25 = De kracht van de Stenen.= Kennis die verborgen is,Eigenwijs-(-heid).

Een Goedemorgen allemaal,

Ook onder deze Grijze deken van de Wolken.Maar dat mag de dagelijkse pret niet drukken toch !

De Kracht van de Stenen willen ons iets vertellen ; De Stenen verschaffen al eeuwen oude kennis,en verbergen versteende fossielen en waardevolle schatten die aan Moeder Aarde verbonden zijn.ZO zijn er vele soorten de helende Stenen; Kwartskristallen ,Kristallen,Edelstenen,de Gewone Steen die je zo vind heel belangrijk die is net zo Krachtig als de anderen wat vaak vergeten wordt, Rotsachtige stenen, vulkaanstenen enz.

We kennen ze allemaal wel,in de winkel kun je ze kopen in overvloed (,jammer ) sommige verliezen hun kracht doordat ze geen verbinding meer hebben met Moeder aarde maar de mensheid is er gek op dus !!!!!!! maar dat terzijde latend.Vandaag is hun boodschap naar ons heel duidelijk ;** WAT VERSTEEND JOUW**

Is het je Emotie die versteend is, is het de situatie die het veroorzaakt, zijn het collega’s/vrienden op school/ docenten/ werk/ thuis/ vereniging noem maar op.Wil je het niet meer; Wat wil je niet meer vraag dat je zelf, ga die dialoog met jezelf aan,het zal je goed doen .Weet dat je JEZELF de GROOTSTE VRIEND/IN BENT . Praat met jezelf en laat de Emotie,Angst vormen niet in jouw verstenen dat is het niet waard. Breek door de illusie heen.

Breek door de illusie heen, bevrijd jezelf allen jij kan dat en niet iemand anders, het is jouw eigen Kracht en Eigenwaarde en Eigen Respect naar je zelf toe. De Kracht van de Stenen helpt je hier graag bij .Ga op zoek naar een Steen die jouw de aandacht trekt het maakt niet uit wat voor een grote het heeft,het is je opgevallen het heeft geroepen en je aandacht getrokken dus voor de periode die je nodig hebt mag je gebruik van maken en bij je houden eens keert het  terug naar Moeder Aarde net als jij. Maak de Steen een deel van je , met respect en liefdevol heb je het in je handen,je kijkt en misschien staat er wel een teken in ,met zoveel liefde ,passie en dankbaarheid in een Eervolle benadering kan het vermogen van je Eigen-wijs-heid plaats nemen.Er wordt gezegt ; Eigenwijs dat je bent ; nu Eigen= van je zelf= wijs= kennis = heid= eewigheid ,kent geen tijd dus het is je EIGEN WIJSHEID  gebruik het ,en ben dankbaar dat ze het aangeven naar je ,tot  jou richten, dus geen SCHAAMTE, SCHULD GEVOEL of wat voor ANGST vorm dan ook .Het is wel hun bedoeling maar dat is het niet vandaar die Illusievorm lief mens.

Put uit je Eigen-kennis en verweef dat samen met de nieuwe tijd-DIGI noemen ze het.Je eigen persoonlijke Zijn en Weten. ZIj vormen de puzzel samen van jouw leven (vandaar het puzzelstukje met het 0900-0615 op) als je er zelf niet helemaal aan uit komt vraag hulp een vragend persoon mag geholpen worden.!!?? Veranderen doet Verjagen en brengt Beweging voort net (zoals we gister zagen Noord-oost-Zuid-West-Boven(Zenit)- Beneden(Nadir) 8 = Buizerd) anders lees het nog eens door het kan geen kwaad.In Stillte en eerbied naar je zelf toe.

Luister naar de Fluisteringen van je Hart,

Ik wens je een fijne dag toe.

Warme Hart Groet