16= De Fluit = Risico, vermogen, handigheid,moed.

Hallo Lieve Vrienden,

En voor de gene die vakantie hebben wat een heerlijk weertje hé,dat wordt genieten en BBQ?!

Vandaag is de Fluit naar ons toe gekomen,hier mag ik even stil bij staan en doorgeven.

Fluit is al een eeuwen oud instrument in vele culturen wordt de Fluit gebruikt ,en staat daarom ook in vele culturen als symbool /symboliek/ symbolische afgebeeld.  ( Engelen,Indianen,Egyptenaren, Maya’s, Rattenvanger van Hamelen? enz) Het is opvallend hoe Symboliek is niet alleen van vroeger, is de mens er nog volop mee bezig en heeft het in gebruik.Het lijkt wel een soort sleutel.

Het staat ook voor Vruchtbaarheid,levenskracht,Blijheid en Vrolijkheid en ook sympathie geeft het aan het geluid een zacht en in de flow drijvend dat je verwarmd maar ook verdrietig kan maken ,omdat de tonen de FREQUENTIE je HART raakt..Eigenlijk de dualiteit weer geeft van het leven zelf. Het is een Mannelijke energie ,en wekt vruchtbaarheid op in de Dierenwereld en op de Velden. De Natuurlijke Krachten gaan borrelen, gaan mee op de sound van het geluid de flow.

Maar met Eerbied kijk eens naar het filmpje en laat het geluid op je in werken.,sluit je ogen als je het voor de 2 x keer hoort.

 

Ik heb zelf ook een Houten D Fluit en maak een opname ermee , en ik heb gezien toen ik speelde bij  het water dat de stroming anders was ging mee in de flow en later toen ik stopte en keek naar het water zag ik de 3 kleine draai-kolkjes ik was verrast en verbaast en vergat de camera erop te richten ik was zo in de energie en het spel van het water ,ik heb er geen moment bij stil gestaan om dat te doen. Dus ga ik de uitdaging aan om het nog eens te doen. Maar goed.

We hebben ze in vele soorten van Hout ,Bamboe, licht Metaal,Plastic enz.en in alle vele vormen als instrument.

Maar ook als ze geen instrument zijn maar wat dacht je van;; Zelf fluiten, Vogel die fluit , Fluitketel , Een fluit heeft ook een cilindrische-vorm= bierglas fluitje,klassieke zeilboot-type,  Fluitje van een cent= uitdrukking voor gemakkelijk werk, Scheidsrechter fluitje!

Dus ;?!

Ingecalculeerde Risico’s ? heb je die of geef je ze voeding ? Hoe handel je zaken af. Je tijdige acties die je onderneemt waar zijn ze op gericht, net als je tijdige beslissingen ?! Zijn je behaalde doelen dankzij je MOED en INZET behaald of is alles gemanipuleerd !! Heb je Hartstocht bij iedere situatie zodat het een overwonnen weerstand wordt ? of een spannend en meeslepend avontuur. ZO wordt Woede en Onvrede openlijk voor jou ,ze laten je de opgelegde patronen op een speelse manier zien.

WEET DAT HANDELINGEN DIE JE DOET MET EERBIED VOOR JEZELF ,LICHAAM ,GEEST EN HART. JE HET INTENS BELEVEN MAG HET LEVEN DAT JE LEEFT JOUW TEGEMOET KOMT.ZOALS HET VOOR JOUW BEDOELT IS.

Ik wens je een fluitende dag toe,

Warme Hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.