64 = Het Westen = voltooiing, doelen,introspectie,geweten en overgave.

Een hele Goede dag Lieve Vrienden,

Het heeft ons bij het Westen gebracht na de Reis van het Oosten num; 62  en Vuur. num;30 in 2 delen  We zijn gestart bij De Kracht van Water num; 28 in 4 delen ,toen het Zuiden num 63 weet je nog. en zie je de verbintenis met elkaar ?!

www.travelusa.nl

Daar is deze bijzonder foto van,ik vond deze in het geheel samen passen met Het Westen.

camperreis-las-vegas-en-het-westen-1

We kennen dit gegeven wel  deze betekenis ; Het is een term die gebruikt wordt in samenstelling van een groep landen , het Westen of De westerse wereld. Deze zijn invloedrijk en machtig,rijk een dominante positie die ze hebben opgebouwd met namen tussen 1500 en 2000.

Maar er is meer dan dat  alleen namelijk ; De term Westerse Cultuur  deze heeft betrekking op de verzameling aan normen, waarden, gebruiken. Deze worden met elkaar gedeeld in hoe verre het mogelijk is en mogelijk gemaakt wordt natuurlijk,is er een lange weg te gaan om elkaar in  alle facetten te begrijpen en in ieders waarde te laten. Het geeft nogal eens wat botsinkjes links en rechts. Het zijn veel ingrijpen in vele vormen van cultuur en samenleving. En doordat het gemengd wordt met elkaar van verschillende cultuur achtergrond wordt de levenswijze ook verandert ,en er ontstaat dan een nieuwe verbondenheid met Eigenkennis en Wijsheden, die weer samen gesmolten worden met Oude /eeuwige kennis.

Maar er is meer ; De Windrichting telt hier ook mee, en op kompassen staat het ook ,het geeft aan welke kant je op mag/moet.

De kant van het westen =  Weet je je Doelstellingen je doelen , hoe je ze bereiken kunt  of in werking kunt zetten.?? Kijk je ernaar en NEEM JE ZE WAAR, zet je ze ook om ,zodat ze je helpen iedere dag met je toekomst, je leer processen, je dagelijks leven, misschien wel je schooldag ?!! werkdag ?!!  Luister je ook naar je Antwoorden die je Innerlijk je geeft, INTROSPECTIE is en zo wordt het genoemd.( zelfbeschouwing, naar binnen kijken en waarnemen hoe je innerlijk functioneert) Zo komt je Persoonlijkheid naar buiten ,wat nogal bij vele onder ons mensen verborgen is /zit. ( Diep van Binnen)
Weet dat ANGST voor het onbekende heel gewoon is en als je het Herkent meteen weg is ? wist je dat?? Nee , nu dan weet je het nauw. wauw  !!  Door het  onbekende toe te laten kun je los laten. Ontdekken van de mogelijkheid en zo  nieuwe dingen tot je laten komen.

ZO Voltooi je je Doelen  ,zo mag je het vermogen ontvangen om te voltooien wat het ook is , alleen jij weet wat het is en zal zijn. Meningen van anderen die brengen ons in de Twijfelstand en Vermengen ons met Beperkingen die we ons zelf Opzadelen.

Wanneer we ons Persoonlijk ontwikkelen ,Waarnemen, Aanvaarden, Weten wat Leven en Sterven is, Energie in materie vormen, Eenzaamheid ons Hart en Hoofd bieden , Spreken met je Hart, stoppen met de Oude Patronen te herhalen, Wilskracht omzetten in Actie en puurheid.

***Aandacht voor de Aandacht hebben.***

Onthechten wordt het ook wel genoemd,( kijk anders eens naar het nieuwe boek je kunt het gratis downloaden, dat gaat ook over onthechten  leven en dood,) Door het weg te schuiven en ergens in het bewustzijn verstoppen ontstaat er Angst ,Angst voor verlies waar we aan Gehecht zijn.

Het Westen is ook de plaats waar de Zon gaat onder gaat, de avondschemering komt dan naar voren en bereid zich voor op de nacht. De Energie gaat rusten en zo komen wij ook tot rust wat belangrijk is voor ons als men.Let maar eens op de Ademhaling die is in de avond uren rustiger als overdag?!

En zo brengt het Westen ons naar het Element Aarde, het innerlijke , de Basis .

Ik wens je een fijne ontdekkings– reis toe vandaag.

Warme Hart Groet

 

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.