Uur van de Kracht = Vreugderitueel = 42

 

Zo Goedemorgen Lieve mensen,
Het was een mooie zonsopgang weer vandaag en een lekker temperatuurtje.Vandaag is Uur van de Kracht = Vreugderitueel = 42 (Jamie Sams kaarten) naar ons toe gekomen, om dit met ons te delen.Doordat de Zonsopkomst nu zo mooi is en dat de Zon zich weer laat zien, kan de Liefde en de Warmte weer stromen gaan.
Door de Stilte van de nacht is de Overgang naar de ochtend/dag in ontzag ontvangen.
Na een goede nacht/rust is weer Kracht voor; je gelukkig te voelen, vol levenslust, je talent te gebruiken, verbonden te zijn met alle levens vormen, evenwicht te krijgen in…Daarom is het belangrijk om in de verloop van de dag een moment Stilte of Rust te nemen, (wat wij haastige mensen al helemaal tijd rovend vinden, waar of niet waar !!!! ) Zodat het Lichaam, Geest, Hart, zich even kan ontdoen/ontladen van de energie, en zich weer kan opdoen/opladen met nieuwe energie.En we weten nu inmiddels dat als er Ruimte is dan een door stroom kan plaats vinden, in een Vreugde volle voldoening.
Je komt thuis of het nu van je werk is of van school fit thuis, en kun je je dingen doen je behoort te doen, met elkaar of in je 1 tje, zonder stressdruk maar in de flow van PEACE/PACE met je zelf en de omgeving.
Je kunt al een start maken, je weet dat je het ZELF in beweging dient te zetten, weet dat als je begint er altijd volgers zijn want mensen zijn kudde dieren, volgen graag, wil ik hier mee zeggen.Doe het in je eigen ritme tempo je eigen Hartslag, de Hartslag van Moeder Aarde (straks als de webshop klaar is dan kun je de cd kopen die ik heb mogen maken met het Ritme erop.)Ik wens je een fijne dag toe.
Warme Hart Groet,