8 = Buizerd= Inzichtelijke en een groot overzicht in waarnemingen.

Een hele Goedemorgen Lieve Mensen,

Vandaag is de Buizerd in onze armen gevlogen,wat een Eer.

8 = Buizerd= Inzichtelijke en een  groot overzicht in waarnemingen.

We mogen de Waarneming zo gaan ontvangen dat de Waarheid te zien zal zijn,en zowel in alle 6 de richtingen ; Noord-Zuid-Oost-West-Zenit(boven)-Nadie(beneden) Volgens de Pueblo-indianen.en wat we zelf (ik althans zeggen zowel boven als beneden links en rechts,alle zicht velden)

Bekijk de Buizerd eens goed en observeer, het dier heeft 4 tenen; symboliseert geaardheid dat blijvend is,grijpen = begrijpen en het gebeurd hier op Moeder Aarde en boven in de Lucht (zijn Eten) , Los laten,om de prooi te doden in een stort beweging die het voortbrengt,daarom is het een roofdier.maar kijk eens naar de andere vogels hoeveel tenen hebben zij ???!!! En wat doet het vogeltje met je als je het ziet wat voor soort is het !?

Daarom is het goed om te weten dat als je spreekt met hoeveel kracht je het doet en hoeveel kracht je woorden bezitten; kwets je iemand ermee?! verdedig je Jezelf  hier mee,maar hoever ga Je !! Beheers je het of gebruik je het on-op-zettelijk!!?

Heb je zoveel Zelfvertrouwen dat het je geen enkel energie kost of ben je leeg gezogen en voel je je gebroken ?

Hoe zijn je vlieg kunsten ?; van hot naar haar , met de wind mee vliegen , Ongecrontroleerd ; of is het van stil hangen , zacht mee zweven,zakken en stijgen, duiken en grijpen , je timing van ondernemen en handelen op het  juiste moment.Deze Kunst van Zelf-vertrouwen is een leer apart.Besef dat het een grote verantwoordelijkheid met zich mee draagt,positief als negatief.Lucht heeft te maken met het mentale vlak .Word bewust van  AL je emoties en dompel je erin onder leer ze allemaal kennen, er is geen tijd aan verbonden je eigen Ritme en Tempo is hier nodig en niet dat van een ander????!!! ZO her-ondek je je KIND in je en mag je een hoger niveau van zuiverheid-passie-creativiteit-helende gaven en spiritualiteit ontvangen. Het is in vele rare en vreemde vormen.!

Zie de Schoonheid onder je/langs je/ boven je, ervaar zo de Vrijheid en Vreugde van het Waarnemen die ieder van ons bezit alleen een beetje stoffig is ,klop het af ,en KIJK VERDER DAN WAT JE ZIET.Als kinderen het kunnen ,kan jij de Levens-ervaring-deskundige het zeker.

 

afbeelding foto;www.runningfox.nl


Ik wens jullie een heldere dag toe  en veel plezier.

Warme Hart Groet