31 = Medicijnkom = Heling

Een hele Goedemorgen Lieve Mensen,
Zo na dit fijn weekend mogen we aan een heerlijke nieuwe week beginnen.Vandaag is kaart 31 = Medicijnkom = Heling in mijn handen terecht gekomen.Ik heb er ook gehad in de tijd van de Hondentrimsalon, maar door mijn verhuizing later is het kapot gevallen, ik zie het voor mij, zelf geschilderd en gebruikte het vaak.Voor vele doeleinden.Voor mij een aanwijzing dat ik er weer een mag gaan maken en gebruiken mag.
Maar een Medicijkom heeft ook een boodschap en die wil ik graag met jullie delen.Besteed heel Bewust aandacht aan de gebeurtenissen in je leven en in je omgeving. We weten dat de verandering vaak gepaard gaat in stukjes, kleine deeltjes,nu daarom ook de Overgaven van het Paas weekend en de Prairiewolf van gister.
Om zo duidelijk de Heling te zien.
Let op ge Gevoel, je houding verandert in opvattingen, behoeftes, misschien zoek je rust en wil je slapen, of net vol met energie en je gaat iets totaal anders doen.
Terwijl dit moois manifesteert in jouw om jouw, ben Dankbaar dat je daar een deel van mag zijn en het ervaren en waarnemen mag,geheel in jouw eigen Tempo en je eigen Zijn.

Zo kan de Groei, Ideeën uitkomen, door de voeding die je het geeft, en weet dat je Vooruit gaat .

ik wens jullie een fijne dag toe.
Warme HART Groet,