Rommel.

WAAROM doen wij dit ?2013-04-06 11.56.16

Rommel van anderen, in de Natuur in het Bos gedumpt. Zo zijn helaas vele plaatsen die er voor gebruikt worden,ik dacht dat we daar verzamelpunten voor hadden.??!!

Dit geeft weer hoe en wat voor in  een CHAOS de persoon in kwestie leeft zowel in zijn hoofd als thuis situatie. Ook al is het misschien voor de Buitenwereld heel mooi en heeft de persoon alles op een rij (welke rij) en voor elkaar ?

Dit valt ook onder VERANTWOORDINGS- GEVOEL en een die heel belangrijk is op alle niveaus en in alle vormen. De Moeder Natuur breekt veel af ,maar geen plastic en het duurt enige tijd voor dat het andere verteerd is ; de dieren/insecten die aan het opruimen gaan worden ziek en sterven hierdoor. Maar wat je weg gooit zit ook een verhaal aan vast ,  wat veel over je verteld en de mensen die dit kunnen ontcijferen zien en weten dat . Maar goed. vaak zijn het drank flessen  ;  Drank in overmaat tast de Geest de psyche aan (het menselijk brein) vandaar dat het zo gepromoot wordt op de tv en zo, Papierdoosje ; het in een doos gestopt maar laat het eruit vallen wil geen afstand doen, Luiers ; baby aanwezig ,verantwoording is heel groot wel te groot?! Plasticzakken; wil er vanaf maar gaat niet ,ik krijg het niet verteerd. dus eigenlijk een hulp schreeuw  van iemand. Daaraan kun je zien hoe de mensheid is afgedreven.

Maar dat geeft NIEMAND het recht om zo met je rommel om te gaan :RUIM HET OP . RUIM HET ZELF OP.

Je creëert het maakt er gebruik van de spullen ,je leegt het pakje of doosje de inhoud en de rest???!!

Dat er ongedierte zitten op plaatsen waar er geen horen te zijn !, de Verantwoording dragen over je eigen handel en wandel ; LAAT GEEN SPOREN ACHTER !

Neem en Draag je Verantwoording op alle fronten dat begint al met de kids  op straat gooien kauwgom ,flesjes ,lege snoep /chips zakjes, hondenpoep. Dit Aapgedrag wordt over genomen als we het in de vuilnisbakken doen die er voor bedoelt zijn is het een stuk schoner en mooier . En weet dat volwassen het ook doen de kids doen het na dus waar ligt het aan wie geeft het door??!!

Dit valt ook onder verzorgen van……. lieve vrienden.

2013-04-06 12.18.56

Ik wens jullie een fijne dag toe .

Warme Hart Groet