62= Het Oosten = De kracht van onze WIL= daadkrachtig,helderheid,opluchting.

Een Goeden Dag  Lief Mens,

Zo de dag is aan gebroken net zoals het Zuiden ons naar het Oosten heeft gebracht ,mooi hoe het in elkaar overloopt en samen verbonden is. Ben ieder keer weer verrast hier door dat ik het wonder op deze manier mag aan schouwen en delen met jullie.

Het Oosten is niet zomaar Het Oosten maar vele malen meer ; het staat voor Kracht van onze Wil nauw dat is nogal wat ,onze Wil !!!!  Ja Onze Wil, doen we daar wat mee, zetten we die op het juiste moment in ,en GEVEN we daar gehoor aan dat is een ? en !

We zullen samen eens gaan kijken wat het ons wilt vertellen, ga je mee ?

Willen = vaak moeilijker dan je denkt , ga het eens onderzoeken bij jezelf. Hoe vaak twijfel je !?

Daadkracht hoe is die bij je aanwezig/vertegenwoordigt  is dat 100% of 75% of 50% of 25% of nog minder, jajaja daar zijn we dan, dat had je niet gedacht hé. Het is geen ramp om dat eens echt in alle helderheid onder de loep te nemen; Het is een dualiteit ook nog eens vandaar de Twijfel want het brengt ook nog eens Verantwoording met zich mee ja ook hier is dat aan de Orde. Het denken en voelen horen in balans te zijn en vanuit het Hart  te komen/gaan. Geen excuus meer, geen weg lopen meer, geen volgende keer, geen volgende week enne geen gemaar ;;; maar NU.

Het heeft met je gedrag te maken net zoals het element Water en het Zuiden al aan geven, geeft het Oosten het ook aan. Voeding speelt ook een rol hierin kijk eens wat je eet, hoe is je stemming dan als je het op hebt na een half uurtje ?! verandert het bijv; Moeheid, Verkwikkend, Buikpijn, Geïrriteerdheid, Pijn aan de Tanden .Let eens op wat het voedsel met je Lichaam en Geest doet. Dat is al een leuke speurtocht op zich.

Voelen ook op dit vlak is wijsheid die je zelf al bezit mits je VOELT , en het Denkpatroon samen met Willen versmelten, dat geeft Daadkracht ,Opluchting, Helderheid je hebt het zelf in de hand, je beheerst het zelf dan. Wil = ook Vrije Keus, als je die niet bezit kun je geen leer opdoen, door je Keuze te volgen komt het Willen om de hoek kijken, maar pas op voor MACHTZUCHT dat is de valkuil die hier op de loer ligt.

couvreur.home.xs4all.nl –

oosten brug

De Kwaliteiten van het OOSTEN zijn : alles is in de oorsprong aanwezig , concentratie, behoefte aan stralen , zonlicht, speelsheid, spontaan zijn, acceptatie, geloof;, vernieuwing, dualiteit als een 1-heid ervaren, daadkracht, helderheid, opluchting,

Door het Oosten eens te bekijken of het in balans is brengt ons ook naar de confrontatie van ons zelf hé. Weet dat het een SPEL is dat het denkpatroon in macht heeft en als je de oude patronen los laat en je zelf overstijgt ,je innerlijke bron op laat borrelen met energie die tot daden en vermogens vermengt met waarheid samenbundelen ; het ontdekken van nieuwe ontvankelijke en Onafhankelijkheids een opluchting en helderheid weer geeft. Het brengt je verlichting in je hoofd en je ideeën kunnen stromen, oude wonden en negativiteit kan geheeld worden, Raap de moed op ,Wees zacht en liefdevol naar jezelf toe dan krijg je de ware opvatting van wie je werkelijk bent dan kun je het verruimen en je nieuwe weg inslaan.

Dit brengt ons naar het vlammetje van je innerlijk je VUUR ,het element Vuur staat hiermee in verbinding.

Ik wens je een fijn speurtocht vandaag .

SEE YOU.

Warme Hart Groet