41= HondsRoos= Nieuwe groei,ontwikkeling,zichzelf afmatten.

1363415685217

Goedemorgen lieve vrienden,

Dit zijn Hondsroosblaadjes, een struik dat je overal ziet, langs de paden en in het bosrijke omgeving maar ook in de bewoonde gebieden. Het is een krachtige struik de bloemblaadjes kun je zo plukken als ze rijp ze vallen zo in je hand, en dan kun je heerlijke thee van maken, de bijen vinden deze struik ook heel aantrekkelijk. Na het bloemetje krijgt het een transformatie tot een ovale oranje-achtige vrucht,die geliefd is bij de vogels maar wij kunnen er Rozenbotteljam van maken .Deze Rozenbotteljam is heel rijk aan Vitamine C en B1, B2 en Caroteen.Heeft doorntjes op haar takjes,dus kleine weerhaakjes.En blijft in de winter de groene blaadjes behouden.Maar deze bijzondere plant heeft veel meer……………………….

We blijven in een cirkelvorm door rollen Hé. Maar goed,we gaan verder op ontdekking .

Je ziet dat dit struikje veel inhoud heeft en wat het je geeft en wat het je aanbied. De harde feiten worden verzacht en gevoed ,als je het op een andere manier eens bekijken gaat, en je zelf in dit struikje eens neer zet ( niet letterlijk hé lief kind denk aan de weerhaakjes !) Maar op een manier van figuurlijk jezelf in de struik plaatsen ;; waar heb je WEERHAAKJES, HOE IS JE BLOEMETJE, HOE IS JE TRANSFORMATIE, HOE IS JE VRUCHT.

We weten dat een hond Onvoorwaardelijk Liefde bezit ,ondanks dat afblaffen en schoppen enz, Nu is het ook zo dat er bij Jezus een doorntak werd gebruikt , en vaak dat er afbeeldingen zijn waar hij zich begeeft waar rozen zijn , maar deze is in het verhaal niet zichtbaar geworden maar was het wel ??!!!!! .Vandaar de naam Hondsroos ?! Voor iemand die inzichtelijk is ziet het meteen de verbanden die verbinden, zo niet dan heb je nog een kleine weg te bewandelen voor dat je het zien mag.Maar dat mag de pret niet drukken toch we gaan verder.

Het bakent haar eigen territorium af, lijfelijke confrontaties blijven ,zonder veel schade aan te richten;  Wil je je nieuwe Leven bloei en groei geven.Botsingen of tegenwerkingen zijn eerder een show als werkelijkheid maar dat heb je zelf in de hand je kunt het voeding geven zodat het zich vormen kan ,laat je niet afschrikken lief mensen kind. HondsRoos is ook voor de ondersteuning als je de strijd op wil geven, zowel in chronische ziekte, slecht huwelijk, werk zonder voldoening, overdreven passiviteit,onverschilligheid..  Weet dat om iets te verkrijgen dat het heel belangrijk is dat er een beweging in zit .Bachremedies heeft daar mooie en effectieve druppels van het Hondsroosje dat kan je ondersteuning geven.

Het is een activering in het  “HARTCENTRUM” kijk naar de blaadjes.

1363416200706

Kijk voor jezelf eens welke kant ben jij? of heb je plaats genomen, links,rechts,boven ( Zenit) onder (Nadie).

Ik wens je veel plezier met nader onderzoek van dit bijzondere struikje/plant bloem/vrucht.

Warme Hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.