Het Schild van het Noorden /Wijsheid/Dankbaarheid

Een hele Goedemorgen Lieve Mensen,

Vandaag is Het Schild van het Noorden /Wijsheid/Dankbaarheid (Jamie Sams) naar ons toe gekomen met de boodschap:

De Schild van Het Noorden = afgebeeld met de Witte Bizon, De Witte Bizon staat volgens de oudenwijsheid voor: De Heilige Buffel: Daar zijn vele inzichten van, en het is een mooie ontdekkingstocht om die te lezen en er naar op zoek te gaan om je les eruit te halen.
Vandaar heb ik deze afbeelding gekozen, de beschrijving die op de website staat is zacht en warm, dus fijn om te lezen ook voor kinderen/de tieners die dit ook lezen. In de op een Trom geschilderd die ritme aan geeft.

Voor mijn wijsheid is dat de Bizon een Heilig dier is, het heeft zich op geofferd voor de Dienstbaarheid van de Mensheid; Alles is te gebruiken van huid tot de botten, hoeven,hoorns en zelfs de mest.
Helaas is dat wel door de Indianenstammen begrepen, maar door de Withuiden niet vandaar die afslachting en dat ze bijna uitgestorven zijn dat is/was de mensheid toen en nu nog steeds.

De Bizon heeft een Zachte en Warme/Aarde Kracht zijde maar ook een met Felheid/ Verdediging Kracht die met waarheid samen gaat.

Gister hebben we Groot Mysterie mogen ontvangen, de schakel van deze 2 is dat alles met elkaar verbind in eigen ritme, het is voortdurend in ontwikkeling en beweging. Het uit elkaar gaan en komt weer bij elkaar ; En beperkingen die leg je jezelf op, die wordt de mensheid op gelegd: door zoveel regels dat niemand meer weet wat de regels zijn, Moeder Aarde, de Dierenwereld en Plantenwereld hebben alleen de Universele wetten, die staan en blijven altijd in het zelfde staan dat heet Cyclus; in elkaar op volgend; de verbinding met elkaar.Zonder Oordeel, Veroordeel, Helpend en Ondersteunend, Verantwoordelijk over de eigen daden en gedrag van Jezelf en de daaruit vloeiende Reacties en Creaties.
We zijn in het moment van de Overgang-ritten van Winter naar de Lente, Crises ????????? Wereld verschuiving (vind ik beter passen) naar het Zelfgevoel, Spreekrecht .

DE WAARHEID ZAL NIET LAGER VERBORGEN WORDEN GEHOUDEN VOOR DE GENE DIE WILLEN ZIEN EN HOREN.

Laat de dankbaarheid en dankgebeden die gehoor krijgen en vinden in respect en Liefde zijn werk doen in beweging laten komen, met elkaar en zonder elkaar. Ontvang de zegeningen die je verdient en Geef de zegeningen weer Liefdevol door.
Ik wens je een hele fijne dag toe met deze bijzondere ondersteuning die we mogen ontvangen.

Warme Hart Groet,