37 = Groot Mysterie = Oorspronkelijke Bron

Ja een Goedemorgen Lieve Mensen,

kaart num; 37 = Groot Mysterie = Oorspronkelijke Bron.(Jamie Sams)

Als het avond is en een Heldere lucht kijk ik altijd naar boven ( ook als het niet helder is ) dat doe ik al heel mijn leven. En blijf ook iedere keer in die mooi verwondering terug komen verbazingwekkend eigenlijk, het sprankelen van een Ster, een die opeens beweegt, een groep die je ziet, dan komt er een Wolk voorbij en sluit het toneel spel, en als het een heldere maan is blijf ik kijken. Gelukkig is Ahea (de viervoeter) eraan gewend dat ik dat doe.(hihihi voor de voorbijganger die kijkt van o wat doet die nu weer).
Maar goed, het is een Groot Mysterie het Heelal en Moeder Aarde, en dat ik/ ieder van ons hier deel aan mag nemen. Daar ben ik Dankbaar voor.Nu gaf ik al aan dat de Wolk het toneelspel sluit, het herschept zich zelf iedere keer weer, de verschijningsvormen veranderen iedere keer weer, ook in de alle daagse dingen, ONAFHANKELIJK van wat de situatie, of in welk moment je zit, in een Harmonische schouwspel trekt het aan jouw voorbij.
Maar hoe BEWUST neem je het in je op??!!!
Hoe BEWUST ben je in alle opzichten van het leven, aan jezelf en aan de ander??Weet dat het Spel der LEVEN een Groote Ontdekkings- Reis is, een Groot Mysterie, dat vraagt aan je om deel te nemen in ontdekken, ontvangen, geven, dwaas zijn, onderzoeken, voelen, horen, zien, uniek zijn, scheppen, creator zijn van je eigen creativiteit, groeien, stil staan, ADEM halen, jajaja ik kan nog doorgaan maar eigenlijk ALLES wat het Leven je biedt.
Wat de Vorm, Persoon, Situatie ook is, jij maakt er een deel van uit.Jij hebt net als ieder van ons een VRIJE WIl, om het Leven te Aanvaarden, Neem je Verantwoordelijkheid in de Vreugde en in de Pijn momenten, schuif het niet al op een ander.
Kijk wat er nu momenteel In de Wereld gebeurt, kijk in je omgeving, kijk naar jezelf je neemt deel aan het geheel.LAAT HET GEHEEL EEN DEEL VAN JOUW ZIJN.Ik wens je een fijne dag toe en zie de Glorie van je eigen schepping in Dankbaarheid tegemoet.

Warme Hart Groet,