10= Kunstzinnig= Reputatie of Zelfexpressie ?

Een hele goedemorgen Lieve Mensen,
Zo het is weer een beetje op geklaard buiten hé,alles lekker fris en zuiver gespoeld.

Vandaag is 10= Kunstzinnig= Reputatie of Zelfexpressie ?

Wat wil dit nu zeggen tegen je ?
Ben je niet genoeg Kunstzinnig , is je creativiteit niet zo optimaal aanwezig, kun je van niks iets maken ! Heeft het met je reputatie te maken misschien, zo kennen je vrienden,familie en andere personen niet !
Wanneer het aan het knagen is aan je, en je GEDRAGSPATRONEN komen niet meer in overeenstemming met wie je echt bent en het hindert je in je Zelfrespect wat verder weg ebt. Jij zult zelf naar een positie en ruimte gaan creëren voor de KRACHT van de Reputatie en Zelfexpressie . Duidelijke ideeën naar Jezelf toe, zo dat je geen kwelling ,jaloezie, afgunst en hebzucht, ergeren,overdrijven niet meer nodig hebt en uit je Hoofd verdwenen is,en dat je Eigenwaarde onecht overkomt. Weet dan  dat je Reputatie je vooruitsnelt .

Als je GEVOEL,Je Zintuigen, Ideeën ,je Talenten weer kunt uiten dan is Zelfexpressie weer in zijn geheel aanwezig.Weet dat je naarmate je weer eigen wordt hiermee je verandert en groeit de oude vrienden misschien niet langer nodig hebt om je heen ,en dat het tijd is om nieuwe te maken.Jou waarnemen verandert maar dat van anderen ook hoe ze jou waarnemen !! Het is tijd om jouw waarheid en gratie te laten schijnen.

**JE ZULT NOOIT JE GEZICHT VERLIEZEN WANNEER JE HET WARE ZELF LAAT ZIEN.**

Zo kun en mag  je deze kracht gebruiken als zelf bescherming en dat is heel wat anders.

Ik wens je een LOVELY DAY toe.
Warme Hart Groet