30= De Kracht van Vuur= Beslissingen,Wilsbekwaam, Levenskracht ,Hartstocht. Deel 2.

Een Goedemorgen Lieve mensen.

We hebben gister al wat besproken ,ik heb een verhaal verteld met de boodschap;

Als het Vuur bijna gedoofd is ; jij laat het zelf uitgaan, jij kunt het weer op laten zwiepen, jij kunt het brandend houden,dat is je verantwoording als je deelneemt aan het Aardse Leven op alle Niveaus en in alle vormen.Weet je nog jij bent de CREATOR. Het is zowel Materieel ( materie of materialisme: iets dat betrekking heeft op het stoffelijke) als Lichaamlijk,Geestelijk en op Ziel niveau. Dus ook hier weer de Verbinding en de verbondenheid die hand in hand gaan. Kijk nog eens verder wat Vuur doet het grijpt om zich heen doe jij dat ook ??!! Wakker je ook aan of doof je ??!

Maar wat doet het nog meer op emotioneel vlak eens kijken: verschillende manieren kan De Levenskracht in goede banen of in de knel komen. Energie heeft geen WIL het geeft je BRANDSTOF (het vlammetje) het geeft je voeding op etherisch en energetisch  gebied en de kracht om het om te zetten in doen en te creëren. Alles wordt daar door gevoed de Kosmische Levenskrach/energie.

Daarom is er ook de Vrije Wil en de  Vrije Keuze die je maakt altijd Goed het komt jouw ten goede,en anderen.

Het Vuur heeft in het  systeem van jouw de kracht om het Immuunsysteem en de Weerstand vermogen optimaal te laten branden zo kan het verbranden van de afvalstoffen ( virussen en bacteriën,giffen in voedsel en lucht ) en stress en frustratie en twijfel (dualiteit) gaat zo verbranden dat je op bent als het ware we zeggen vaak ik ben afgebrand ?! Als de Energiehuishouding niet optimaal is ergens een effect zit of aanwezig is dan kan je emotioneel al opbranden, en we blijven door gaan dan gaat het lichamelijke functioneren ook in brand staan ? Snappie ?!!

Weet Lieve Vriend/in dat de Emotionele staat waarin je je bevind heel bepalend is voor de Levenskracht hoe het zich manifesteert in jouw ,en je omgeving. Ook hier is de Ademhaling weer van groot belang en de rust.

Handel vanuit je Eigen Vuur, je persoonlijke benadering ,hoe sta je persoonlijk in het dagelijks leven; Ben het Sprankelend licht de Vuurlichtjes/zweefjes, Ben de Betovering ,Ben  De Hartstocht, Ben de Felle Brand.Geef de verandering door . Eerst zelf en dan de ander. Vandaar ook WIls-be-kwaam.

Doe de blinddoek af en kijk . Vandaar ook het Oog.

vuur

Ik wens je een Vurige dag toe en dat je LevensVuur  branden mag .

Warme Hart Groet Patricia.

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.