21= Raaf = Magie-Vrijheid.

Hallo en een hele Goedemorgen deze morgen,

De Raaf wil ons iets meegeven -door geven ,iets vertellen.(De pracht foto is van; www.zazzle.nl )

Raven wolven

Er staan veranderingen te wachten om ontdekt te worden, om te intrigeren in je leven in je eigen zijn.Hoe Fascinerend en Boeiend is dat. Als je verandering in wat voor vorm dan ook gemengd is met kwade energie of gedachten of de uitvoering daarvan ;weet dat jezelf  eerder de Angst mag ontvangen in plaats de Ander, het is een boemerang effect.

Er zijn maar 2 emoties in vele niveaus en soorten vormen namelijk Angst * Liefde.Je creëert dit vaak zelf en brengt het tot uiting.Het kent vele wegen ook in  gedaantes,en woorden,materiële vormen. maar hoe BEWUST ben je ervan ? Hoe pas jij het toe in welke hoedanigheid ?!!  Het is goed te beseffen dat je over innerlijke angsten of zelfgeschapen demonen iets kunt leren en dat je ze zelf gecreëerd hebt ,al dan niet naar een voorbeeld dat afkomstig is van iets .Ga Analyseren die Angst,waar komt het vandaan, wat veroorzaakt die Twijfel,Bangheid, wat vreet mijn Eigenwaarde op.

Vraag of de RAAF je helpen wilt met het ontdekken hier van,weet dat de RAAF ook in verbinding staat met de WOLF,en een WOLF een leraar is ,en anders zoek of vraag je hulp van iemand die je de juiste tools geeft om d e1 ste aanzet te maken.

Zo kan de Synchroniciteit plaats vinden,van alle momenten die de dag te bieden heeft.Om de verandering in Liefde te laten plaats vinden in welk vorm of op welk niveau dan ook.Het Bewust her-kennen hiervan bevordert je Groei,

Weet dat ieder probleem 2 kanten heeft en pas opgelost is als je ze allebei kent en bekeken hebt.Je ontvangt de helderheid ,onafhankelijkheid, de vrije keuze, vrijheid en vrolijkheid.

Kijk maar naar Moeder Natuur , gister scheen de Zon ,nu is er een dek aan Wolken boven ons hoofd. Het nieuws van de 2 broertjes is gekomen en geeft een bevrijding in…….. vele vormen en verbondenheid zoals de gezamenlijke zoekactie door FaceBook ,de ondersteuning die de Moeder en familie hier door onder vinden mag onder schat deze kracht niet dit is wat de realiteit is de verbondenheid en saamhorigheid.HET LEVEN.

Ik wens je een fijne dag toe vandaag ,geniet.

Warme Hart Groet