF” en daarom moet je voldoende Kracht en Bewustzijn van Geest hebben, om weg te lopen, en het patroon van energie uitwisseling te Transformeren/om te zetten. Dus alles heel Bewust mee te maken en je niet overspoelen met Gevoelens en Emoties. Maar kijk eerlijk naar wat die Woorden en de Kracht ervan met je energie doet.

Als je eenmaal het patroon veranderd hebt, moet de andere de Verantwoording nemen voor zijn eigen Daden en het Verwerken van zijn eigen Emoties.”

We creëren zelf, dat is de boodschap in alles wat we doen, ik heb het her-haal-delijk aan gekaart en besproken.

Als je de Ademoefening doet vanuit het boek, let er op dat je de voeten goed zet. Ik zal hier even de oef, aan je geven:

Ga zitten met de beide voeten op de grond, handen plat op de benen, luister met je ogen dicht naar het lied, en ADEM RUSTIG IN, RUSTIG UIT. Wordt Bewust van je Adem.

Adem in = zet je lichaam uit, Adem uit = krimpt je lichaam weer. let op wat er gebeurt als je Adem haalt. Voel wat er gebeurt, voel de stroming in je lichaam, je Hart, Buik Hoofd, misschien komt er een traan laat het gaan zoals het komt.
Je Ademt weer met heel je zijn, dat is er en mag er weer zijn. JE-ZELF dit is het eerste wat je deed toen je geboren was/bent en dat heb toen je nog zoooooo klein was ook zelf gedaan!!!!???? Jij bent de CREATOR van Je Ademhaling, daar begint het mee.

Adem  IN  = LEVEN

Adem UIT = LIEFDE

Wat wil je nog meer als je dit kunt en hier bewust van bent, hier is het begin van alles, in alles, met alles, en  dan is stap 2 aan de beurt.

Ik wens je veel plezier, met deze OntdekkingsReis.

Warme Hart Groet,