18= Wervelende Regenboog = Eenheid/Heelheid Volbracht

He een hele Goedemorgen lieve Mensen.

Zo de 18= Wervelende Regenboog = Eenheid/Heelheid Volbracht is komen aan wervelen (Jamie Sams Kaart,mijn woorden en schilderstuk)

Dit stukje is van Jamie Sams zo mooi verwoordt dat ik dit zo delen wil met jullie;

“”Wervelende”Regenboog is de belofte van Vrede tussen alle Volken alle Mensen, Gelijkwaardigheid, en niet beheersen of veroveren.””

Weet dat er bijzondere veranderingen in Moeder Aarde zullen plaats vinden, en door Dromen naar buiten komen ,dit zijn Waarschuwingsdromen. en niet zoals vele zeggen door stress en medicatie, nee dit keer niet.

Het is nu al in volle gang de mensen die ontwaakt zijn nemen de verantwoording voor het overdragen van de lering, die in het begin staat. Het gebeurt overal om je heen, Zelf ben je zoekend naar…. en van de kinderen wordt gezegd deze zijn zoekende ,maar naar wat …???!!!! Ik hoor het vaak als ik op scholen kom of met de instanties praat over de allerlei dagelijkse dingen.(schoolproject )

We hebben het vaak gehad om GEEN voedsel te geven aan DISHARMONIE  dan is nu de tijd om daar MEE TE STOPPEN.

Vandaar de Overgave, lees het anders nog eens ,en oefen een geoefend mens is krachtig in zijn eigen kracht. En net zo sterk om je vermogen terug te winnen, Laat de problemen van anderen bij de ander en stop ze niet in je eigen rugzak!!!!!!

Als je eerst jezelf in overgave brengt en geeft en gunt dan pas kan de ander jouw leer kennen.?!!! WAAR OF NIET WAAR.

 

“”EENHEID BEGINT MET JEZELF “”  (mijn quote )

 

Regenboog patries