51= Donder en Bliksem= Agressiviteit= Macht.

Een hele Goede morgen Lieve Mensen.

www.weerboek.nl

51= Donder en Bliksem = Agressiviteit = Macht.

Zo dat is nog eens een begin van  een nieuwe dag .Ik stond vanmorgen op met de zonneschijn die heel dunnetjes tussen de wolken zijn stralen liet zien ,en nu nog steeds met open stukken in de lucht dat op geklaard is.En ik dacht aan de orkanen die afgelopen weekend in Amerika hebben huis gehouden, het hele weer dat ook in een bepaalde energie is ,en heel onvoorspelbaar is iedere sec.verandert en er anders uit ziet.Maar goed, 51 is gekomen met de Boodschap van;

Het is Fascinerend, Beangstigend,Wonderbaarlijk, om te zien het schouwspel dat zich in de lucht bevind ,(dat is mijn waarneming dan wel) het is en blijft in beweging.Maar wat doet het met jouw als je nu eens Boos bent ,geeft het dan ook zo’n gevoel en beleving alsof er onweer is ?! Het is het zelfde maar misschien heb je het nog nooit zo op deze manier bekeken.

Ben je wel eens kokend van Woede geweest ? Heb je iemand wel eens uit gekafferd ? of je woede op een ongezonde manier tot uiten gebracht ? Kom ben eerlijk naar jezelf toe en ga eens na of dat zo is. Wel nu je bent een mens en om te leren wat een power en kracht hier inzit zul je het eens beleven anders weet je niet wat uit je slof schieten is !! En dat is helemaal niet erg,het is goed dat je deze tegenhanger ook ervaart. Eigenlijk ben je Boos op jezelf in welke vorm dan ook. Heb je je mond niet dicht kunnen houden, of heb je een handeling gedaan die je eigenlijk niet had mogen doen ? of je hebt gelogen en nu zo in een web gedraaid dat je er niet meer aan uit /onderuit komen kunt? of wordt je ten onrechte beschuldigd??of komt je woede voort uit een Bezorgdheid dat is ook mogelijk. Zo zie je maar dat het even het  bekijken waart is. Verlegenheid en Onzekerheid heeft valkuilen die zich vaak uiten in Gemeen of Leugenachtig zijn.Eigenlijk een ZELF VERDEDIGING allen door geschoten.

Probeer bij je gevoel te komen,ben Bewust wat er zich af speelt, Het is een Power en Kracht die Bewustwording verdient en nodig is. ZO alleen kan deze mooie emotie ingezet worden om je Doel te Bereiken en voor jezelf te Verdedigen in alle puurheid ontwikkelen en kun je het gebruiken als een maatje van je. Het zal ondersteunend zijn voor je.

De Energie stoot die er vrij komt is gigantisch,maar ook Krachtig en kan schokkend zijn. Als je het goed inzet en weet wat de verantwoordelijkheden zijn als je het gebruikt dan zal het je dienen zonder dat het je pijn doet.

Zo weet je wanneer de juiste tijd is om te handelen en te zijn in het moment ,om te herkennen dat het juiste moment is om de vruchten te plukken als het zaadje te zaaien.

Het verspreidt je Energie en schept cultuur in je leven,het bevrijd je van de vast gehouden emoties die niet stromen konden,nu georganiseerd zijn en met de stroom mee kan gaan.

Dus ga bij jezelf even na wat er gebeurt met je als je in zo’n bui bent !!?

Ik wens je veel plezier vandaag met deze ontdekking.

Warme Hart Groet