57= Huis= Bescherming=Vrijheid.

379575_504710522930026_1915185705_n

Een Goede Ochtend voor ieder van jullie,

Na een heerlijke nachtrust weer fit en kwik aan de wandel,en  nog na genietend van gesprek gister in Haarlem. Leuk om weer oude herinneringen op te halen over iemand die naar de gene zijde is gegaan dat ik niet wist ,en zo na de daling van hun in die tijd weer zonlicht schijnt en nieuwe doelen en kansen en mooie uitdagingen liggen. Ideeën uitgewisseld en weer gecreëerd, een nieuwe weg is zo ontstaan die bewandelt gaat worden. Door de humor mee te laten doen is en was het een leuk waardevol gesprek dat ontstond met vele waardevolle ideeën en samenwerking erin verborgen hield. Het samen komen van verschillende mensen in die ruimte en geluiden die de stiltes op vulde. Het was een geslaagde dag ook de autorit was plezierig met al dat gewauwel op de radio en omroeper die niet uit zijn woorden kwam, en struikelde over het woord ufo. Maar goed .Ik liep en dit kwam naar me toe;

57= Huis= Bescherming=Vrijheid.

Als je een huis hebt bied het je bescherming van invloeden van buiten af, de kou, de warmte, hier kun je jezelf zijn zonder dat je tegen spraak kent ,je voelt je er op je gemak. Maar het kan ook onrust geven ,stress, bedrukkend zijn in de zin van andere nadoen in hun stijl en hebzucht kan ook aanwezig zijn  dat zich uit in hebben van materiële dingen,er niet onder willen doen. Creëer een huis waar je geborgen ,veilig, onafhankelijk,rustig ,gelukkig en blij voelt.Het geeft weer hoe je bent van persoon,het verteld veel van je wat je misschien niet in de gaten had of dat het op gemerkt was/is. (dat is het zelfde als ik rommel al een keer heb beschreven anders lees het nog maar eens) Een bewuster iemand ziet en hoort ook zonder geluid en zien. Denk hier aan de HSP /Nieuwe-tijds-kids ,die zeggen meteen al o hier is het fijn  of iekk hier zit ik niet goed of is het niet prettig. Dat doen wij ook wel maar in mindere mate en zeggen dan van : pist stil nie zeggen dat is niet zo beleefd !! hun zeggen meteen de kop in drukken. Waarom??!! *Sfeer is voelbaar lieve mensen ,ook al wil je het graag afsluiten !!* Zo kan een krot heerlijk aan voelen en een nieuw groot huis koud en kill.

Hun gevoel geeft het weer ,intuïtie zegt ; wat omgeschreven kan worden  als een “ingeving “of een vorm van” direct weten” is. Dat mag vaak niet meer naar de oppervlakte komen helaas .dat merk ik ook als ik op school het  leerproject geef. Wat tot stand is gekomen door en geïnspireerd door de wijsheid en zintuiglijke waarnemingen.

Wat ik hier aan wil geven is dat het ook in jouw huis toebehoort, je lichaam is je eigen HUIS, waar je in woont en mag gebruiken voor de Aardse ervaringen. Als je al niet thuis voelt in je eigen huis hoe voel je  dan thuis in je materiële huis !!  Geef je zelf bescherming voor veeleisende bezigheden of relaties,het is tijd om naar binnen te kijken. Door deze taal te verstaan geeft je Vrijheid, behendigheid, Hulp, Verschillende oplossingen en is Verhelderend op alle niveaus. Rechtvaardige handelingen in het dagelijks doen en laten geeft veel Liefde en Vrede innerlijk. Het geeft je de mogelijkheid tot een nieuwe dag, Power. Om zo je doel uit te werken en te Verwerken,het geeft je Tools om de volgende stap te zetten. Zonder Verwachting, Beoordeling en Veroordeling.

**In je eigen ZIJN ,je eigen HUIS.  Je Creëert en exploreert(onderzoek,doorzoek,verkennen).**

Je bent een Waardig Volledig Meester van zijn EIGEN ZIJN, en maakt gebruik van de Vrijheid die ontstaat en de Vrijheid waar je van geniet.

Geniet vandaag van deze dag .

Warme Hart Groet